Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

benden nefret ettiğini düşünmeye başladım
ben sana ne yaptım beeeeeeeeeeeeeeee

aaaaaaaaaaaa...bak görüyon mu herkes kusmaya gitti herhal....helal olsun edacım dayanıklı çıktın...koca topicte kaldık mı başbaşa...ayy bazen çok kötü oluyorum ya....

güzelim git kestir saçmalama yahu öyle şey olurmu tövbe tövbee

benden nefret ettiğini düşünmeye başladım
ben sana ne yaptım beeeeeeeeeeeeeeee

oy kuzum benim...hiç öle şey olur mu..azcık harekt katayım dediydim...iş yaparken çiş yaptım,kendi midemide bulandırdım sorma...seni çok seviyorum kuzucum...

inanmıyorum nazom , inandığımdan değil vallahi, internettende baktım şimdi, hiç biyerde yazmıyor zararlı diye...ben bu hafta sonu gidip bu saçların icabına bakıcam artık :))
yarın şeker testim var..çok heyecanlıyım..şiştim iyice biliyomusun? korkuyorum yüksek çıkmasından..
senın paşa nasıl??
edoşum senin pirinç tanen nasıl? sevindim midenin bulanmasına..çok şükür sonunda istediğin oldu

bende çok şişmiştim,meğerse şekerdenmiş..şimdi diyetin sayesinde çok fitim,bi karnım var,tüm fazlalıklar gitti..bebişimde iyidir inşaallah..tekmeler sağlam ama,keyfi yerindedir umarım.

bende çok şişmiştim,meğerse şekerdenmiş..şimdi diyetin sayesinde çok fitim,bi karnım var,tüm fazlalıklar gitti..bebişimde iyidir inşaallah..tekmeler sağlam ama,keyfi yerindedir umarım.

ben çok yiyorum ya, doymuyor benim paşam ( bütün suç oğlumun, yoksa ben hiç acıkmıyorum )hehe
yarın sonucu alınca yazarım buraya...11 kılo aldım , doktor geçen kotrolde, boyun var göstemıyosun kılonu ama az ye dedi....yarın kesin bana da diyet verir..yanlız değilsin nazomm

pirinç tanem nur tanem nar tanem annesinin kuzusu iyi ebrucum çok uslu hiç üzmüyo annesini bugün bi baş dönemem var miğdemde nazom saolsun bulandı vallahi çok şükür

oy kuzum benim...hiç öle şey olur mu..azcık harekt katayım dediydim...iş yaparken çiş yaptım,kendi midemide bulandırdım sorma...seni çok seviyorum kuzucum...

naz yaptım nazım geçti nazoma ohohoh bende seni çok seviyorum

günaydınnnnn anneciklerr....çılıgnnn karılarrrkız öyle şey mii olur bende kestirecektm kaynana olmazzz dedi durdu anam ne alaka batıl inanç..hadi boya tamma etkileyebilir bebişi saçma kestirmek yok ömrü kısa olurmuşşş haha

pirinç tanem nur tanem nar tanem annesinin kuzusu iyi ebrucum çok uslu hiç üzmüyo annesini bugün bi baş dönemem var miğdemde nazom saolsun bulandı vallahi çok şükür

oyyy maşallah ona..oda pirinç tanesi ünvanından ileride kurtulup ya paşa olacak yada zilli olacak...bakalım merak ediyorum hangisi olacak :)))))
Allahım sağlıklısını, hayırlısını versin bitanem , önemlı olan o.

günaydın canım..hoşgeldin.. batıl falan ama öyle söylenince insan kafaya takıyo canım ya, ne kadar inanmasamda etkılenıyorum işte..ama karar verdim pazar günü çarşıya inince icabına bakıcam, berbat görünüyorumm...

slm güzel anneler ben geldim heyyyyyyyyyyyyyy

ayyy bendee aynaya bakamıyorumm çokk bakımsızz çirkinn arbet bi karıı oldumm:84: eşim diyo ki seda böyle giderse ooo işimiz var senlee haklı adam valla bakımsız çelimsiz geziyorumm çöktüm valla ama kendime gelicem..git kestir sende canım değişiklik olur hiç yoktan

etrafımızdaki herkessssss kız desede eşimle ben ısrarla erkek diyoruz öyle hissediyoruz

canım bence batıl inanç bende kızıma hamileyken kestirmiştim bnada dediler ömrü kısa olur diye ben inanmadım Rabbimn verdiği ömür benim saçımlamı kısalacak tövbe tövbe olabilirmi böle bişey bence rahatsızsan kestir

hoşgeldin kıdemli güzel anne ve taze gebe adayımız

hoşbuldum edoşumkız ağzını yerim senin de taze gebelik için umutlanamıyorum biran bi sevinç geliyo buay olacak diye ama sora kırlıyo umudum:26:

nazommmmm bayağıdır görüşemedik nasılsın izine ayrılma zamanı geldi demi evden girmeyi ihmal etmek yok bak antalyaya gelir kapının önünde bağırır çağırır kendimi yırtar :84:seni rezil ederim sensiz olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…