sen hala burdamısın..bende çoktan wc ye kusmaya gitmiştir dediydim..dur şimdi kusturayım sizi...nazodan iğrençlikten inciler...
hani bazen boğazına balgam tıkanır,ne burnundan sümük olarak gelir,ne ağzından balgam olarak çıkar,tıkanır kalırsın,miden bulanır....işte öyle birşey....böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
günaydın kızlar..
bana bi akıl verin ya; saçlarım belimde.uçarı sırça gibi oldu artık, bakamıyorum, bıktım yaaa, dökülüyo bide, oda ayrı bi dert..şimdi ben bu saçları gidip kestirecem ama aklımı karıştırıyolar saolsunlar, yok çocuğun ömrü kısa olurmuş, beklemişim bukadar 3 ay daha bekleyimmiş..offf ben saç kestirdim diyemi oğlumun ömrü kısa olcak yani..allam yaaaa,
inanmıyorum böyle şeylere de işte; öyle söylenenlerede kafayı takıyorum sonra
benden nefret ettiğini düşünmeye başladım
ben sana ne yaptım beeeeeeeeeeeeeeee
kız inanma batıl inanç onlar..ben kaç kere kestirdim,gebelikte zaten dökülüyo,kırılıyo,her ay düzenli uçlarından aldırmakta fayda var..sen bakma millete..Allahın yazdığı ömrü,uzatıp kısaltmak bizim saçımıza kaldığını düşünmek bile Allaha isyan bence...tövbe..tövbe...
inanmıyorum nazom , inandığımdan değil vallahi, internettende baktım şimdi, hiç biyerde yazmıyor zararlı diye...ben bu hafta sonu gidip bu saçların icabına bakıcam artık :))
yarın şeker testim var..çok heyecanlıyım..şiştim iyice biliyomusun? korkuyorum yüksek çıkmasından..
senın paşa nasıl??
edoşum senin pirinç tanen nasıl? sevindim midenin bulanmasına..çok şükür sonunda istediğin oldu
bende çok şişmiştim,meğerse şekerdenmiş..şimdi diyetin sayesinde çok fitim,bi karnım var,tüm fazlalıklar gitti..bebişimde iyidir inşaallah..tekmeler sağlam ama,keyfi yerindedir umarım.
inanmıyorum nazom , inandığımdan değil vallahi, internettende baktım şimdi, hiç biyerde yazmıyor zararlı diye...ben bu hafta sonu gidip bu saçların icabına bakıcam artık :))
yarın şeker testim var..çok heyecanlıyım..şiştim iyice biliyomusun? korkuyorum yüksek çıkmasından..
senın paşa nasıl??
edoşum senin pirinç tanen nasıl? sevindim midenin bulanmasına..çok şükür sonunda istediğin oldu
oy kuzum benim...hiç öle şey olur mu..azcık harekt katayım dediydim...iş yaparken çiş yaptım,kendi midemide bulandırdım sorma...seni çok seviyorum kuzucum...
günaydın kızlar..
bana bi akıl verin ya; saçlarım belimde.uçarı sırça gibi oldu artık, bakamıyorum, bıktım yaaa, dökülüyo bide, oda ayrı bi dert..şimdi ben bu saçları gidip kestirecem ama aklımı karıştırıyolar saolsunlar, yok çocuğun ömrü kısa olurmuş, beklemişim bukadar 3 ay daha bekleyimmiş..offf ben saç kestirdim diyemi oğlumun ömrü kısa olcak yani..allam yaaaa,
pirinç tanem nur tanem nar tanem annesinin kuzusu iyi ebrucum çok uslu hiç üzmüyo annesini bugün bi baş dönemem var miğdemde nazom saolsun bulandı vallahiçok şükür
günaydınnnnn anneciklerr....çılıgnnn karılarrrkız öyle şey mii olur bende kestirecektm kaynana olmazzz dedi durdu anam ne alaka batıl inanç..hadi boya tamma etkileyebilir bebişi saçma kestirmek yok ömrü kısa olurmuşşş haha
günaydın canım..hoşgeldin.. batıl falan ama öyle söylenince insan kafaya takıyo canım ya, ne kadar inanmasamda etkılenıyorum işte..ama karar verdim pazar günü çarşıya inince icabına bakıcam, berbat görünüyorumm...
oyyy maşallah ona..oda pirinç tanesi ünvanından ileride kurtulup ya paşa olacak yada zilli olacak...bakalım merak ediyorum hangisi olacak :)))))
Allahım sağlıklısını, hayırlısını versin bitanem , önemlı olan o.
günaydın kızlar..
hoşgeldin kıdemli güzel anne ve taze gebe adayımız
slm güzel anneler ben geldim heyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?