hoşgeldinnn gülsümümm nassınn...
hoşbuldum edoşumkız ağzını yerim senin de taze gebelik için umutlanamıyorum biran bi sevinç geliyo buay olacak diye ama sora kırlıyo umudum:26:
iyiyim sedacım bugün içimde bi kıpırdanma var kendimi tutamıyorum hayırdır inş.hep hoplayıp zıplayasım var çok enerjiğim çokkkkk
Ne kadar ihtiyacım var bu laflara..kendimi çok çirkin ve bakımsız hissediyorum..doğum öncesi boyamı yaptırmayı düşünüyorum...mustafa beni görünce şoka girmesin..ayy ne kaa bakımsız bir annem varmış demesin çocuk..
bak yaaane demek senin umudun kırılırsa bende senin kafanı kırarım heeeeeeeeee
hay maşallah o zaman haydeeeeeeeeeeeeeeee
bu fasulya 7,5 liraaaaaaaaa:118::118:
iyiyim sedacım bugün içimde bi kıpırdanma var kendimi tutamıyorum hayırdır inş.hep hoplayıp zıplayasım var çok enerjiğim çokkkkk
cancazım olmayacak diye değil kızzz iş olmadıdoğru düzgün ondan ama nasipse olur tabi hayırlısı bakalım
edoşum rüyamda ne gördüm biliyonmu doktor iki tane yumurta büyümüş demiştiya ikiside döllenmiş yni şöle tek yumurta ikizi oluyoya ikiside öle olmuş yani dördüz bebeğe hamileymişim abooooooooooooooo
ben her akşam hazırım canım herif yorgun geç yatıyoruz hemen uyuyohoppaaa ohh gündüzzz harcamaa barii akşama saklaaa
seni anca paklar dördüz gülom heleki dördüde kız olsun ohh deymeyin gülomun keyfineee
kız rüya dedinde aklıma geldi bende rüyamda welcome dileğin doğurduğunu gördüm maşallah kaan o kadar güzel bir bebektiki anlatamam dilek üzülüyodu daha erken 32 haftalıktı diyo bende onu ikna etmeye çalışıyodum çok güzel çok sağlıklı kocaman diehayırdır inşallah :26:
ayyy bendee aynaya bakamıyorumm çokk bakımsızz çirkinn arbet bi karıı oldumm:84: eşim diyo ki seda böyle giderse ooo işimiz var senlee haklı adam valla bakımsız çelimsiz geziyorumm çöktüm valla ama kendime gelicem..git kestir sende canım değişiklik olur hiç yoktan
etrafımızdaki herkessssss kız desede eşimle ben ısrarla erkek diyoruz öyle hissediyoruz
canım bence batıl inanç bende kızıma hamileyken kestirmiştim bnada dediler ömrü kısa olur diye ben inanmadım Rabbimn verdiği ömür benim saçımlamı kısalacak tövbe tövbe olabilirmi böle bişey bence rahatsızsan kestir
benımkıde , ben tıkınırken diyo o lalarısonradan bu kıloları verıcek sensın bak ona göre diyoo...ama oğlum istiyoo diyorum:) tabi tabii diyoo bana:)))
çelimsiz diye, güçsüz, zayıf, nahif olanlara denir kız..bizden olsa olsa fil olur
canımm benım , Allahım gönlünüze göre versin..bizim sülalede hiç erkek torun yoktur edacım, ne baba tarafından ne anne tarafından, dayılarımın torunları kız, teyzelerimin torunları kız, halamın torunuda kızherkes bendende kız bekliyodu açıkcası. ama ben en başından beri erkek hissediyodum...doktor ilk başlarda kıza benziyor desede net konuşmadı, eşime dedim, kız değil, erkek dedım, arkadaşlarım hep kızın olur diyodu...benden başka hiç kimse erkek demedi....bide dedim ya sülalede de hiç erkek torun olmayınca herkes benden de kız bekliyodu..ama pipiliii oldu benimki
anneler hiissedermiş derler, seninkide öyle olur inşallah canımm..
rahatsızlık ne kelime canım ya, vallahi çok kötü görünüyor saçlarım , artık şeklede girmiyoo.. kendimi çok kötü hissediyorum
ama karar verdim, dini sitelerede baktım, saç kestirilmez falan demiyorlar..bu hafta sonu kestircem...
senden de bu ay iyi haberler duyarız inşallah...Rabbim sanada hayırlısını versin...hayırlı zamanda inşallah.
sağol canım hayırlısı bakalım 7gün kaldı
kesdir gitsin canım rahatlarsın ben kestirmiştim
bu ay olmamışsa moral bozma sakın...Allahım hiç ummadığım bi anda nasip etti banada..demek ki hayırlısı öyleydi..senin için de uygun vakti Rabbim biliyodur, o vermemişse bu ay, vardır bi hikmet....Allah sağlık versin öncelikle....
tabikide öle canım hayırlısı ne zamansa o zmana olsun
hayırlı zamanda hayırlı evlat inş.dileğim bu ama azda olsa umdum var buay ağrı akıntı oldu nkaçaydır olmuyodu doktor iki yumurtanında çok güzel geliştiğini söledi hyrlısı bakalım bekleyip göreceğiz bişey kalmadı salıya felan test yaparım
için kıpır kıpırr..inşallah güzel haberlerini bekliyoruzz...senin yaş kaç?
öle canım bugün kıprı kpıram yaş 27 yeni girdim
nazo nire gittin yaaa ben geliyom sen gidiyon huylanacam bak haaaaaaaaaa
sende daha 20 lik genç kızsınnn fıstıkk dibisinn maşalallahhhh güllüümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?