Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

öle canım bugün kıprı kpıram yaş 27 yeni girdim

ooooo yaşın daha gencecik maşallah...
aramızda 1 yaş var, sen benden büyüksün :))
ben yemeğe gidiyorum kızlar ..malum saat 12, paydos...
saat 1 de devam çalışmaya....öptüm hepiniziii...muckkkkkk

yokk öyleee demee vallla bendenn güzelsinnnn 20'liksinn bırak ksıkansın acık oda..kaşlarına bitiyorumm yaa

biyere gittiğim yok hayatım..yeni eleman alınacak ya..onlarla görüşmedeyim,gözüm sizde ama yazamıyorum..

hııımmm analadım nazom kolay gele yazılarımı okudun sanırım işden ayrılınca burayı unutmayacan yoksa olacaklara karışmam haaaaa sensiz olmaz daha test yapacam

ooooo yaşın daha gencecik maşallah...
aramızda 1 yaş var, sen benden büyüksün :))
ben yemeğe gidiyorum kızlar ..malum saat 12, paydos...
saat 1 de devam çalışmaya....öptüm hepiniziii...muckkkkkk
afiyet olsun canım
yokk öyleee demee vallla bendenn güzelsinnnn 20'liksinn bırak ksıkansın acık oda..kaşlarına bitiyorumm yaa

kız öle deme utandım
sende çok güzelsin sedacım Rabbim nazarlardan saklasın yaa herkez kaşalarım için aynı şeyi sölüyo edoşumd DEMİŞTİ kaşalrın çok güzel diye ben hiç almadım kaşlarımı zaten alasam yakışmaz

bencede ben pişman oldumm valla aldırdığıma ama kilonda yok senin ne güzell...

hııımmm analadım nazom kolay gele yazılarımı okudun sanırım işden ayrılınca burayı unutmayacan yoksa olacaklara karışmam haaaaa sensiz olmaz daha test yapacam

benden kurtuluşun yok gülom..ölmezde sağ kalırsam,Allah nasip ederse memlekete giderken Ankarada sanada uğramayı düşünüyorum..bi daha ki sene falan tabi..

yok canım yaa kilom var ben evlendiğimde 51 kiloydum kızımı 75le doğum yaptım bidahada veremedim ama yazdan rejimle 61 olmuştum tedviye başlayalı aldım kilo şimdi 67kiloyum hamile kalsam heralde 90 doğum yaparım
fazlam var yanii

en güzeliniz benim...muhaaaahahahahaha..siz çıtır güzelsiniz..önemli olan benim gibi kartlaşmaya yüz tuttuğu halde hala şarap gibi kalabilmek....çokta mütevaziyimdir...

benden kurtuluşun yok gülom..ölmezde sağ kalırsam,Allah nasip ederse memlekete giderken Ankarada sanada uğramayı düşünüyorum..bi daha ki sene falan tabi..

anammmmmm ne güzel haber bu böleeeee her zaman nazom beklerim nasip olur inş.
senden kurtuluş olmasın zaten güzelimmm benim
benim ablam yok valla senle yazışırken çok rahatlıyorum sanki öz ablamamışsın gibi ben seni ablam yerine koydum

en güzeliniz benim...muhaaaahahahahaha..siz çıtır güzelsiniz..önemli olan benim gibi kartlaşmaya yüz tuttuğu halde hala şarap gibi kalabilmek....çokta mütevaziyimdir...

ona ne şüphe nazommm

genee güzelll ben 75 olmuşumm 90 la ben yaparım herhaldee

ahhh bi görebilsekkkk senin gönlün güzel ablamm..yaa ben o dğeilde çok kilo alıyorum 75 olmuşum yaaa:85::84:

aybenim edoşum aşağıda ne ediyonuz fıstıklarrrr taze anneler çıtır gebeler yukarı gelin bakayım yosam ben aşağı gelir yolarımmm uleeeeeeeeeeennnnnnnn

aynen bende yazışırken rhatlıyorum burda her ne kadar göremesekde bi edoş.ayben bide seni gördümm...ama çok merak ediyorumm haaa nazomuu daa:82:

aybenim edoşum aşağıda ne ediyonuz fıstıklarrrr taze anneler çıtır gebeler yukarı gelin bakayım yosam ben aşağı gelir yolarımmm uleeeeeeeeeeennnnnnnn

gülsümüm bidenem.geçmişi okudum da geldim.nasılsın canım benimmm.

Ama biz çok acıktık. Yemeğe gidip gelcem hemen

aynen bende yazışırken rhatlıyorum burda her ne kadar göremesekde bi edoş.ayben bide seni gördümm...ama çok merak ediyorumm haaa nazomuu daa:82:

ben nazo hariç hemen hemen herkezi gördüm sayılır ama nazoyu bende çok merak ediyorum inş.görürüz

gülsümüm bidenem.geçmişi okudum da geldim.nasılsın canım benimmm.

Ama biz çok acıktık. Yemeğe gidip gelcem hemen

iyiyim canım okuduysan geçmişi bugün daha bi fazla eyiyim
hadi bebişi aç bırakma yemeğini ye gel afiyet bal şeker olsun datlum

ben nazo hariç hemen hemen herkezi gördüm sayılır ama nazoyu bende çok merak ediyorum inş.görürüz

göstermiyooo demek kii ayy hakkat bende merak ettimm aa bide aziyeyi gördümm minnik kızıda ne tatlı olmuşşş gülmümm allahımm sanada nasip eylerr işallahhhh tombişş tombişş olsun topak topak olsun böyle inan hep dua ediyorum

oyy sağol sedacım Allah razı olsun hayırlısı bakalım rabbim hepimizin gönlüne göre gönlündekini hayırlı eylesin inş.

kızlar banda şimdilik müsade namazımı kılam işlerimi halledem inş.gelirim öpüyorummm hepiciğinizzi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…