oyy sağol sedacım Allah razı olsun hayırlısı bakalım rabbim hepimizin gönlüne göre gönlündekini hayırlı eylesin inş.
oyyy oyyy maşallah..maşallah...ne kaaa güzel bi kız böle bu...abisine benziyo azize..maşallah kilosu ve boyuda süper doğmuş..darısı bizim başımıza gari azizecim...güle güle büyüt iki evladınıda..
slm kızlar
Herkese hayırlı günler. Ben eskisi gibi giremiyorum malesef. Bitmicek benim sıkıntılarım. Hamileyken kpssye çalıştım bebek doğdu şimdide açıköğretime artık çok bunaldım. Burayada giremiyorum fazla bu yüzden.Ama hiçbirinizi unutmuş değilim.Şu sınavları atlatıp hızlı bi dönüş yapcam inşallah aranıza.
üff açıköğretim sorunu bende de sınava 3 hafta kaldı hiç ders çalışmadım napcam bilmiyorum bitirmem lazım bu sene de okulu üfff:84::84::84:
hoşgeldinn..
hamileyken belki bu kadar zorlanmamışsındır..çocukla ders çalışmak zor olsa gerek.....Allah kolaylık ve sabır versin canım..inşallah ilerki günlerde rahatlarsın
ben bitirdim şükürler olsun...şimdi çok rahatımm...ohhhh sefam olsunnnn( azcık hava atıyım sana :))))
kaçıncı sınıftasın sedacım..sana bi tiyo vercemm, sonra bana dua ediceksin :)
nerden çalışıyosun derslere?
evet canım ankaradayım gel inş.beklerim tayin çıkma gibi bi durum varmıyemeğimizi yedik geldikkk...
ben aybenle , edayı gördüm, onlarda foruma foto eklemişlerdi ya ordan biliyorum..ikiside çok tatlılar..başkada kimseyi görmedim..
GÜLSÜM sen ankaradasın yani? bak bilmiyodum ...ben istanbuldayım ama ankaraya tayınim çıkarsa bu yıl, yalnız kalmam artık ordalarda bana yoldaş olursun
slm kızlar
Herkese hayırlı günler. Ben eskisi gibi giremiyorum malesef. Bitmicek benim sıkıntılarım. Hamileyken kpssye çalıştım bebek doğdu şimdide açıköğretime artık çok bunaldım. Burayada giremiyorum fazla bu yüzden.Ama hiçbirinizi unutmuş değilim.Şu sınavları atlatıp hızlı bi dönüş yapcam inşallah aranıza.
ben geldim kızlar hadi sizde toplaşın kimler burda bakalım:79:
:80:slm nasılsın rengarenk
evet cnm ya hamileyken sadece tekmeliyodu şimdi acıkıyo emmek istiyo ağlıyo ilgi istiyo.Ve o uyuduğunda ben napcağımı şaşırıyorum uyusammı işmi yapsam dersmi çalışsam çok zor çok.Neyseki son senem bitcek hayırlısıyla inşallah.
senin nasıl gidiyo cnm hamilelik artık bol bol bebişi hissediyosundur ne güzel.
ver bakalım cnm şu tüyonu ben murat yayınlarının yardımcı kitaplarından çalışıyorum.Bunlar çok iyi geliyo bol bol soru çözüyorum illaki sınavda onlardan çıkıyo. Ama senin tüyonuda merak ettim
evet canım ankaradayım gel inş.beklerim tayin çıkma gibi bi durum varmı
İYİYİM CANIM BENİM.SENDE İYİYMİŞSİN BUGÜN MAŞALLAH.
mevsim1 canım nerdeydin sen inş.hakkında hayırlısı olacaksa gelirsin ankaraya ebn 5senedir yani evleneli burdayım başka yerde pek gitmek istemiyorum gel ben sana ev bulurum
ahhh ben okadar doluyum ki; psikoljım bile bozuldu burda, hamile kalmadan önce ilaç bile kullandım sırf bunun için, ama çabuk atlattım çok şükür....depresyona girecekken kurtuldum.
benim ailem, sülalem eskişehirde, eşiminde ailesi falan Ankaradalar..hiç olmazsa tayin çıkarsa Ankaraya yeni bi ortama gidicem, orda 2 tane arkadaşımda var, çocuğuma da kayınvalidemler hafta içi bizde kalırlar bakarlar, hafta sonu evlerine giderler , öle düşünüyoruz, hayal ediyoruz daha doğrusu...
eskişehire daha sık gidebilirim, hızlı trende var artık...Allahım inşallah hayırlısıyla nasip ederde gideriz bu yıl..burda çok yalnızım..kafa dengi bi komşum bile yok, sadece 1 arkadaşım var merkezde oturuyolar onlarla gelip gidiyoruz..( biz lojmandayız, oyüzden bukadar bunalıyorum zaten, hep aynı yüzler, aynı insanlar.....vs vs.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?