seni çok iyi anlıyorum canım yeni evlendiğimde ben öyle olmuştum sürekli ağlıyodum kimsem yoktu burda çok gitmyi istedim eşime sürekli sölüyodum dua ediyodum burdan gideyim diye ama artık alıştım komşularım çok iyi çoruma istedğimde gidiyorum eşim üniversiteye hazırlanıyo ikinciye yazdan ankara hariç bütün şehirle tuttu hangi şehri istersen oraya gidelim dedi ben istemedim alıştım heralde artık buraya inş.senin hakkındada hayırlısı buradır gelirsin canım en önemlisi memlketine yakın olacaksın ama ben şahsen kaynanamla aynı şehirde oturmak istemem
işte bende aynı öyleyim...ilk evlendiğimde daha fenaydım, ağlayıp sızlıyodum hergün, hiç sevmedim burayı,sonradan yavaş yavaş alıştım, birazda ilaçların etkısıyle tabi...
bende istemıyorum ama benim elim mahkum canım, çalışmasam ev hanımı olsam başka şehire giderdik, geçen yıl eskişehire yazdık tayın çıkmadı, kadro boşluğu yokmuş, bu yılda ankaradan yana deneyelim diyoruz..
olurda tayin çıkarsa evim ayrı yolum ayrı olacak, şükür eşim ailesinin ağzına bakan biri değil, o yüzden ona güveniyorum...olurda aksi bi durum olursa pasif bi kişiliğim yoktur, lafımıda sözümüde söylerim, eşimde bu deli yanımı bilir ona göre davranır zaten
çocuğumuza 1 yaşına kadar ben bakcam, Allah nasip kısmet ederse, 1 yaşından sonra tekrar işe döneceğim, o zamanda bakıcıya falan bıraktırmam diyo eşim, benimde içim el vermez ne yalan söliyim, burda olsaydık eğer bakıcıya vercektım ama, ben tahammül edemem yıllarca bi arada...aman amann..hiç olmazsa ankarada hafta sonu evlerine gidecekler..hafta içide çocuk için katlanıcam napayım...başka çarem yok , zaten 3_4 yaşında kreşe vermeyi düşünüyorum...
ayyyy ben böleyim işte ya, çok kızıyorum şu huyuma, taaa neleri düşünüyorum görüyomusun..işte cok kafaya takıyorum bişeyi, çocuğu doğurdum, 4 yaşına geldi kreşe veriyorum..dur bakalım dimi..o gün bi gelsinn...offf al bana
çok konuştum dimi....
canım benim ya seni çok iyi anlıyorum hadi hayırlısı senin için bolbol dua edeceğim inş.gelirsin arkadaş olursun bana kafaya fazla takma bende çleyim onun için çok depresyon geçiriyorum hakkımızda hayırlısı kaynananlar hangi semtteler
iyiydim aybencim son bir saate kadar ama şuan kendimi bitkin halsiz hissediyom bebiş nasıl haftayamı gideceksin doktora
nasip işte gülsümcüm...beklicez bakalım..aman ben başkasına pek akıl veririmde ...işte; şöyle takma böyle takma diye, kendim pek beceremem onuyapım bu.daha bu yaşta saçımda bir sürü beyaz var..annemde yok bu kadar beyaz...
kayınvalidemler sincanda....ama ben orda oturmıcam eğer gelirsem..eşim bi kaç yer sölemişti ama unuttum semtlerin adını, akşama sorarım!
sen nerdesin?
bu arada benım adım ebru :)
evet canım haftaya cuma günü akşama randevu aldım. çok güzel bir hastane ve çok güzel bir doktor buldum.tabi internetteki yorumlardan vardım bu kanıya.çok güzel yorumlar yapılmış doktor ve hastane - hastane çalışanları ile ilgili. Medılıfe beylikdüzü doktorum burcu betül kazdal.muayene ücreti de 20 tl
hayırlısı bakalım cuma günü gelse biran önce.çoook sabırsızlanıyorummmmmmmmmm :84:
hııımmm ben pek sincanı sevmiyorum canım ben keçiörendeyim güzel burası ama ben batıkenti istiyorum eşim gitmiyo bura alıştım diye
canım pek umursamadımmm vallahiii açıköğret,m kitplarına göz attım akşam bilgi dolu ama ben bi kitabı yılda okurum zamanım yok ben test çözmeyi severim e-öğrenme portalı var ordan çalışıyorumm çıkmış sorularda var ama eşim kitap alacaktı bugün banaben bitirdim şükürler olsun...şimdi çok rahatımm...ohhhh sefam olsunnnn( azcık hava atıyım sana :))))
kaçıncı sınıftasın sedacım..sana bi tiyo vercemm, sonra bana dua ediceksin :)
nerden çalışıyosun derslere?
senin adına çok sevindim canım ücrette güzelmiş benim gittiğim doktorda 120dedi ama benden 50 alıyo
hayırlısıyla gelir canım sabırsızlığını anlıyorum yine iyi durdun ben olsam duramazdım bende salıyı bekliyorum bi gelseydi
canım pek umursamadımmm vallahiii açıköğret,m kitplarına göz attım akşam bilgi dolu ama ben bi kitabı yılda okurum zamanım yok ben test çözmeyi severim e-öğrenme portalı var ordan çalışıyorumm çıkmış sorularda var ama eşim kitap alacaktı bugün bana
okudumm canımm hatta o yayınlardan bana msj da geldi eşim onada bakayım dedii ama üff bi geçse şu sınav ha bu arada 2.sınıf işletme okuyorum canım
sen o dediğim kitapları sipariş ver canım...daha 2 desin bak, çocuk olunca hiç çalışamazsın..bu yıl uzatma bari ..gerçekten faydası oluyor sedacım.. yinede sen bilirsin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?