Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Hayırlı cumalar güzel kardeşlerim

Benim bulantım ve baş dönmem gitti ne yani 1 günmüydü :26:

ALEMSİN EDOŞUM YAA. BIRAK OLMASIN EDOŞ.BENDE BUGÜN İYİ DEĞİLİM.MİDEM GARİP.ÇOK ÇABUK ACIKIYORUM.MİDEM BÖYLE KAZINIYOR GİBİ.SABAH KAHVALTI YAPARKEN EKMEK AĞZIMDA BÜYÜDÜ RESMEN. İYİ BİŞEY DEĞİL YAA.BOŞVER EDOŞ.RAHAT HAMİŞLİK GEÇİRELİM.

aybenim needim ya huylanıyorum işte Bide millet mmiğde bulantısından 3-4 kilo veriyo benim maşallahım var iştahta açık ha babam yiyiyorum bu aylarda kilo almamam lazım tartıya çıkmaya korkuyorum :18:

sitesinden aldım canım havale ile ödeme yaptım benim bölüm dış ticaret ya ama sıkıldım karacan yayınları nokta soruları diye yazarsan çıkıyo

mehtapppppppppp kutunda ne hissediyosun mavimi pembemi
Ayş çok heyecanllıııı yarın randevun var

mehtapppppppppp kutunda ne hissediyosun mavimi pembemi
Ayş çok heyecanllıııı yarın randevun var

yawww ben hep mavi hissediyom taaaaaaaaaa başından beriii dünde anama gittim tüm aile göbeği mi inceledi ve erkek olduğuna karar verdi hatta ben bana sordular bebiş hangi tarafında duruyor diye bende doktor öle bişi yok rahmin bir tane ve ortada duruyor dedi dedim annem teyzem hep birlikte aman senin doktorun bişey blmiyor olumuymuş öle şey sağda olunca erkek solda olursa kız şimdiki doktorlarda bişi bilmior diyerek kadın doğum uzmanlığını tamamladılar.

yarın hem cinsiyet hemde tarama ve idrar tesim var ya ben bu gün çok gerginim bu yüzden..

canım benim ya anlattıkların o kadar tanıdık ki her anne teyze hala böylemi olur yaaa
Bu arada boşuna kendini ve bebeğini germe tatlım herşey çok yolunda gidecek güzel haberlerle geliceksin inşallah

çok heyecanlı canım yaaaa :18: Sağlıklı olsunda bebişin canım cinsiyet önemli değil tabi bu benim düşüncem

offf..sıkıldım yaa..iş..iş.iiş.iş...iş....bu ne...bir an önce tatile girmek istiyorum..bu sabah otobüse kaldım..aman Allahım o ne eziyetti..bütün kocakarılar koltukları kapmışlar,dolayısıyla yer verende yok..hoplaya zıplaya 45 dakika yol geldim,tıkış,mıkış..iyiki çıkıcam işten..dayanamıyorum artık..iş görüşmelerinde bugün son gün bakalım,yarına karar verilir..gelen giden kafam şişti..

mehtapcım,ikili testi takma kafana..herşey yolunda çıkacak bakta gör..

canım ya ben servisle geldiğim halde zorlanıyorum seni düşünemiyorum koca karnın ya neyse az kaldı dayan birazcık daha

inşallah canım herşeyi iyi çıkacak.

inşallah kucağına aldığın günleride görürsün cnm.Merak etme son aylar çabuk geçiyor hem artık onu daha iyi hissettiğin için daha eğlenceli geçiyor.Yanlız son ay biraz zor oluyo anne için ama hepsinin geçeceğini ve bu sıkıntıların sonunda meleğine kavuşacağını bilmek rahatlatıyor.Hep birlikte burdan bebişlerinizi kucakladığınız günleri görücez Allahın izniyle...

Tüyon için sağol cnm ama yeni kitap için çalışmaya vakit yok ki murat yayınlarından 2 dersim kaldı sonrasında deneme sınavlarını çözcem zaman kalırsa birde geçmiş yıl sorularını.İnşallah bitsin artık bu okul.

Mehtapcım hadi hayırlısı cinsiyeti öğrenecekmişin. İnşallah Allah gönlüne göre verir cnm. Ayy daha dün gibiydi hamile kaldığın şimdi cinsiyet bile öğrencen kucağına aldığın günleride gör inşallah cnm.

Nazocum sen neler yapıyosun canım.İşi bırakacakmısın yoksa iznemi ayrılcan.Seninde çok az kalmış cnm Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah. Yanlız o otobüstekilerede çok kızdım. İnsan bi yer veriri ya hamile kadına.

Hayırlı cumalar kızlarrr

ebru senin dinledim karacan dan sipariş verdim hadi bakalım 3 yıldır 1. sınıftayım çok istikrarlı bir şekilde

sendemi okuyosun cnm off çok zor varya hele bebek varken daha bi zor neyseki benim 4.sınıf bu sene bitsin artık kitap yüzü görmek istemiyorum.

canım daha dur. Bitti diye üzülüyosan boşuna üzülme genelde bu haftalardan sonra başlıyor sıkıntılar. Ama genede Allah çok sıkıntı yaşatmasın güzel bir hamilelik süresi geçir inşallah.

kızlar oğluşum çağırıyo ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

sendemi okuyosun cnm off çok zor varya hele bebek varken daha bi zor neyseki benim 4.sınıf bu sene bitsin artık kitap yüzü görmek istemiyorum.

evet canım ya hala 1. sınıftayım şaka gibi....

evet tatlım cinsiyetini öğrencem allah kısmet ederse biliyorsun erkek olursa senin ağlunu adaşı olacak, rüzgar

canım daha dur. Bitti diye üzülüyosan boşuna üzülme genelde bu haftalardan sonra başlıyor sıkıntılar. Ama genede Allah çok sıkıntı yaşatmasın güzel bir hamilelik süresi geçir inşallah.

AMİN iNŞALLAH CANIM İNŞALLAH BU ARADA BENİMDE OĞLUŞUM OLURSA TOPİKTE 3 ADAŞ OLUCAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…