Hayırlı cumalar güzel kardeşlerim
Benim bulantım ve baş dönmem gitti ne yani 1 günmüydü :26:
Hayırlı cumalar kızlarrr
ebru senin dinledim karacan dan sipariş verdim hadi bakalım 3 yıldır 1. sınıftayım çok istikrarlı bir şekilde
hangi siteden aldın mehtapcım bende daha sipariş vermedim vericem.senin bölüm hangisi
Alemsin edoşum yaa. Bırak olmasın edoş.bende bugün iyi değilim.midem garip.çok çabuk acıkıyorum.midem böyle kazınıyor gibi.sabah kahvaltı yaparken ekmek ağzımda büyüdü resmen. Iyi bişey değil yaa.boşver edoş.rahat hamişlik geçirelim.
sitesinden aldım canım havale ile ödeme yaptım benim bölüm dış ticaret ya ama sıkıldım karacan yayınları nokta soruları diye yazarsan çıkıyo
mehtapppppppppp kutunda ne hissediyosun mavimi pembemi
Ayş çok heyecanllıııı yarın randevun var
yawww ben hep mavi hissediyom taaaaaaaaaa başından beriii dünde anama gittim tüm aile göbeği mi inceledi ve erkek olduğuna karar verdi hatta ben bana sordular bebiş hangi tarafında duruyor diye bende doktor öle bişi yok rahmin bir tane ve ortada duruyor dedi dedim annem teyzem hep birlikte aman senin doktorun bişey blmiyor olumuymuş öle şey sağda olunca erkek solda olursa kız şimdiki doktorlarda bişi bilmior diyerek kadın doğum uzmanlığını tamamladılar.
Yarın hem cinsiyet hemde tarama ve idrar tesim var ya ben bu gün çok gerginim bu yüzden..
yawww ben hep mavi hissediyom taaaaaaaaaa başından beriii dünde anama gittim tüm aile göbeği mi inceledi ve erkek olduğuna karar verdi hatta ben bana sordular bebiş hangi tarafında duruyor diye bende doktor öle bişi yok rahmin bir tane ve ortada duruyor dedi dedim annem teyzem hep birlikte aman senin doktorun bişey blmiyor olumuymuş öle şey sağda olunca erkek solda olursa kız şimdiki doktorlarda bişi bilmior diyerek kadın doğum uzmanlığını tamamladılar.
Yarın hem cinsiyet hemde tarama ve idrar tesim var ya ben bu gün çok gerginim bu yüzden..
çok heyecanlı canım yaaaa :18: Sağlıklı olsunda bebişin canım cinsiyet önemli değil tabi bu benim düşüncem
kesinlikle 10 tane kızım 10 tane oğlum olabilir. Allahım bize neyi nasip ederse o canım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsunda.
offf..sıkıldım yaa..iş..iş.iiş.iş...iş....bu ne...bir an önce tatile girmek istiyorum..bu sabah otobüse kaldım..aman allahım o ne eziyetti..bütün kocakarılar koltukları kapmışlar,dolayısıyla yer verende yok..hoplaya zıplaya 45 dakika yol geldim,tıkış,mıkış..iyiki çıkıcam işten..dayanamıyorum artık..iş görüşmelerinde bugün son gün bakalım,yarına karar verilir..gelen giden kafam şişti..
Mehtapcım,ikili testi takma kafana..herşey yolunda çıkacak bakta gör..
hissetmez olurmuyum teyzesi..maşallahı var yavrumun..abi oldu artık..çok hızlı vuruyoo
3 ayım kaldı hayırlısıyla bende senin gibi kucağıma alırım inşallahh..Allahım o günleri hepimize nasip etsin..çok istiyorumm çoookkkk...
evet tiyo ya gelelim: murat yayınlarına çalış, yanında ek olarak şu söyleyeceğim kitapları al.internetten sipariş ver, kapına kadar getiriyolar canım..çok ciddiyim , bak çok az zaman kaldı hemen sipariş ver..ok!
KARACAN YAYINLARI - NOKTA ATIŞ SORULARI-( Karacan sitesine gir, bu nokta atış sorularını sipariş ver) otur ezberle bi güzel.ok!
Hayırlı cumalar kızlarrr
ebru senin dinledim karacan dan sipariş verdim hadi bakalım 3 yıldır 1. sınıftayım çok istikrarlı bir şekilde
Hayırlı cumalar güzel kardeşlerim
Benim bulantım ve baş dönmem gitti ne yani 1 günmüydü :26:
sendemi okuyosun cnm off çok zor varya hele bebek varken daha bi zor neyseki benim 4.sınıf bu sene bitsin artık kitap yüzü görmek istemiyorum.
canım daha dur. Bitti diye üzülüyosan boşuna üzülme genelde bu haftalardan sonra başlıyor sıkıntılar. Ama genede Allah çok sıkıntı yaşatmasın güzel bir hamilelik süresi geçir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?