Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

evet canım ya hala 1. sınıftayım şaka gibi....

evet tatlım cinsiyetini öğrencem allah kısmet ederse biliyorsun erkek olursa senin ağlunu adaşı olacak, rüzgar

AMİN iNŞALLAH CANIM İNŞALLAH BU ARADA BENİMDE OĞLUŞUM OLURSA TOPİKTE 3 ADAŞ OLUCAK

hadi hayırlısı kızlar bekliyorum sizden oğlan haberlerinizi ne güzel oğlumun daha şimdiden 2 tane adaşı var.Ohh hayırlısıyla gelsin <--rüzgar--> efendiler

Selam hatunlar...Nasılsınız...

Biz bugün doktor kontrolündeydik...Adet günüme göre 34+1 usg göre 36+0 çıkıyoruz...Kilomuz 2660 gr boyumuzda 45 cm çıkıyor...Doktor bebeğin gayet iyi dedi...Sorunun var mı diye sordu...Bende anlattım ve benden yine idrar tahlili istedi...Ben zaten enfeksiyonum olduğunu ve bir türlü atlatamadığımı biliyorum ve verdikleri ilaçlar da hiçbir işe yaramıyor...Sadece içim dışım ilaç oldu okadar...Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sürekli Araştırma Hastanesine gittim çokta memnundum ama şu son birkaç gidişimde hiçte memnun kalmadım...Doğumla ilgili hiçbirşey söylemiyorlar...Sürekli %50'ye 50 yanıt veriyorlar...Bende artık gitmeyeceğim oraya...Yarına özel doktora randevu aldım...Güzelce bir kontrolüm olsun da bende nasıl davranacağımı bileyim...

MAŞALLAH CANIM SENİNLE İLGİLİ RÜYAMI OKUDUNMU KIZ YAKIŞIKLI TOSUNUN RÜYALARIMA GİRDİ

Sağol canım benim...Yok okumadım...Daha doğrusu geçmişi okumuyorum 3 günden beri...2 gün rahatsızdım bugünde dr. çok canım sıkıldı...Bulmaya çalışayım bakayım yazını...

Hayırdır inşallah canım...Vallah bugünlerde hem çok rahatsızım hemde moralce iyi değilim...Daralıyorum resmen...Hayır olsun sonum...

Hayırdır inşallah canım...Vallah bugünlerde hem çok rahatsızım hemde moralce iyi değilim...Daralıyorum resmen...Hayır olsun sonum...

hiç canını sıkma canım şunun şurasında ne kaldı oğluşunu kucağına almaya herşeyin çok güzel olacağını düşün dilekcim

cnm merak etme biliyosun bende de hamileliğim boyunca hep idrar yolu enfeksiyonu vardı.Ne kullandıysamda fayda etmedi ama doğumdan sonra 40 ım çıknca tahlil yaptırdım herşey tertemizdi. Yani hamilelikte bazen değerler alt üst oluyo.Öyle ki benim son ay kolestrolüm yağ oranım kan şekerimin değerleri çok vasattı şimdi çok güzel.Diğer konuya gelince özelede gitsen hastaneyede gitsen son ana kadar sana normal doğum veya sezeryan diye birşey demiyolar.Zaten anormal bir durum varsa bu başından belli eder sana zaten bir ihtimal verirler sezeryanmı değil mi diye.Bende çok stres yapmıştım bu konuda ama boşunaymış Sıkma canını sen son günlerinin keyfini çıkar.Yakında yavrunla bir beden olan vücutlarınız ayrılcak çünkü.

hiç canını sıkma canım şunun şurasında ne kaldı oğluşunu kucağına almaya herşeyin çok güzel olacağını düşün dilekcim

Destekleriniz için sağolun kızlar...Oğlumu biran önce sağlıklı eli ayağı düzgün olarak artık kucağıma almak istiyorum...O bebek kokusunu içime çekmek istiyorum...Ne zaman gelecek bilmiyorum ve çevrede ne zaman doğum günü belli mi normal mi sezeryan mı soruları beni bunaltmaya başladı...

selam kızlarr..nasılsınız? dün kontrolüm vardı..şeker yüklemem vardı..kontrolde oğlumun kılosu 912 gr. geldi. gelişimi haftasıyla uyumluymuş, ama plasenta rahme çok yakın, kendini fazla yormayacaksın dedi doktorum benimde moralim bozuldu biraz...inşallah ilerleyen aylarda aksi bişey olmaz..şeker yüklemesinin sonuçlarını bugun saat 1 buçuktan sonra hastaneyi arayarak öğrenıcem, daha öğrenmedim...onuda yazarım sonra, inşallah bişey çıkmazz...ayrıca şeker testi iğrençççç bişeymiş, kusacaktım az daha, aç karnına 2 bardak şekerli suyu içirdiler bana...berbatttt tı

Hayırlı cumalar kızlarrr

ebru senin dinledim karacan dan sipariş verdim hadi bakalım 3 yıldır 1. sınıftayım çok istikrarlı bir şekilde

nokta atış sorularını sipariş verdin dimi? onları güzelce çöz mehtapçım, hatta ezberle :)))
umarım yardımı olur o kitapların..ara sınavda çok yardımı oluyor, inşallah bu yıl şeytanın bacağını kırarsın

amin canım inşallah...
zaten bu ders kıtabı değil, yani konu anlatımı falan değil canım, nokta atış soruları, full soru var ve inan seni zorlamaz...benden sölemesi gerisi size kalmış tabi :))

slm kızlar nasılsınızz
mehtapcım ne ettin öğrendinmi :26:cinsiyeti banada erkekmiş gbi geliyo hayırlısı bakalım haber bekliyoruzzzz

ben kötüyüm üzgünüm annem gitti bugün alışmıştım nasıl ağladım kuzumuda markete götürdü babası gelince oda çok ağladı sarıldık ağlaştık yavrucumla

Hayırlı cumalar güzel kardeşlerim

Benim bulantım ve baş dönmem gitti ne yani 1 günmüydü :26:

ahhhh edoşum ahhhhh ne kadar şanslısın bir bilsen hamilelik bulantısı kadar kötü bişey yok inan kendimden biliyorum ben doğum sancısından doğumdan korkmuyorum valla bulantıdan tırsdığım kadaröğğğ çok kötü olur benim hamileliğim kız bak dua edeceğim şukızın bulantısı başlasın diye

aaaa listeye baktımda isimim silinmiş azizede benden umudu kesti

hoppp yettim bacımmm nasılsın belirtilerin varmı?
bu arada Allah kavuştursun gülom

hoşgeldin edoşum
valla bende sıkıldım çıkacaktım sağolasın güzelim amin
belirti felan yok be canım arada kasık ağrısı oluyo çabuk geçiyo birde normalde adetten 7-8gün önce göğüslerim şişerdi ama tık yok hala 5gün kaldı hayırlısı edoşum omazsada üzülmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…