evet canım ya hala 1. sınıftayım şaka gibi....
evet tatlım cinsiyetini öğrencem allah kısmet ederse biliyorsun erkek olursa senin ağlunu adaşı olacak, rüzgar
AMİN iNŞALLAH CANIM İNŞALLAHBU ARADA BENİMDE OĞLUŞUM OLURSA TOPİKTE 3 ADAŞ OLUCAK
Selam hatunlar...Nasılsınız...
Biz bugün doktor kontrolündeydik...Adet günüme göre 34+1 usg göre 36+0 çıkıyoruz...Kilomuz 2660 gr boyumuzda 45 cm çıkıyor...Doktor bebeğin gayet iyi dedi...Sorunun var mı diye sordu...Bende anlattım ve benden yine idrar tahlili istedi...Ben zaten enfeksiyonum olduğunu ve bir türlü atlatamadığımı biliyorum ve verdikleri ilaçlar da hiçbir işe yaramıyor...Sadece içim dışım ilaç oldu okadar...Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sürekli Araştırma Hastanesine gittim çokta memnundum ama şu son birkaç gidişimde hiçte memnun kalmadım...Doğumla ilgili hiçbirşey söylemiyorlar...Sürekli %50'ye 50 yanıt veriyorlar...Bende artık gitmeyeceğim oraya...Yarına özel doktora randevu aldım...Güzelce bir kontrolüm olsun da bende nasıl davranacağımı bileyim...
seni anca paklar dördüz gülom heleki dördüde kız olsun ohh deymeyin gülomun keyfineee
kız rüya dedinde aklıma geldi bende rüyamda welcome dileğin doğurduğunu gördüm maşallah kaan o kadar güzel bir bebektiki anlatamam dilek üzülüyodu daha erken 32 haftalıktı diyo bende onu ikna etmeye çalışıyodum çok güzel çok sağlıklı kocaman diehayırdır inşallah :26:
Hayırdır inşallah canım...Vallah bugünlerde hem çok rahatsızım hemde moralce iyi değilim...Daralıyorum resmen...Hayır olsun sonum...
Selam hatunlar...Nasılsınız...
Biz bugün doktor kontrolündeydik...Adet günüme göre 34+1 usg göre 36+0 çıkıyoruz...Kilomuz 2660 gr boyumuzda 45 cm çıkıyor...Doktor bebeğin gayet iyi dedi...Sorunun var mı diye sordu...Bende anlattım ve benden yine idrar tahlili istedi...Ben zaten enfeksiyonum olduğunu ve bir türlü atlatamadığımı biliyorum ve verdikleri ilaçlar da hiçbir işe yaramıyor...Sadece içim dışım ilaç oldu okadar...Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sürekli Araştırma Hastanesine gittim çokta memnundum ama şu son birkaç gidişimde hiçte memnun kalmadım...Doğumla ilgili hiçbirşey söylemiyorlar...Sürekli %50'ye 50 yanıt veriyorlar...Bende artık gitmeyeceğim oraya...Yarına özel doktora randevu aldım...Güzelce bir kontrolüm olsun da bende nasıl davranacağımı bileyim...
hiç canını sıkma canım şunun şurasında ne kaldı oğluşunu kucağına almaya herşeyin çok güzel olacağını düşün dilekcim
cnm merak etme biliyosun bende de hamileliğim boyunca hep idrar yolu enfeksiyonu vardı.Ne kullandıysamda fayda etmedi ama doğumdan sonra 40 ım çıknca tahlil yaptırdım herşey tertemizdi. Yani hamilelikte bazen değerler alt üst oluyo.Öyle ki benim son ay kolestrolüm yağ oranım kan şekerimin değerleri çok vasattı şimdi çok güzel.Diğer konuya gelince özelede gitsen hastaneyede gitsen son ana kadar sana normal doğum veya sezeryan diye birşey demiyolar.Zaten anormal bir durum varsa bu başından belli eder sana zaten bir ihtimal verirler sezeryanmı değil mi diye.Bende çok stres yapmıştım bu konuda ama boşunaymış Sıkma canını sen son günlerinin keyfini çıkar.Yakında yavrunla bir beden olan vücutlarınız ayrılcak çünkü.
Hayırlı cumalar kızlarrr
ebru senin dinledim karacan dan sipariş verdim hadi bakalım 3 yıldır 1. sınıftayım çok istikrarlı bir şekilde
inşallah kucağına aldığın günleride görürsün cnm.Merak etme son aylar çabuk geçiyor hem artık onu daha iyi hissettiğin için daha eğlenceli geçiyor.Yanlız son ay biraz zor oluyo anne için ama hepsinin geçeceğini ve bu sıkıntıların sonunda meleğine kavuşacağını bilmek rahatlatıyor.Hep birlikte burdan bebişlerinizi kucakladığınız günleri görücez Allahın izniyle...
Tüyon için sağol cnm ama yeni kitap için çalışmaya vakit yok kimurat yayınlarından 2 dersim kaldı sonrasında deneme sınavlarını çözcem zaman kalırsa birde geçmiş yıl sorularını.İnşallah bitsin artık bu okul.
Hayırlı cumalar güzel kardeşlerim
Benim bulantım ve baş dönmem gitti ne yani 1 günmüydü :26:
merhaba arkadaşlar topikimiz hayırlı olsun.
bebişlerinin göbüşüne konmasını isteyenler,
bebişleri göbüşüne konanlar gelin beraber bu güzel yolda ilerleyelim
BEBİŞİM GÖBÜŞÜME KONDU DİYENLER
2010 ŞUBAT=ErenSezen.......ERKEK.....Bebişi doğdu
2010 ŞUBAT=C_N ...............KIZ
2010 MART=Misivam .............KIZ....Bebişi doğdu
2010 NİSAN=Erkil.............ERKEK...Bebişi doğdu
2010 NİSAN=Sibelcimcime...............ERKEK
2010 NİSAN=Y.S.M.İ.N.................ERKEK
2010 NİSAN=Sera81................KIZ
2010 MAYIS=Aytulll................KIZ...Bebişi Doğdu
2010 MAYIS=Cennetkokulum...........ERKEK...Bebişi Doğdu
2010 MAYIS=Sürmelim.............KIZ...Bebişi doğdu
2010 MAYIS=Bayankelebek
2010 HAZİRAN=Aydnkl.................ERKEK...Bebişi doğdu
2010 HAZİRAN=Azize...............KIZ
2010 HAZİRAN=doublebump............ ERKEK
2010 AĞUSTOS=WELCOME...........ERKEK
2010 AĞUSTOS=dscopur
2010 EYLÜL=Nazo7..............ERKEK
2010 EYLÜL=Tulin34............ERKEK
2010 EKİM=Vesade..........Kız
2010 EKİM=mevsim1.......Erkek
2010 KASIM=Derin26
2010 ARALIK=hlyclk
2011 OCAK=xerporter
2011 ŞUBAT=yslzytn
2011 ŞUBAT=GÖKKUŞAĞI
aaaa listeye baktımda isimim silinmiş azizede benden umudu kesti
yok tatlım valla senden umutluyum yakındır hamile haberini almamlistede tek kalma diye sildim seni direk hamişler listesine alcam çok az kaldı
hoppp yettim bacımmm nasılsın belirtilerin varmı?
bu arada Allah kavuştursun gülom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?