Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

güzel arkadaşım benim tabiki üzülmemelisin er yada geç gelicek bebeğin Allahın izniyle
bende bakınayım bi dedim mehtaptan haber varmı diye :26: daha yeni geldik eve böyle havayı bulduk kaçırırmıyız annem babam ben canım kocam gezdik bu saate kadar yorulmuşuz vallahi ama keyifli bi gündü babacım salı kemoterapiye başlıyacak zor bi süreci daha atlatıcaz beraber inşallah dualarında eksik etme bizi gülom

ohhh ne güzel yapmışsınız edoşum babanada değişiklik olmuştur tabi canım benim hr zaman dualarımdasınız inş.hayırlısıyla atlatacak baban sizlerin desteğiyle
bende merak ettim mehtabı ama girmedi belkide eve gelmemiştir daha hayırlı haberlerle gelir inş.

2.5 3 aydır ilk defa hastane dışında dışarı çıktık hepberaber güzel oldu tabi çok iyi geldi hepimize Allah senden razı olsun gülsümümmm sende benim dualarımdasın
mehtaba msj attım az önce cevap vermedi henüz inşallah herşey yolundadır aklım kaldı onda sabahtan beri aklımdaydı kk ya yazmıştır die düşünüyodum burda da göremeyince :26: bakalım msja cevap vericekmi :26:
sen salı günü test yapıcaktın dimi gülom

ohhh sevindim canım hem babana hem bebişe iyi gelmiştir yinede çok yorma yeğeni
bende meraktayım haber alınca banada haber ver edoş inş.bişey yoktur
evet fıstık salı gün düşünüyorum da bugün dedim çarşambaya beklesemmi:26:

yormadım kız onun keyfi yerinde heralde gıkı çıkmıyor bugün otobüste annemle ters otobüs koltuğuna oturduk annemin miğdesi bulandı ters gidince bana diyoki halamı bulanmadı miğden ne miğde varmış sende
tamam canım msja cevap yazarsa paylaşırım
bu arada hayret gülom sende gelişme var ben pazartesiye alırsın diye düşünüyodum çarşambaya attın demek bu sefer haydi hayırlısı inşallah istersen cumayı bekle aybenle bende cuma vermiştik müjdeyi hatta nazoda öyleydi sanırım

kız hakkaten senin miğdede ne inatmış sen bekliyon bulansın diye o inatlaşıyo bulanmam diye herşey yolunda merak etme varsın bulantın olmasın pis bişey
edoşum gelişme olduğun değil çarşambaya atışım iğneye 13gün olmuş olacak sonuç net olur diye diğer iğnede nazom erken test yapma çift çizgi çıkar demişti umutlanırsın diye kullandığım iğne ve ilaç hamilelik hormonları salgılıyomuş birhaftada vücuttan atılıyomuş bende ondan bekleyim diyorum şimdi erken olur çift çizgi çıkar arkasından kırmızılar gelir üzülürüm gerçi bellide olmaz belkide yaparım salı haber veririm
mehtapdan haber yokmu hala:26:

edoş edoş edoş ne ediyon
mehtaptan haber vaqrmı:82:

miğdesizim ben miğdesiz napim ya gülom bulanmassa bulanmasın yavru kuşum iyi olsunda
evet gülom hatırlıyorum o muhabbeti aman diyim bekle en iyisi test için tek çizgi görmekten daha kötü eder o durum insanı bu arada mehtap cvp attı %75 pipili geliyomuş yazcak detayları kendisi

kız inş.bulanır miğdende görürsün.........
bugün yazmıştım banada erkekmş gibi geliyo diye sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunda ciniyet fark etmez
edoşum bugece rüyamda ikizim olmuş sabah eşime anlatıyorum ikiside erkek biri böle esmer biri hafif sarışına kaçıyo esmer olan öle yaramazki tutuyorum oturtuyom yerinde durmuyo diğeri oturduğu yerden kalkmıyo eşim gülüyo hayırlısı diyo dedim olsa ne edersin sevinirmisin benim gibi oda diyo severim ben ikizi

ay inşallah kız Allahım nasip etsin size ikiz rüyada erkek çocuğu kız kız çocuğu erkeğe yorulurmuş haydı hayırlısı bende erkek çocuğu gördüm 2 kez benim için bi hissiyatın varmı gülom herkez kız diyo eşimle ben erkek hissediyoruz hayırlısı olsun tabiki

inş.edoşum hayırlısı bakalım pek düzügn çalışma olmadı amaönümüzdeki ay sıkı tutacağım işi
yazıyı okuduğumda aklıma direkt olarak erkek geldi nedense:26:
ama kızın olursa çok tatlı şeker bişey olur erkek olursada tabi çokkk yakışıklı olur anneye bak maşşallah

bu ay olmassa birdahaki aya kaçarı yok diyosun işte bu helal sana böyle ol işte relaks olucaksın gel bi öpem
pardon bide aybenim demişti erkek diye şimdide sen haydi hayırlısıı ah bi duysam şu kalp atışlarını bi oh çekicem endişeelerimden sıyrılıcam

evet buay zaten misafirden gözümüz açılmadı temizliğide bitirirm sora herif yandıhayırlısı olsun edoşum haftaya duyarsın pıtpıtları merak etme ayyyy çok güzel bi duygu görüceksin o pıtpıtlar herşeyi unutturacak sana
sağlıklı olsunda cinsiyet ne önemli edoşum

bana müsade fıstık herif durmuyo boğaz istiyo bişey ler getiremde yesin oturdun kalkmıyon diyo yanına bi uğrayam görüşrüz güzel annem

mehtabım hakkında hayırlısı olsun

kim tutar seni gülommm ben bu ay ümitliyim senden haydi olduda yanıldım bir dahaki aya tamamdır bu iş aybeni hatırlasana şubatta listedeyim dedi öylede oldu istikrarlı olmak lazım
ben ne yaparım ya keseyi gördüğümde bile hüngür hüngür ağladım Allahım duyduğumda nasıl olurum hiç kestiremiyorum kesinlikle gülo sağlıklı olsunda cinsiyetin hiç önemi yok o kadar çok istiyoruzki bir bebeğimizin olmasını kız olsun erkek olsun hiç fark etmez

Bugün özel dr. gittim...Güzelce bir muayene etti...Oğlumu ilk defa ultrasonda renkli gördüm...Harika birşeymiş renkli görmek ama yüzünü bir defa gösterdi bize ve birdaha göstermedi dr. ne yaptıysa yalnız utanmaz oğlum bol bol pipisini gösterdi hiç saklamadı...Annemle ben yüzünü babasına benzettik oğlumun...Tabi babamızında çok hoşuna gitti...Kalp atışları ultrasonda çok hızlı geldi dr.a ve nst bağlattı...Başta çok hızlıydı sonra normale döndü...Pazartesi tekrar çağırdı kontrole dr...İnşallah bu sefer düzgün durur inatçı oğlum...Haftada birde nst bağlanmam için gelmemi söyledi...Doğumla ilgili konuştuk...Şuan herşeyim normal doğum için uygunmuş...İstesemde sezeryana almıyor...Doğum zamanım geldiğinde normal doğum yapamazsam anca ozaman sezeryan yapıyormuş...22 Mart itibariyle tetikte ol dedi...Oğlum şimdide gelse erken doğum sayılmazmış çünkü artık o kendini kurtarmış dedi...Bugün 34+2 haftalıktık usg göre 36+4 çıktık...Kilomuz 2700 gr boyumuz da 46 cm falan çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…