Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Canlarım

ben geldimmmmmmmmmmm

şimdi bebişimiz %75 oranında pipili tahmin ettiğimiz gibi. Sonra rüzgar bey yüz üstü yatıyordu ayaklarını oynatıyordu gene haftası ile çok uyumlu imiş 6 cm olmuş benim oğlum ensesi 2 çıktı doktor iyi dedi kanımızı ve idrarrımızı verdik kan ilaçlarına devam mış... herşey yolunda allahıma şükürler olsun

Maşallah canım oğluna...Oğlun diyelim artık...Zaten erkek diye hep tahmin yürütmüştük...Ense kalınlığı gayet iyi çıkmış inşallah bütün tahlilleriniz böyle güzel sonuçlarla geçer...

maşallah Kaan a canım herşeyi gayet iyi senin bebiş uzun boylu doğacak kısmet ise canım Maşallah

slm kızlarrrr....topiğe uğramıyorum diye sizleri unuttum sanmayın....hepinizi delice merak ediyordum....ama listede hamile kalmayı bekleyen kalmamış...tümmm hamilelere en içten dileklerimle çok rahat bir hamilelik geçirmesini ve sağlıkla bbebeğini kucağına almasını diliyorum... beni merak edenler ise aynı...daha eşimin ameliyat olmasını bekliyoruz...daha ameliyat olacak ta.....bebiş denemeleri yapacağız da......ooooo... benim sürem çok uzun...ama her şeyin hayırlısı......rabbim hepimizin yardımcısı olsun.....hepinizi çok öptüm....

:97: :78: :78: :97:

maşallah Kaan a canım herşeyi gayet iyi senin bebiş uzun boylu doğacak kısmet ise canım Maşallah

Sağol canım...Sanırım babası gibi uzun boylu olacak...Olsunda zaten bana benzeyipte kısa boylu olmasın...

Selam canım...Hoşgeldin...Eşin ne ameliyatı olacaktı ki...Varikosel filan mı var...Geçmiş olsun...

arkadaşlar biz 2 aydır deniyoruz malesef suana kadar olumlu osnuc alamadık..sizin önerileriniz varmı hamile kalmak için?? paylaşırsanız çok sevinirimm..

arkadaşlar biz 2 aydır deniyoruz malesef suana kadar olumlu osnuc alamadık..sizin önerileriniz varmı hamile kalmak için?? paylaşırsanız çok sevinirimm..

2 ay cok kısa bi süre,panige kapılma sakın :)
İyi beslenmeye ve folik asit almaya şimdiden başla canım...

mehtap dilek
maşallah oğluşlarınıza Rabbim tamamına erdirsin inş.

slm canım arada gir haber ver herşey gönlünce olsun inş.liste boşaldı evet ben kaldım inş.hayırlısıyla sende hamilelik haberini verirsin canım sıkma canını

canım dur bakalım ne oldun iki ayda sonuç alacan diye bişey yok herkez bir olmaz hayırlısı olsun bende buay 13.ayım olacak deneyeli hayırlısı olsun zamanı var demekki bekle daha yenisin inş.tez zamanda gelir bebişin

nirde bu karılarrrr desemki herkez çalışmada iş başında ama benden başka çalışan yok herkez kaptı bebişieeee ozaman nirdeler bulduuuummmm göbüş büyütüyolarrrrr

günaydınnnnnn ....
pazartesi sendromu yaşıyorum bugun...
moralimde çok bozuk...
idrar yolu enfeksiyonu çıktı ..
plasenta rahime yakın dedı doktorum, kendini yorma dedı..
bunların gebeliğe etkıleri neler bileniniz varmı??

her taraftan RÜZGAR esiyo...demek seninde hayatına başka bir erkek giriyo...hayırlı uğurlu olsun mehtabım..doktora deseydin keşke,o yüzde 75 i,yüzde yüz yap,bizim topiğin hatunları çoktan gördü pipisini...

maşallah..maşallah..dilekciğim..sanırım kırkpınara bi pehlivan doğuracaksın..ama bu gidişle beklenenden biraz daha erken anne olacaksın sanırım..kaan bey dışarı çıkmak için hazır baksana..sen çantanı falan hazır tut,bu ay sonu,nisan başı gibi bile gelebilir bu oğlan...

nirde bu karılarrrr desemki herkez çalışmada iş başında ama benden başka çalışan yok herkez kaptı bebişieeee ozaman nirdeler bulduuuummmm göbüş büyütüyolarrrrr
valla bende çalışmadayım..hala neyin çalışmasını yapıyosak anlamadım emme..ben bu kadar antremanla bu çocuğu normal doğumla doğurursam sakın şaşırmayın.

idrar yolu enfeksiyonu ilaçlarla geçer..plesantana gelince,bu aylarda rahime yakın,bebekten aşağıda falan olabiliyo,zamanla yukarı çıkar,çıkmayan çok nadirdir..üzülme yani.ama sen bu arada kendini fazla yorma,ağır kaldırma,yük taşıma,fazla ayakta kalma,bi daha ki kontrolde yukarı çıktığını görürsün.

bana sadece bol su iç dedi, çünkü telefonda sordum bu sonuçları..hafta içi gitsem mi diyorum , ilaç falan verir belki...inşallah yukarı kayar, çünkü ben normal doğum istiyorum..
bide annemle teyzem geldi...hafta sonuna kadar bizdeler en cok ona seviniyorum :)

bugünle beraber işyerimdeki son üç günüm..bi tarafım sevinç içinde,bi tarafımda ister istemez bi burukluk var..hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.bu arada ben sadece yarım kilo almışım,ilk başlardaki halimden korkuyordum,9 ay sonra şişko,çirkin bi karı olucam diyodum ama bu diyetle acayip sexi bi hamileyim..vucudumdaki tüm fazlalıklar gitti,sadece basket topu gibi göbeğim var,arkadan bakınca kesinlikle anlaşılmıyo,popom yok,basenim yok..sanırım doğumdan sonra eritmek için uğraşacağım tek şey göbüşüm olacak.zaman yaklaştıkça bende bir sabırsızlanmaya başladım..doğum kaygıları,bebiş merakıyla karıştıkça çok farklı duygulara bürünüyo insan..Rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın..Gülom'ada tez zamanda bebişini yetiştirsin...

Canım benim sende wın olduğuna rağmen genede girmiyon hafta sonları nete, sakın ihmal etme bizi lütfen olur mu? bende hiçkilo almamışım doktor amca tebrik etti ve 5. aya kadar almaz isen harika olur dedi ama muhakkak 1-2 kilo alırsın dedi. Nazom ya doktor herşey yolunda dedi ensesi içinde ama 2mm çıktı sendecede normal mi? ben biraz sıkıntı yaptım bunu ya

sadece bol su iç dediyse çok şiddetli bi enfeksiyon değil demek ki..bol su iç,kuşburnu çayıda çok faydalıdır,bol bol su içip wc ye git,çişini hiç tutma.
annenle teyzen gelmiş ne güzel gözün aydın..

günaydınnn...çok kötüü bişy oldu dün balkon yıkarken düştümm işallahh bişey olmamıştır bebişime..tuzlu yemiyorum ama ayağım ellerim şişiyo...ve bebeğim hiç oynamadı...ebrucum sıkma canını ayrıca annenlerin gelmesine de çok sevindm kız ne güzel yemekler yaparlar ohh...nazom ne güzel 3 günün kalmışş keşke bende de öyle bişey olsaa daha taaa haziran başına kadar çalışcam

ben geçen ay idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandım ve bence geçmedi gene idrar tahlili yaptık

inşallahh öyledir.. evett çok mutluyumm:))
son 3 günün kalmış, boşversene ya, git evine son aylarını ihtiyaçlarını tamamlamakla geçir, arkadaşlarınla geçir..iş iş iş nereye kadar ya, valla benim son 3 günüm kalsaa hiç üzülmem...
ne güzel fazla kılon yok..ben uçtumm resmen...doğumdan sonra acayip bi diyet beni bekliyoo malesef...

doktora git canım benim birşey olmamıştır ama için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…