maşallah Kaan a canım herşeyi gayet iyi senin bebiş uzun boylu doğacak kısmet ise canım MaşallahBugün özel dr. gittim...Güzelce bir muayene etti...Oğlumu ilk defa ultrasonda renkli gördüm...Harika birşeymiş renkli görmek ama yüzünü bir defa gösterdi bize ve birdaha göstermedi dr. ne yaptıysa yalnız utanmaz oğlum bol bol pipisini gösterdi hiç saklamadı...Annemle ben yüzünü babasına benzettik oğlumun...Tabi babamızında çok hoşuna gitti...Kalp atışları ultrasonda çok hızlı geldi dr.a ve nst bağlattı...Başta çok hızlıydı sonra normale döndü...Pazartesi tekrar çağırdı kontrole dr...İnşallah bu sefer düzgün durur inatçı oğlum...Haftada birde nst bağlanmam için gelmemi söyledi...Doğumla ilgili konuştuk...Şuan herşeyim normal doğum için uygunmuş...İstesemde sezeryana almıyor...Doğum zamanım geldiğinde normal doğum yapamazsam anca ozaman sezeryan yapıyormuş...22 Mart itibariyle tetikte ol dedi...Oğlum şimdide gelse erken doğum sayılmazmış çünkü artık o kendini kurtarmış dedi...Bugün 34+2 haftalıktık usg göre 36+4 çıktık...Kilomuz 2700 gr boyumuz da 46 cm falan çıktı...
maşallah Kaan a canım herşeyi gayet iyi senin bebiş uzun boylu doğacak kısmet ise canım Maşallah
slm kızlarrrr....topiğe uğramıyorum diye sizleri unuttum sanmayın....hepinizi delice merak ediyordum....ama listede hamile kalmayı bekleyen kalmamış...tümmm hamilelere en içten dileklerimle çok rahat bir hamilelik geçirmesini ve sağlıkla bbebeğini kucağına almasını diliyorum... beni merak edenler ise aynı...daha eşimin ameliyat olmasını bekliyoruz...daha ameliyat olacak ta.....bebiş denemeleri yapacağız da......ooooo... benim sürem çok uzun...ama her şeyin hayırlısı......rabbim hepimizin yardımcısı olsun.....hepinizi çok öptüm....
arkadaşlar biz 2 aydır deniyoruz malesef suana kadar olumlu osnuc alamadık..sizin önerileriniz varmı hamile kalmak için?? paylaşırsanız çok sevinirimm..
slm canım arada gir haber ver herşey gönlünce olsun inş.liste boşaldı evet ben kaldım inş.hayırlısıyla sende hamilelik haberini verirsin canım sıkma canınıslm kızlarrrr....topiğe uğramıyorum diye sizleri unuttum sanmayın....hepinizi delice merak ediyordum....ama listede hamile kalmayı bekleyen kalmamış...tümmm hamilelere en içten dileklerimle çok rahat bir hamilelik geçirmesini ve sağlıkla bbebeğini kucağına almasını diliyorum... beni merak edenler ise aynı...daha eşimin ameliyat olmasını bekliyoruz...daha ameliyat olacak ta.....bebiş denemeleri yapacağız da......ooooo... benim sürem çok uzun...ama her şeyin hayırlısı......rabbim hepimizin yardımcısı olsun.....hepinizi çok öptüm....
arkadaşlar biz 2 aydır deniyoruz malesef suana kadar olumlu osnuc alamadık..sizin önerileriniz varmı hamile kalmak için?? paylaşırsanız çok sevinirimm..
her taraftan RÜZGAR esiyo...demek seninde hayatına başka bir erkek giriyo...hayırlı uğurlu olsun mehtabım..doktora deseydin keşke,o yüzde 75 i,yüzde yüz yap,bizim topiğin hatunları çoktan gördü pipisini...Canlarım
şimdi bebişimiz %75 oranında pipili tahmin ettiğimiz gibi. Sonra rüzgar bey yüz üstü yatıyordu ayaklarını oynatıyordu gene haftası ile çok uyumlu imiş 6 cm olmuş benim oğlum ensesi 2 çıktı doktor iyi dedi kanımızı ve idrarrımızı verdik kan ilaçlarına devam mış... herşey yolunda allahıma şükürler olsun
maşallah..maşallah..dilekciğim..sanırım kırkpınara bi pehlivan doğuracaksın..ama bu gidişle beklenenden biraz daha erken anne olacaksın sanırım..kaan bey dışarı çıkmak için hazır baksana..sen çantanı falan hazır tut,bu ay sonu,nisan başı gibi bile gelebilir bu oğlan...Bugün özel dr. gittim...Güzelce bir muayene etti...Oğlumu ilk defa ultrasonda renkli gördüm...Harika birşeymiş renkli görmek ama yüzünü bir defa gösterdi bize ve birdaha göstermedi dr. ne yaptıysa yalnız utanmaz oğlum bol bol pipisini gösterdi hiç saklamadı...Annemle ben yüzünü babasına benzettik oğlumun...Tabi babamızında çok hoşuna gitti...Kalp atışları ultrasonda çok hızlı geldi dr.a ve nst bağlattı...Başta çok hızlıydı sonra normale döndü...Pazartesi tekrar çağırdı kontrole dr...İnşallah bu sefer düzgün durur inatçı oğlum...Haftada birde nst bağlanmam için gelmemi söyledi...Doğumla ilgili konuştuk...Şuan herşeyim normal doğum için uygunmuş...İstesemde sezeryana almıyor...Doğum zamanım geldiğinde normal doğum yapamazsam anca ozaman sezeryan yapıyormuş...22 Mart itibariyle tetikte ol dedi...Oğlum şimdide gelse erken doğum sayılmazmış çünkü artık o kendini kurtarmış dedi...Bugün 34+2 haftalıktık usg göre 36+4 çıktık...Kilomuz 2700 gr boyumuz da 46 cm falan çıktı...
valla bende çalışmadayım..hala neyin çalışmasını yapıyosak anlamadım emme..ben bu kadar antremanla bu çocuğu normal doğumla doğurursam sakın şaşırmayın.nirde bu karılarrrr desemki herkez çalışmada iş başında ama benden başka çalışan yokherkez kaptı bebişi eeee ozaman nirdeler bulduuuummmm göbüş büyütüyolarrrrr
günaydınnnnnn ....
pazartesi sendromu yaşıyorum bugun...
moralimde çok bozuk...
idrar yolu enfeksiyonu çıktı ..
plasenta rahime yakın dedı doktorum, kendini yorma dedı..
bunların gebeliğe etkıleri neler bileniniz varmı??
idrar yolu enfeksiyonu ilaçlarla geçer..plesantana gelince,bu aylarda rahime yakın,bebekten aşağıda falan olabiliyo,zamanla yukarı çıkar,çıkmayan çok nadirdir..üzülme yani.ama sen bu arada kendini fazla yorma,ağır kaldırma,yük taşıma,fazla ayakta kalma,bi daha ki kontrolde yukarı çıktığını görürsün.
bugünle beraber işyerimdeki son üç günüm..bi tarafım sevinç içinde,bi tarafımda ister istemez bi burukluk var..hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.bu arada ben sadece yarım kilo almışım,ilk başlardaki halimden korkuyordum,9 ay sonra şişko,çirkin bi karı olucam diyodum ama bu diyetle acayip sexi bi hamileyim..vucudumdaki tüm fazlalıklar gitti,sadece basket topu gibi göbeğim var,arkadan bakınca kesinlikle anlaşılmıyo,popom yok,basenim yok..sanırım doğumdan sonra eritmek için uğraşacağım tek şey göbüşüm olacak.zaman yaklaştıkça bende bir sabırsızlanmaya başladım..doğum kaygıları,bebiş merakıyla karıştıkça çok farklı duygulara bürünüyo insan..Rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın..Gülom'ada tez zamanda bebişini yetiştirsin...
bana sadece bol su iç dedi, çünkü telefonda sordum bu sonuçları..hafta içi gitsem mi diyorum , ilaç falan verir belki...inşallah yukarı kayar, çünkü ben normal doğum istiyorum..
bide annemle teyzem geldi...hafta sonuna kadar bizdeleren cok ona seviniyorum :)
bana sadece bol su iç dedi, çünkü telefonda sordum bu sonuçları..hafta içi gitsem mi diyorum , ilaç falan verir belki...inşallah yukarı kayar, çünkü ben normal doğum istiyorum..
bide annemle teyzem geldi...hafta sonuna kadar bizdeleren cok ona seviniyorum :)
sadece bol su iç dediyse çok şiddetli bi enfeksiyon değil demek ki..bol su iç,kuşburnu çayıda çok faydalıdır,bol bol su içip wc ye git,çişini hiç tutma.
annenle teyzen gelmiş ne güzel gözün aydın..
günaydınnn...çok kötüü bişy oldu dün balkon yıkarken düştümmişallahh bişey olmamıştır bebişime..tuzlu yemiyorum ama ayağım ellerim şişiyo...ve bebeğim hiç oynamadı...ebrucum sıkma canını ayrıca annenlerin gelmesine de çok sevindm kız ne güzel yemekler yaparlar ohh...nazom ne güzel 3 günün kalmışş keşke bende de öyle bişey olsaa daha taaa haziran başına kadar çalışcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?