Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

vınn varda,evdeki koca bebeklerden bana sıra mı geliyo,ayrıca akşamlarım ve hafta sonlarım çalışınca koşturmacayla geçiyo,işten ayrıldığımda sabahtan işlerimi yaparım öğleden sonra size takılırım.
yaa ben bu testlere çok takmıyorum.sende takma..hem sonucun normal..geçen bi kadınla konuştum.ikili testinde sorun var,aldır demişler,başka bi doktora gitmiş oda sorun var ama 3 lü ve 4 lüyüde yapalım ona göre demişler,aynı gün içinde başka bi doktora daha gitmiş hiç bi sorun yok demiş.üçüde farklı ense ölçümleri vermiş.neyse kadın altüst olmuş bir şekilde beklemeye başlamış,bu arada bıraktığı sigaraya yeniden başlamış,yemeden içmeden kesilmiş,3 lü yapılmış sorun var aldırın demişler..bu arda kadında panik atak hastalığıda başlamış,depresyona girmiş..artık bebeğinden umudunu kesmiş açıkcası.beni uyutun alın bebeğimi diyormuş..4 lü test yapılmış..sonuç tertemiz..doktor bile ikna olmamış amniyosentez istemiş...kadın isyan etmiş artık...test falan yaptırmıyorum,ne olacaksa olsun doğuracağım demiş..şimdi kızı 3,5 yaşında..dünya tatlısı,çok zeki,dilli,güzel,cadı bi kız olmuş.....
yeterince açıklayıcı bi cevap olmuştur umarım..

saol bitanem...1 hafta rahatım..sonra gidiyolar...
çok mu şiddetli düştün, kan falan geldimi??
ama içinde bulunduğu su bebişini korur, bişicik olmamıştır meleğine sen içini ferah tut...bol bol dua et canım...
ben geçen ay idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandım ve bence geçmedi gene idrar tahlili yaptık

geçmiş olsun mehtapçım...benimde işte şeker sonucu iyi çıktıda , idrarda enfeksiyon çıktı..bi dahakı kontrolumde 20 gün sonra..nasıl bekleyeceksem okadar gün...

Benim doktorda normal diyorum neden panik yapıyorsun dedi biraz kızdı bana eşim diyor ki yakında doktora SAYIN MESLEKTAŞIM diyeceksin öğrenme bu kadar netten birşeyler diye kızdı biliyorum normal bir ölçü olğunu ama ben hep 1 falan hayat etmiştim sonra oktay ın ensesine baktım bayağı kalın dedim genetik

gebelikte bu idrar yolu enfeksiyonu çok sık olurmuş canım yapacak birşey yok düşün ben 2 aylık hamile iken antibiyotik kullnadım ama kuşburnu çayını ihmal etme günde 1 fincan fazla içme gerçekten işe yarıyor bana da nazom sölemişti. şekerde iyi maşallah süper daha ne olsun canım ya

tatlı bişeyler ye ve yat..bebeşinin hareketlerini dinle..eğer bi saat içinde hiç hareketlerini hissetmiyorsan hemen doktora git canım..nolur nolmaz..

doktora git canım benim birşey olmamıştır ama için rahat etsin
evet mehtap haklısın arasam mı ki önce gitmeden?

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ?
MEHTAPIM DEMEK BEBEĞİN ERKEK HADİ MAŞALLAH RÜZGAR BEBEĞİNE
KIZLAR BENİM 2 GÜNDÜR MİDEM BULANTILARIM BAŞLADI. HİÇ İYİ DEĞİLİM.HENÜZ İSTİFRA ETMEDİM.AMA ÇOK KÖTÜYÜM.SABAHLARI KAHVALTI YAPMAK ARTIK İŞKENCE VE SADECE SABAH DEĞİL GÜN BOYUNCA DEVAM EDİYOR BENİM BULANTILARIM. ÖKÜZ GİBİ AÇIM SÜREKLİ CANIM BİŞEYLER İSTİYOR AMA YEDİĞİM ŞEYİ HAYAL ETTİĞİMDE MİDEM KALKIYOR. NAPICAM BEN YA ÇOK PİS BİŞEYMİŞ BU MİDE BULANTISI.HEE BU ARADA SABAH GEÇİCİ KÖRLÜK YAŞADIM RESMEN. NEREYE BAKSAM HERŞEYİ YARIM GÖRDÜM.TV YE BAKIYORUM TV NİN YARISI YOK UMUTN YÜZÜNE BAKIYORUM YÜZÜNÜN SAĞ TARAFI YOK. KARŞIYA BAKTIĞIMDA SAĞ TARAF TAMAMEN KARANLIK HİÇ BİŞEY GÖREMEDİM. 15-20 DK BÖYLE BİŞEY YAŞADIM KIZLAR.BU NEDEN OLMUŞTUR? TANSİYONMU ACABA?

:
tatlı bişeyler ye ve yat..bebeşinin hareketlerini dinle..eğer bi saat içinde hiç hareketlerini hissetmiyorsan hemen doktora git canım..nolur nolmaz..

nazom dün yaptım tatlı yedim ayaklarımı koltuğa doğru uzattım yere yattım hiç tık yok 19 hafta içindeyiz

ilahi...genetik olamaz..bu ense ölçümü dedikleri şey,bebeğin kafasını yasladığı keseyle arasında bulunan boşlukta biriken suyun ölçümü..ve aslında bebeğin aldığı pozisyonlara göre değişebilecek bir ölçüm bence..sayın meslektaşım..

bende internetten araştırdım, erken doğuma neden oluyomuş...onun için korktum..bende sen gibiyim heralde, bi yerım ağrısa, bebek oynamasa bir sürü senaryo yazıyorum napayım elimde değil, çok panik biriyim...
kuşburnu çayına en yakın zamanda başlıyorum..saol canım...

sedacım , nazan ablanın dediği gibi şekerli bişeyler ya, hatta 1 bardak şekerli su iç ve sırt üstü yat, bebek oynamazsa 1 saat içinde doktora git hemen...benim bebek oynamadığı zaman baya araştırma yapmıştım , böyle yapmak gerekıyomuş..
ama sen iştesindir şlimdi???

canım miden için bol bol kivi ye çok işe yarıyor gözünde bence tansiyon değildir o tarafa yattıysan olmuş olabilir. SENİN DOKTOR BU HAFTAYDI DİMİ CANIM?

evet canım ancak eve gidince ya çok koşuşturuyorum bide misafirim eksik olmuyo haftada bi gün evde olduğum oluyor sürekli yorgunlk üzerimde

valla bilemedim aybenim...tansiyonda benim bildiğim gözün kararır ama böyle yarım yarım ilk defa duyuyorum..ne demişler duyduklarının hiç birine,gördüklerinin yarısına inan...

canım miden için bol bol kivi ye çok işe yarıyor gözünde bence tansiyon değildir o tarafa yattıysan olmuş olabilir. SENİN DOKTOR BU HAFTAYDI DİMİ CANIM?
evet mehtap cım bu cuma doktora gidiyorummm ayy kiviyide çok severim.geçen hafta eşim almış seviyorum diye iştahlı iştahlı yemiştim.gene aldırayım ozaman.gözüm içinde çok garip yaa. ilk defamı otarafa yattım da böyle oldu.anlamadım bişey ya.
valla bilemedim aybenim...tansiyonda benim bildiğim gözün kararır ama böyle yarım yarım ilk defa duyuyorum..ne demişler duyduklarının hiç birine,gördüklerinin yarısına inan...
yarısına inandım zaten çünkü yarısını görüyordum

nazomm kesin sonuç iğneden kaçgün soraydı umudum yokta işte test yapıp kendimi kırmızılara hazırlamak istiyom

midem çok kötü..yine başladı..son aylardada bu mide yanması çok kötü oluyo..midemde yangın var sanki..hem acı su geliyo,hem bulanıyo..

aaaaaaaa kızlar ibrahim tatlıses başından vurulmuş amaliyattymı şaşırdım duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…