nazomm kesin sonuç iğneden kaçgün soraydı umudum yokta işte test yapıp kendimi kırmızılara hazırlamak istiyom
bulantılar başlamış inş.çabuk geçer canım darısı edoşun başına
iğneden 12 gün sonra test yapılabilir bidenem..senin kaç gün geçti..adete kaç gün var..
evet edoş çok istiyor bulantısı olsun.başına gelsinde görsün bakalım
aaaaaaaa kızlar ibrahim tatlıses başından vurulmuş amaliyattymı şaşırdım duyunca
aaa...kendisi eski aşklarımdandır..ne bulduysam..kıroları seviyom napayım..su testisi..su yolunda atasözünü çağrıştırdı o kadar...daha cumartesi akşamı antalyadaydı yavv..
hoşbuldum canım gözün aydın annen gelmişgeçmiş olsun aybencim..eda senin durumunda olmak istiyoo.başına gelse istemeyeceğine eminim:).dikkat et kendine...
hoşgeldin gülsüm...evet bende sabah haberlerinde gördüm..Allah şifa versin inşallah...
yarını bekle gülom..hayırlısı Cenab-ı Hak'tan...
bu sabah olmuş nazom kafasından vurulmuş kurşun arkadan girip önden çıkmış atlatmış diyolar 3ameliyat olmuş şuan yoğun bakımdaymış:94:
kafadan kurşun yemiş..3 ameliyat olmuş ve de atlatmış ha...öldürmeyen Allah öldürmüyo...
hoşbuldum canım gözün aydın annen gelmiş
zaten bugün yapmayacağımda nazom test yok acaba yarınmı yoksa çarşambamı yapsam diyorum:26:
hoşbuldum canım gözün aydın annen gelmiş
zaten bugün yapmayacağımda nazom test yok acaba yarınmı yoksa çarşambamı yapsam diyorum:26:
saol canım..insan annesi gelince çok seviniyoo..kayınvalidem de gelcekte , geç gelsin istiyorum..hatta istemıyorumda neyse:))
yok kız, 3 ameliyat değil bakma sen onlara, doktorların yaptığı açıklamada diyoki :yazılanlar gibi 3 amelıyat değil 1 ameliyat yaptık , durumu biraz daha iyi ama beynin yüzde 50 si riskteymiş...hayati tehlıkesi devam ediyomuş...
günaydınlar mide bulantısı olan arkadaslara benden de bir tavsiye doktorum bana beyaz leblebi yememi söylemişti bir avuc yatıstırıyormus....bir sorum olacaktı sizlere 38. haftada acaba sancıların geliş şekli nasıl olur? doktorum bol bol yürü dedi catı kemiklerin dar dedi parmak ucu kadar acılmam varmıs ama normal doğum istediğim için sancıların siddeti önemli imiş acılmam ona göre olurmus yani bu haftada acılma olmadı diyelim o zaman sezeryan mı olurum ? :44: birde benim bebeğim fazla asağıda baskısıda çok birde böyle bir sorunumuz var.... ayy cokkk heyecanlıyım offfff korku da var sanırım ilk bebeğim birde ne oalcak nasıl olacak telası içindeyim
hakkında hayırlısı olsun ne diyek ırakdan tehtid alıyomuş çte mete işide olabilir diyolar
kendiside fazla sağlam ayakkabı değildi hani..neyse şifasını versin Allah..
eşime geçen gün dedim ki: ankaradan bi arkadaşım oldu dedım..biraz anlattım seni:)
gülüyo bana:) bide elvankent güzel mi? oradan ev bakarız falan diyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?