Günaydın,
valal benim ilk bebişim ama ben bilmiyom doğum yapan arkdaşlar var ama onlarda bebeklerle uğraştıkları için çok giremiyorlar.
valla canım elvankente hiç gitmedim ama güzel diyolar eşime soram nasılmış ben fazla bilmiyorum ankaranın semtlerini sadece işime yarayanları biliyoruminş.hayırlısıyla gelirsiniz kafan düzelir
sen bilirsin gülom,en iyisi çarşamba sabahını bekle..bu arada benim mide çoştu,sabah yediklerim boşa gitti..
hayırlısıyla Allah izin verirde inşallah geliriz ...burayı sevmiyorum...
benim işlerim yoğunlaştı biraz...bana müsade.....öptüm hepinizi...
edoşşş hoşgeldin canım nasılsın
OOOOO HERKEŞLERDE BURDAYMIŞ MAŞALLAH HEPİNİZE GÜNAYDIN GÜZEL KARILAR
SEDOŞUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İHMAL ETME GÖRÜN Bİ DOKTORA EN KISA ZAMANDA
EBRUCUM SANA DA GEÇMİŞ OLSUN SÖYLEDİĞİN ŞEYİN NE KADR KÖTÜ OLDUĞU HAKKINDA HİÇBİR FİKRİM YOK AMA İNŞALLAH YUKARI ÇIKAR BEBEĞİN
AYBENİM NE OLMUŞ SABAH SABAH SANA YA BENSİZ YARIMMI KALDIN SEN KUZUMMM YOKSA ÖZLEDİM ZATENŞAKA Bİ YANA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SANADA CUMA BUNLARIN HEPSİNİ DOKTORUNA MUHAKKAK SOR BALLI LOKMAM BENİM
MEHTABIMMM TEKRAR GÖZAYDIN CANIMMMM
NAZOO Bİ BENİM MİĞDE DE BİŞİ YOKSANADA GEÇMİŞ OLSUN ABLAM
GÜLOMM AZ KALDI KIZ ÇARŞAMBAYA :18: AYYY ÇOK HEYECANLI İNŞALLAH SENDE KATILACAKSIN ARAMIZAAA BU AY
KIZ MİRANDAM NASILSIN SESSİZ SESSİZ TAKILIYOSUN AŞŞADA HOPLA BAKİM YUKARI
iyim tatlım sen nasılsınBu sabah bişi yiyemedim hem iştahsızım hemde miğdem böyle büzüşüyo gibi oluP durdu içim almadı
Ama şimdi çok acıktım ve ne bulsam yerim gibi yemeği bekliyorum 4 gözle
ohhhhh hadi mide şikayetlerin başlayacak
Bende iyiyim edoşum 1aylık aradan sora kursa gideceğim nasıl olacaksa ara verince ilk baştaki gibi heycan yapıyorum utanıp sıkılıyorumçarşamba karar verdim test içinde sanki bigün daha beklyemiyommu dedim sorada kırmızıları beklerim
rabiacım hoşgeldin rüzgar efendi nasıl
hoşbulduk cnm, rüzgar efendi uyuyo uyanmasını bekliyorum emme vakti geldi uyanmasını bekliyorum paşamın.
Sen nasılsın cnm 3 günün kalmış hadş inşallah Allahım bu sefer yüzünü güldürsün cnm hayırlısıyla güzel haberi alırız hep beraber.
kız ikiz diye diye ikiz olacak bu gdişle hayırlısı olsun edoşum ilk defa olamdıysa düşüncesi üzmüyo beni neden bişmiyorum her defasında bayağı üzülüyodum hayırdırinşallah gelmez o kırmızılar yerine 9 ay sonra nur topu gibi 2 kızçe gelirr
hoşbulduk cnm, rüzgar efendi uyuyo emme vakti geldi uyanmasını bekliyorum paşamın.
Sen nasılsın cnm 3 günün kalmış hadş inşallah Allahım bu sefer yüzünü güldürsün cnm hayırlısıyla güzel haberi alırız hep beraber.
Kızlarrrr dün kocacığımla markete giderken yolda bir kadın çocuğuna seslendi eylüüüüüüüüüüüüüüül dur koşma diye.... Eşimle aynı anda birbirimize bakıp aynı anda "dün rüyamda" dedik sonra önce ben anlattım bi kız çocuğumuz olmuş o koşarken aynı bu gördüğümüz karı gibi arkasından sesleniyomuşum ama ismini hatıırlamıyorum dedim . Sonra kocacığımın şaşkın şaşkın bana baktığını fark ettim aynı rüyayı görmüş ve zaraaaa diye sesleniyomuşuz
Ne ka ilginç dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?