Eda cım iyiyim şükürler olsun bugün kontrol günümüz biran önce saat 5 olsun die bekliyoruz :)
Sen nasılsın?geçmiş çok uzundu mehtap ın bebeğinin cinsiyetini merak ettim ona bakıodum maşallah oğlu olacakmış allah sağlıkla bağışlasın inşalllahhh
OYYY MAŞALLAH RÜZGARAALLAHIM BANADA GÖSTERİR İNŞALLAH O GÜNLERİİ
SENİN KONTROLLERİ TAKİP EDEMİYORUM KUZUM MAŞALLAH YANİGERÇİ GEÇEN GİTTİĞİNDE GÖSTERMEMİŞLERDİ BEBİKİNİ ŞİMDİ SENİ DÜŞÜNEMİYORUM YANİ 4 DÖNÜYOSUNDUR
EVET BOL ERKEKLİ BİR TOPİK BİİZİM TOPİK MEHTABINKİDE %75 ERKEKMİŞ
mehtaçım hoşgeldin cnm rüzgarın geliyormuş hadi haırlısı olsun cnm
Kalpleriniz rüyalarda bile birmiş cnm ne güzel.Bende hamileyken 2 kere rüyamda kzı görmüştüm 1 kere erkek ve erkek oldu.Tabi ben kızı çok istiyordum ondan rüyalarıma girdi sanırım.Ama sana şunu söyleyeyim kızı erkeği hiç fark etmiyo onun kıpırtıları bi başlasın içinde hele birde kucağına al offf çok başka bişey can bu işte kızı erkeği olmuyomuş gerçekten çok başka bişey inşallah yakında sende tadıcaksın bu duyguyu Allah herkese yaşatsın eksik bırakmasın.
Mehtap cım tebrik ederim oğluşun gelecekmiş inşallahh
Gülsümüm bence bu ay tuttu ya bak görürsün allahın izni ile belki çifter çifter gelir ha ne dersin
amin canımöyle oldu rabiş kalplerimiz birmiş ben kızda erkekte çok görüyorum zaten hiçte fark etmez inan kız erkek dediğin gibi Allah inşallah nasip ederde anlattığın duyguları tadarım inan çok sabırsızlanıyorum bu cumartesi 8 haftalık olucaz en son 5+5 te gitmiştik kese görünmüştü sadece inşallah kalp atışlarını duyarız:18:
Bu kendi dr umdaki randevum heheheh senide görücez eda cım hele git bir gör sonra her hafta gitmek için bahaneler bulucaksın bende erkek hissediyorum bakalım ne olacak eşimde rüyasında erkek görmüş
evet canım %75 rüzgar allah izin verirse ayyy çok mutluyum
ay kızlar biz bu kontrolde ne yaptık videoya ya aldım ultrason görüntüsünü hep izliyom görmemişin çocuğu olmuş misali
evet cnm 8 haftalıkta duyarsın kalp atışlarını senin sabırsızlığını okadar iyi anlıyorum ki. Öyle bişey ki bu mucize. Milim milim büyüyo her gittiğinde ne kadar büyüdüğünü hesap ediyosun sonra cm ler başlıyor ve kocaman bişey dünyaya geliyor kan pıhtısından.
Sedacım sanada geçmiş olsun cnm.İhmal etme sen doktora git. Boşyere acabalarda kalma cnm.Ama Allah korumuştur bebeğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?