Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

SENİN KONTROLLERİ TAKİP EDEMİYORUM KUZUM MAŞALLAH YANİ GERÇİ GEÇEN GİTTİĞİNDE GÖSTERMEMİŞLERDİ BEBİKİNİ ŞİMDİ SENİ DÜŞÜNEMİYORUM YANİ 4 DÖNÜYOSUNDUR
EVET BOL ERKEKLİ BİR TOPİK BİİZİM TOPİK MEHTABINKİDE %75 ERKEKMİŞ

OYYY MAŞALLAH RÜZGARA ALLAHIM BANADA GÖSTERİR İNŞALLAH O GÜNLERİİ

sağol cnm. Merak etme göstericek o günleri.zaman geçerken zor geçiyo gibi geliyo ama sonra dönüp bakınca çok hızlı geçmiş diyosun.En zor kısmı 18.haftaya kadar hamilesin ama sen bile anlamıyosun gerçekten can taşıyomuyum diye ama hareketleri bi başlıyo ben burdayım diyor sana her an işte ozaman daha zevkli geçiyor zaman ve anlamıyosun nasıl geçiyor.

Bu kendi dr umdaki randevum heheheh senide görücez eda cım hele git bir gör sonra her hafta gitmek için bahaneler bulucaksın bende erkek hissediyorum bakalım ne olacak eşimde rüyasında erkek görmüş

Kızlar annem bir sevindi ki sormayın bebişin erkek olmasına çok mutlu umarım önümüzdeki ay yavrum süpriz yapıp da kız olmaz yoksa anamı toparlayamayız

Kolay mı 4 kızı var annemlerde 4 kız kardeşler ve teyzeleriminde hep kızı var ilk erkek RÜZGAR bebek olacak allahın izni ile

amin canım öyle oldu rabiş kalplerimiz birmiş ben kızda erkekte çok görüyorum zaten hiçte fark etmez inan kız erkek dediğin gibi Allah inşallah nasip ederde anlattığın duyguları tadarım inan çok sabırsızlanıyorum bu cumartesi 8 haftalık olucaz en son 5+5 te gitmiştik kese görünmüştü sadece inşallah kalp atışlarını duyarız:18:

ay kızlar biz bu kontrolde ne yaptık videoya ya aldım ultrason görüntüsünü hep izliyom görmemişin çocuğu olmuş misali

Mehtap cım tebrik ederim oğluşun gelecekmiş inşallahh

evet cnm 8 haftalıkta duyarsın kalp atışlarını senin sabırsızlığını okadar iyi anlıyorum ki. Öyle bişey ki bu mucize. Milim milim büyüyo her gittiğinde ne kadar büyüdüğünü hesap ediyosun sonra cm ler başlıyor ve kocaman bişey dünyaya geliyor kan pıhtısından.

Bu kendi dr umdaki randevum heheheh senide görücez eda cım hele git bir gör sonra her hafta gitmek için bahaneler bulucaksın bende erkek hissediyorum bakalım ne olacak eşimde rüyasında erkek görmüş

bakalım görücez
bende senin bebik (yiğenim) için erkek hissediyorum bakalım tuttura bilmişmiyiz yakında gösterir erkekse

evet canım %75 rüzgar allah izin verirse ayyy çok mutluyum

ay kızlar biz bu kontrolde ne yaptık videoya ya aldım ultrason görüntüsünü hep izliyom görmemişin çocuğu olmuş misali

Ayy cnm yaaanasıl mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum.İnsan 9 ay resmen bulutlarda geziyo ama doğunca daha bi uçuyosun bu gidişle ayağımız yere basmıcak galiba Bende senin gibi videya çekmiştim cnm hep onu izleyip durmuştum acayip bişey

mucize gibi ya tüylerim diken diken oluyor zaten içimde bir canlının büyüdüğünü düşününce bide hissetsem kafayı yerim heralde inşallah duyarız c.tesi vajinal baktırmıyorum baktırmıycamda göbikten görünür inşallah

benim çıtır yüz üstü yatıyordu doktor amca hemen %75 erkek dedi. sonra ben çıkarken dedim ki madem yüzüstü yatıyor nasıl gördün cinsiyetini uydurmadım gördüm adamın cinsiyetini değişik açılardan baktım dedi

çok bilmişim ben çok yakında doktor amca beni öldürecek

size iyi sohbetler güzel günler kızlar bana müsade kursa gidiyorum gelince görüşürüz öpüyorumm byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…