Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Allah razı olsun canım allah herkesin gönlüne göre versin, herşeyden önemlisi sağlık şükürler olsun.

sende 2-3 hafta sonra öğrenirsin kısmetse canım
Amin canım allahım herkesin gönlündekini alnın ayazsın sağlıklı hayırlı evlatlar versin
bakalım görücez
bende senin bebik (yiğenim) için erkek hissediyorum bakalım tuttura bilmişmiyiz yakında gösterir erkekse
2 hafta sonra 2li testimiz varmış eda teyzesi bakalım göstercekmi kendini

Amin canım allahım herkesin gönlündekini alnın ayazsın sağlıklı hayırlı evlatlar versin

2 hafta sonra 2li testimiz varmış eda teyzesi bakalım göstercekmi kendini

benimde ikili testim cumartesi idi hayırlı sonuçlar alırız inşallah daha ka sonuçlarım çıkmadı da

Hiç üzülmüyorum öyle olduğuna...
Geçicek canım...az daha sabret...

bende üzülmüyorum canım benim ama çok pis bişey yaa.serviste kusmamak için kendimi zor tuttum yaa. Kraker bile yiyemiyorum. Yutmakta zorluk çekiyorum. Yutmaya çalışıyorum sanki koca bişey yutmak ister gibi geri geliyor. Eda nın dediği gibi öğüre öğüre kussamda belki rahatlasam Ama çok kötü böyle yaaaa.

kıyamam sana ya, bilmezmiyim...kötü oluyoo gerçekten, gelde bunu bide edaya anlat :)
şöyle bi dua etsem kabul olurmu ki : Allahım aybenin bulantılarını edaya ver yarabbim...aybenin midesi bulanmasın..edanınki bulansın inşallahhhhhhhh oda dünyanın kaç bucak olduğunu görsün

hahahahahaha valla ne diyim.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminn aminn :))
sen hala doktora gitmedin dimi? nasıl sabrediyosunn canım ya, ne zaman gidiceksin?

yok canım hala doktora gitmedim.mehtap gibi istikrarlı çıktım valla nasıl sabrediyorum?? sabredemiyorum. ama bekliycem ve sabretmek zorundayım. cuma günü randevum var. yehhuuuuuuu kaldı 3 gün

yok canım hala doktora gitmedim.mehtap gibi istikrarlı çıktım valla nasıl sabrediyorum?? sabredemiyorum. ama bekliycem ve sabretmek zorundayım. cuma günü randevum var. yehhuuuuuuu kaldı 3 gün

ben saftirik, 6 haftalık olana kadar haberim yoktu , meğer hamileymişim...senin gibi kendimden emin olsaydım eğer, bekleyemezdim heralde..hemen giderdim :)bu yüzden seni tebrik ediyorum tatlım :)))
benimde 20 gün var kontrole...nasıl beklerimm..offff...çok uzun...nisanın ilk haftası gidicem.
ayrıcaaa bu cumartesi Allah izin verirse; alışverişe çıkıyoruz ayben teyzesi..oğluma ciciler alcaz...

anaaaa nasıl 6 haftalıkken anlamadın oyyy yer teyzesi senin oğluşunun pipisinii yaaaaaa
güle güle giysin güzel cicilerini.ne güzel.bizimde zaman geçsede bizde alsak güzel cicişler

anaaaa nasıl 6 haftalıkken anlamadın oyyy yer teyzesi senin oğluşunun pipisinii yaaaaaa
güle güle giysin güzel cicilerini.ne güzel.bizimde zaman geçsede bizde alsak güzel cicişler

geçmiş aylarda adetim 15 gün falan gecikmişti, hep umutlandım, koştur koştur hastanelere gittim, kesin hamileyim diye, çok hayal kırıklığına uğradım aybencim..moral alt üst tabi...hamile kaldığım ayda 19 gün gecikti, ama ben griptim ve ilaç kullanıyodum, hafif bulantım vardı ama ben ne bilim, hep hastalığa yordum onları, adetin gecikmesinede umutlanmadım , ilaçlar geciktirdi diye düşündüm , çünkü evde misafir vardı ,toplasan 2_ 3 kez birlikte olduk o döllenme zamanlarında..Allahın hikmeti işte, ben meğer hamile kalmışım.....

...ben günleri saya saya bu vakte geldim..şimdide son 3 ay kaldı..banada şimdi vakıt geçmiyo gibi geliyoo:)
yavaş yavaş korkmayada başladım ne yalan söliyim...Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin ...

hımmm adet düzensizliğin varsa anlamadın ondan demekki. ee peki kendinde değişiklikleri farketmedinmi? bende 6 haftalığım ve baya değişiklik oldu bende. göğüslerim çok acıyor yara gibi sende mide bulantısı olmadımı?
tadını çıkarmaya çalış canım benim. korkma yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. allah kolay doğum nasip etsin inşallah.tüm hamişlere inşallah...

Hayatta en nefret ettiğim şey kusmaktır kusmamak için o kadar mücadele ederim ki inanamızsınız allaha çok şükür hiç birşeyim olmadı hamileliğimde 3 kere falan kustum ama anlamadım bile nasıl kustuğumu sevmem kusmayı ıykkkkkkkkkk...........................

Aybencim senin geçen hamileliğinde olmuydu kusma sanki olmamıştı dimi ben öle hatırlıyorum

yok mehtapçım.benim önceki hamileliğimde hiç bulantım olmadı.hiç hamile gibi hissetmiyordum zaten kendimi. ama bu sefer fena oluyor bu. daha henüz kusmadım ama kussam sanki rahatlıycam. çok kötüyüm. ve gün boyunca hep böyleyim. midem hiç yatışmıyor.ne yesem olmuyor.dün senin dediğini yaptım kivi yedim oda işe yaramadı.

işte ben kendimi umutlandırmıyorum ya, herşeye kafadan bi yorum yapıyorum..bulantım çok olmadı benım aybencim...hamileliğim şükürler olsun çok rahat geçti...ilk başlarda oldu tabi..ama öyle çok çok abartılacak kadar uzun sürmedi bulantılarım, göğüslerim acıyodu dedığin gibi, ben adet olcam zamanda öyle acırdı, o yüzden adet olacağım diye acıyo sandım...acemilikte kötü oluyo yawff ...ikinciye hamile kalsam pat diye anlarım kendimi heralde

amin inşallah cümlemize hayırlı ve kolay doğum nasip etsin rabbim..kimsenın kucağını boş bırakmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…