yok mehtapçım.benim önceki hamileliğimde hiç bulantım olmadı.hiç hamile gibi hissetmiyordum zaten kendimi. Ama bu sefer fena oluyor bu. Daha henüz kusmadım ama kussam sanki rahatlıycam. çok kötüyüm. Ve gün boyunca hep böyleyim. Midem hiç yatışmıyor.ne yesem olmuyor.dün senin dediğini yaptım kivi yedim oda işe yaramadı.
işte ben kendimi umutlandırmıyorum ya, herşeye kafadan bi yorum yapıyorum..bulantım çok olmadı benım aybencim...hamileliğim şükürler olsun çok rahat geçti...ilk başlarda oldu tabi..ama öyle çok çok abartılacak kadar uzun sürmedi bulantılarım, göğüslerim acıyodu dedığin gibi, ben adet olcam zamanda öyle acırdı, o yüzden adet olacağım diye acıyo sandım...acemilikte kötü oluyo yawff...ikinciye hamile kalsam pat diye anlarım kendimi heralde
amin inşallah cümlemize hayırlı ve kolay doğum nasip etsin rabbim..kimsenın kucağını boş bırakmasın..
böle midende birşey var tam ortasında yumru gibi myle bi şey mi hissediyon
canım onun gibi bişeyde oluyor. midem boşken.büzüşüyor sanki. bunun dışında bulantı çok oluyor.bütün gün.havalanmış midem sanki böyle ağzımda sanki.kustum kusucam.
üff be allah yardımcın olsun tatlım ne desek boş eylül analarında kivi kraker leblebi öneriyorlardı haberin olsun
kivi denedim. bugün kraker yiyorum. çok az etkisi oldu. akşam kocama leblebi aldırıcam.birde onu deneyeyim bakalım.sağol mehtapım.
günaydın kızlar benim canım çok sıkkın
babam bugün radyoterapiye başlıyor şuan hastanedeler sonrasında da kemoterapi...
dün ablam aklıma kurt düşürdü dedi ki babama tedaviden sonra bir süre yaklaşma üzerindeki ışınlar bebeği etkiler dediben nasıl babamdan uzak dururum aynı evin içinde ama ya bebeğe birşey olursa diye düşünmeden de edemiyorum anneme söyledim çaktırmadan sor dedim doktora hamile ile aynı evde diye almamız gereken tedbirler varsa alalım dedim ama ya aynı evde olmaz derlerse
günaydın kızlar benim canım çok sıkkın
babam bugün radyoterapiye başlıyor şuan hastanedeler sonrasında da kemoterapi...
dün ablam aklıma kurt düşürdü dedi ki babama tedaviden sonra bir süre yaklaşma üzerindeki ışınlar bebeği etkiler dediben nasıl babamdan uzak dururum aynı evin içinde ama ya bebeğe birşey olursa diye düşünmeden de edemiyorum anneme söyledim çaktırmadan sor dedim doktora hamile ile aynı evde diye almamız gereken tedbirler varsa alalım dedim ama ya aynı evde olmaz derlerse
edoşum canım benim.kıyamam sana.sıkma canını bitanem. ne gerekiyorsa onu yapmak lazım şimdilik canım.eğer aynı evde sakıncalıysa baban içinde problem olmaz birtanem.senin bebeğine kendisi yüzünden bişey olacaksa asıl ozaman üzülür sende üzülürsün. o yüzden eğer aynı evde olmaz derlerse üzülmeyeceksin bir süre ayrı duracaksın edoşum.babanda buna üzülmez. sıkma canını. ne gerekiyorsa onu yapmanız en doğrusu.mantıklı düşünmek gerek.
Allah şifa versin canım babana..inşallah tez vakıtte iyileşir..bişey olacağını düşünmüyorum canım ya, ama yinede sende doktoruna bi danış istersen..ama içini ferah tut..öyle bişey olmamalı bence, yani aynı evde kalmanın sakıncası olmaz tahminimce...durumu nasıl babanın? neyi var?
mantıklı düşünemiyorum duygusallık ağır basıyo aybenim kendimi arada kalmış hissediyorum
canını şimdiden sıkma edacım.belki öyle bir şeye gerek kalmayacak. üzme kendini dur bakalım. ben eğer olursa diye söyledim.
slm kızlar nasılsınız yarın test yapacağım bana dua edin
edoşum yazını okudum kaynımda alıyodu kemoterapi iki sene önce doktor evde bebek felan varsa fazla yaklaşmasın demişti ilk gün yani ilk gün dikkat et fazla aynı ortamda durma biliyorum zor olacak ama zaten babanada fazla yaklaşmamanız gerkecek hani ilacın etkisiyle mikrop felan kapmasın diye kaynımı ayrı odada oturturduk kendiside zaten biliyodu dikkat ederdi babanada nazik bi dille sölerseniz anlayışla karşılarcanım benm üzülme
hoşgeldin gülsümüm yapıcak birşey yok artık dikkat edicem bebeğimde Allaha emanet ...
Allahın izniyle bişey olmaz merak etme kaynımda benim yanım da duruyodu kızım daha 1yaşındaydı çok şükür bişey olmadı kaynım kemoterapi sayesinde atlattı kızım büyüdü bak gör baban iyileşecek kuzun doğacak sevinciniz 3e 5e 10 100e 1000e katlanacak
inşallah gülsümcüm
slm kızlar nasılsınız yarın test yapacağım bana dua edin
Edoşum yazını okudum kaynımda alıyodu kemoterapi iki sene önce doktor evde bebek felan varsa fazla yaklaşmasın demişti ilk gün yani ilk gün dikkat et fazla aynı ortamda durma biliyorum zor olacak ama zaten babanada fazla yaklaşmamanız gerkecek hani ilacın etkisiyle mikrop felan kapmasın diye kaynımı ayrı odada oturturduk kendiside zaten biliyodu dikkat ederdi babanada nazik bi dille sölerseniz anlayışla karşılarcanım benm üzülme
gülsümcüm bu arada da sana bol bol dua edeceğiz. Inşallah göbecikler atıcaz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?