Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

böle midende birşey var tam ortasında yumru gibi myle bi şey mi hissediyon

amin canımmmmmmm

canım onun gibi bişeyde oluyor. midem boşken.büzüşüyor sanki. bunun dışında bulantı çok oluyor.bütün gün.havalanmış midem sanki böyle ağzımda sanki.kustum kusucam.

üff be allah yardımcın olsun tatlım ne desek boş eylül analarında kivi kraker leblebi öneriyorlardı haberin olsun

günaydın kızlar benim canım çok sıkkın
babam bugün radyoterapiye başlıyor şuan hastanedeler sonrasında da kemoterapi...
dün ablam aklıma kurt düşürdü dedi ki babama tedaviden sonra bir süre yaklaşma üzerindeki ışınlar bebeği etkiler dedi ben nasıl babamdan uzak dururum aynı evin içinde ama ya bebeğe birşey olursa diye düşünmeden de edemiyorum anneme söyledim çaktırmadan sor dedim doktora hamile ile aynı evde diye almamız gereken tedbirler varsa alalım dedim ama ya aynı evde olmaz derlerse

edoşum canım benim.kıyamam sana.sıkma canını bitanem. ne gerekiyorsa onu yapmak lazım şimdilik canım.eğer aynı evde sakıncalıysa baban içinde problem olmaz birtanem.senin bebeğine kendisi yüzünden bişey olacaksa asıl ozaman üzülür sende üzülürsün. o yüzden eğer aynı evde olmaz derlerse üzülmeyeceksin bir süre ayrı duracaksın edoşum.babanda buna üzülmez. sıkma canını. ne gerekiyorsa onu yapmanız en doğrusu.mantıklı düşünmek gerek.

Allah şifa versin canım babana..inşallah tez vakıtte iyileşir..bişey olacağını düşünmüyorum canım ya, ama yinede sende doktoruna bi danış istersen..ama içini ferah tut..öyle bişey olmamalı bence, yani aynı evde kalmanın sakıncası olmaz tahminimce...durumu nasıl babanın? neyi var?

mantıklı düşünemiyorum duygusallık ağır basıyo aybenim kendimi arada kalmış hissediyorum

canım babam gırtlak kanseri ocak ayında 2 ameliyat geçirdi ve sonrasında bizde kalmaya başladılar annemle cünkü annem kaynanasıyla yaşıyor ve alkolik bide amcam var ayriyetten ziyaretçi yasağı olduğundan bizde kalıyorlar gelen giden babaneme gidip geliyorlar
neyse bizim burda çalışan bir abla diyorki onun ablasıda radyoterapi görmüş biz bile yaklaşmıyoduk bir süre diyor (hamile falan değil) bakalım doktor ne diyecek

slm kızlar nasılsınız yarın test yapacağım bana dua edin

edoşum yazını okudum kaynımda alıyodu kemoterapi iki sene önce doktor evde bebek felan varsa fazla yaklaşmasın demişti ilk gün yani ilk gün dikkat et fazla aynı ortamda durma biliyorum zor olacak ama zaten babanada fazla yaklaşmamanız gerkecek hani ilacın etkisiyle mikrop felan kapmasın diye kaynımı ayrı odada oturturduk kendiside zaten biliyodu dikkat ederdi babanada nazik bi dille sölerseniz anlayışla karşılarcanım benm üzülme

canını şimdiden sıkma edacım.belki öyle bir şeye gerek kalmayacak. üzme kendini dur bakalım. ben eğer olursa diye söyledim.

Harici radyoterapi sizi radyoaktif yapmaz. Tedaviniz süresince ve sonrasında diğer insanlarla (çocuklar dahil) aynı ortamda birlikte olmanızda çevrenizdekiler açışından hiçbir sakınca yoktur. Evde kullandığınız hiçbir eşyanızı ayırmanıza kesinlikle gerek yoktur. Radyasyon, asla bulaşıcı bir özellik taşımaz.

nette böyle bi yazı buldum :26:

hoşgeldin gülsümüm yapıcak birşey yok artık dikkat edicem bebeğimde Allaha emanet ...

hoşgeldin gülsümüm yapıcak birşey yok artık dikkat edicem bebeğimde Allaha emanet ...

Allahın izniyle bişey olmaz merak etme kaynımda benim yanım da duruyodu kızım daha 1yaşındaydı çok şükür bişey olmadı kaynım kemoterapi sayesinde atlattı kızım büyüdü bak gör baban iyileşecek kuzun doğacak sevinciniz 3e 5e 10 100e 1000e katlanacak

inşallah gülsümcüm

gülsümcüm bu arada da sana bol bol dua edeceğiz. Inşallah göbecikler atıcaz burda

gülsümcüm bu arada da sana bol bol dua edeceğiz. Inşallah göbecikler atıcaz burda

ilmiyorumki aybenim biara bi umutlanıyom sora yok olmadı diyorum kafam karışık ama ben kafamı rahatlatmak için hemde kırmızılara hazırlık olsun diye yapacağım her ay olduğu gibi

buarada akşam kızımla oynuyoruz kucağıma oturdu anne seninde karnında bebekmi oluyo dedi bende bilmem oluyomu dedim oluyo ama bitane dedi öle deyince küçük bi umut geldi içinemi doğdu acaba dedim adıda oğlan diyo fal bakar gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…