ilmiyorumki aybenim biara bi umutlanıyom sora yok olmadı diyorum kafam karışık ama ben kafamı rahatlatmak için hemde kırmızılara hazırlık olsun diye yapacağım her ay olduğu gibi
buarada akşam kızımla oynuyoruz kucağıma oturdu anne seninde karnında bebekmi oluyo dedi bende bilmem oluyomu dedim oluyo ama bitane dedi öle deyince küçük bi umut geldi içinemi doğdu acaba dedim adıda oğlan diyo fal bakar gibi oldu
ilmiyorumki aybenim biara bi umutlanıyom sora yok olmadı diyorum kafam karışık ama ben kafamı rahatlatmak için hemde kırmızılara hazırlık olsun diye yapacağım her ay olduğu gibi
Buarada akşam kızımla oynuyoruz kucağıma oturdu anne seninde karnında bebekmi oluyo dedi bende bilmem oluyomu dedim oluyo ama bitane dedi öle deyince küçük bi umut geldi içinemi doğdu acaba dedim adıda oğlan diyo fal bakar gibi oldu
inşallah gülsümcüm
slm canım hamilemisin bekleyenmi yanıma arkadaş arıyomdaselam nasılsınız
canım benimm yaa onalrın kalbi tertemiz olur işallahh bide çıkıyormuş
merhaba kızlar doktora gitmedim aradım korkmamamı söyledi doktorKanama olmadıysa bişey olmaz hareketlerini sıkıntı etmememi söyledi genede çok endişe yapıyorsan mutlaka gel dedş ama hala hareket yok 20 hafta içindeyiz hiç oynamıyor.
fal bakmış resmen kızın güsümümInşallah bebek vardır karnındaaaaaaaaa
işallahhh işallahhh testi yarın mı yapıyosun?slm canım hamilemisin bekleyenmi yanıma arkadaş arıyomda
Hayırlısı sedacım inş.öleidr ama sürekli iki veya üç parmağını göstererek bukadar kardeşim olacak diyodu akşam bebk oluyo bitane deyince dedim içine dpğdu herhal hayırlısı olsun
seda cım üzme kendini.hareket etmemesi normaldir.doktor demiş zaten.ama dediği gibi için rahat etmiyorsa git doktora.
nazooommmm nasılsın son iş günleri nasıl gidiyo evden ihmal etmek yok
işallahhh işallahhh testi yarın mı yapıyosun?
aybenim ne bilim canım çok sıkkın..mide bulantısından ben neler çektim neler ama bak normal ekmek yeme tam buğday ekmeği ye hem daha sağlıklı sabah kalkar kalkmaz bi dilim ye 5 dk dinlen öyle kalk bende hala var
sağol seda cım.bunuda deneyeyim bakalım. Allaaah senin halamı devam ediyor.ben yandım.böyle devam ederse sonuna kadar bittim benişallahhh işallahhh testi yarın mı yapıyosun?
Aybenim ne bilim canım çok sıkkın..mide bulantısından ben neler çektim neler ama bak normal ekmek yeme tam buğday ekmeği ye hem daha sağlıklı sabah kalkar kalkmaz bi dilim ye 5 dk dinlen öyle kalk bende hala var
evet sedacım yrın yapacağım bugün bile zor durdum ayyy ne sabırsızım hayırlısı bakalım
sağol seda cım.bunuda deneyeyim bakalım. Allaaah senin halamı devam ediyor.ben yandım.böyle devam ederse sonuna kadar bittim ben
ihmal etmem..merak etmeyin..nolsun işte eleman yetiştiriyorum...gerçi bu biraz zor yetişecek gibi ama...bi farklılık,belirti falan var mı gülüm..mesela memişler nasıl,akıntın var mı,kasık ağrın,baş ağrın,halsizlik,uyku hali vs..
işallahh hayırlısıı olurr ayy ne kadar güzel olur ama hamile olsan hiç moralini bozma ama hep pozitif düşün..rabbim sağlıklısını versinnn..senin kız kaç haftalıkken oynamıştı...kız çocukları geç mi oynar öyle duydum sanki..
işallahh hayırlısıı olurr ayy ne kadar güzel olur ama hamile olsan hiç moralini bozma ama hep pozitif düşün..rabbim sağlıklısını versinnn..senin kız kaç haftalıkken oynamıştı...kız çocukları geç mi oynar öyle duydum sanki..
benim kızda tık yokktam 16haftasını doldurduğu gün kıpırdanmıştı cxanım ufak ufak
kız seda bende bebeğin daha önce oynamıştıda,düşünce oynamaz oldu diyosun sandım dı..boşuna panik yapma..kız çocukları geç oynar..hem onların oynaması daha çok tekme gibi değilde böyle içinde yüzer gibi,yada kelebek kanat çırpar gibi nazik nazik olur.benim kızımda 5 aylıkken tek tük hissedebilmiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?