Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

nazom yazıma cevap vermedin birazdan çıkacağım

canım benim herkez bir olmaz üzülme bi sorun olsa doktora gittiğinde çıkardı fazla takma için rahat etsin bence ara doktorunu bi git bakalım
dün aradım 21.haftaya kadar bekle dedi zaten 21.hafta sonunda kontrolüm vardı ama ilk ya endişeleniyorum bide düşünce işte üst üste bi kıpraşma zilli azcık endişem gidicek

dün aradım 21.haftaya kadar bekle dedi zaten 21.hafta sonunda kontrolüm vardı ama ilk ya endişeleniyorum bide düşünce işte üst üste bi kıpraşma zilli azcık endişem gidicek

bak doktorunda sölemiş demekki normal bekle bakalım hafataya gidersin bak gör bişey çıkmayacak üzme kuzuyuda demekki nazlı bi bebek olacak

nazomm işallahh öyledirr ama çok yorgun hissediyorum kendimi bütün kemiklerim sızlıyo sağ kolum tutmadı bugun..heryerimm ağrıyoo off..

anaaaaa...ne kaaa nazlı hamileler çıktınız siz böleee...birisi midem bulanıyo der..birisi her yerim ağrıyo der...azcık dirayetli olun...analık kolay mı?eski kadınlar biri sırtında biri karnında tarlada güneş altında çapa yaparlarmış..gittikçe çürüyor nesil...çok daha dayanıksız bir hal aldık,hem erkeğimiz,hem kadınımız..teknolojiye ayak uydurduk,hazırcı olduk,az hareket ediyoruz..sağlıksız besleniyoruz,radyasyon ve karbondioksit soluyoruz,hormonlu sebze meyve yiyoruz..daha doğrusu sağlıksız,hastalıklı,kısa ömürlü nesiller yetişiyo...

bak doktorunda sölemiş demekki normal bekle bakalım hafataya gidersin bak gör bişey çıkmayacak üzme kuzuyuda demekki nazlı bi bebek olacak

haklısın gülsümüm valla neyse hadi beni geçtimm ayy şu testii yapar yapmazz yazz haa çatlarımm hiç meraktan

aynen valla nazom haklısınn...eşimde böyle deyince kızıp ağlıyorum sen beni düşünmüyosun diye adam haklıda aama gerçekten de böylee yaa

nazom yazıma cevap vermedin birazdan çıkacağım

açık konuşmamı istersen...belirtilerin yüzde yüz hamilelik belirtileri ve içimde olduğuna dair çok büyük bi beklenti var ama kendi kendime söz vermiştim umutlandırmakta istemiyorum,sonra Allah korusun hayal kırıklığı olunca inan ki ben senden fazla üzülüyorum..o yüzden test yapana kadar yoruma kapattım kendimi...

yazarım sedacım yarın olsunda sonuç ne olursa olsun önce sizlerle paylaşırım

bana müsade canlar kursa geç kalıyorum gelince görüşürüz akşam geç girerim bayram yemeğine gideceğiz eşimle öpüyoruummm hepinizi

ne bayramı kabatoj bayram yemeği var?

ahh nazom benim öle düşünme bende umutsuzum zaten biliyosun düzgün çalışma olmadı tek umudum doktorun yumurtalar çok güzel gelişmiş bugün beraberlik mutlaka olsun dediği gün çalışma yapmamız ogün olmadıysa zaten olma ihtimali yok hem buay çok rahatım olmadıysa düşüncesi üzmüyo beni ama önümüzdeki ay kaçarı yok inş.bişey çıkmazsa

ne bayramı kabatoj bayram yemeği var?

alemsin canım bugün ayın 15şiya malum memurun bayramı deler nasıl bayramsa para ele geçmeden gidiyo bende dün dedim eşime yarın bize bayram yemeği ısmarla yemek yapasım yok miden kötü diye tmm dedi o yani

ooooo...süpermiş...benim koca esnaf olunca bayramımız,arefemiz belli olmuyo...bi bayram yemeğide artık son maaşımı alınca ben ısmarlayayım bari...size keyifli sattler gülom...

edacım; benim dayımda kanserdi..ben getirip götürüyodum hastaneye onu.evde yengemle beraberdi..ne bileyim biz hiç öyle bişey duymadık..sen içini ferah tut, Allah korusun hiç bişey olmaz..yinede doktoruna danış tabi ama kafanada fazla takma canım.

kız bende düşünce bebişin hareketi kesildi sandımdı :))
korkma canım bişey olmaz Allahın izniyle..kanaman falanda olmamış , herşey yolunda demek ki...içini ferah tut, olumlu şeyler düşün herzaman...:86:

inşallahh güzel haberini alırız gülsümcüm..testin sonucunu bende merak ediyorum..hayırlı zamanda olsun inşallah...

Edacım,

Ablan haksız değil ama açık açık doktoruna sor istersen kadın doğumcuna canım. Babacığına çok geçmiş olsun allah şifasını verecek bak görürsün torunu için.

Seda bence gene bir doktora git derim ne dersin aklında kalmasın ya

Gülsümüm bende Nazom la aynı düşünceler içindeyim ama testden sonra gene konuşalaım ya

haklısın mehtap çünkü ağrılarım çoğalıyo belime bıçak saplıyorlar sanki her an izin alıp gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…