benim kızda tık yokk
dün aradım 21.haftaya kadar bekle dedi zaten 21.hafta sonunda kontrolüm vardı ama ilk ya endişeleniyorum bide düşünce işte üst üste bi kıpraşma zilli azcık endişem gidicekcanım benim herkez bir olmaz üzülme bi sorun olsa doktora gittiğinde çıkardı fazla takma için rahat etsin bence ara doktorunu bi git bakalım
dün aradım 21.haftaya kadar bekle dedi zaten 21.hafta sonunda kontrolüm vardı ama ilk ya endişeleniyorum bide düşünce işte üst üste bi kıpraşma zilli azcık endişem gidicek
nazomm işallahh öyledirr ama çok yorgun hissediyorum kendimi bütün kemiklerim sızlıyo sağ kolum tutmadı bugun..heryerimm ağrıyoo off..
bak doktorunda sölemiş demekki normal bekle bakalım hafataya gidersin bak gör bişey çıkmayacak üzme kuzuyuda demekki nazlı bi bebek olacak
anaaaaa...ne kaaa nazlı hamileler çıktınız siz böleee...birisi midem bulanıyo der..birisi her yerim ağrıyo der...azcık dirayetli olun...analık kolay mı?eski kadınlar biri sırtında biri karnında tarlada güneş altında çapa yaparlarmış..gittikçe çürüyor nesil...çok daha dayanıksız bir hal aldık,hem erkeğimiz,hem kadınımız..teknolojiye ayak uydurduk,hazırcı olduk,az hareket ediyoruz..sağlıksız besleniyoruz,radyasyon ve karbondioksit soluyoruz,hormonlu sebze meyve yiyoruz..daha doğrusu sağlıksız,hastalıklı,kısa ömürlü nesiller yetişiyo...
nazom yazıma cevap vermedin birazdan çıkacağım
yazarım sedacım yarın olsunda sonuç ne olursa olsun önce sizlerle paylaşırım
bana müsade canlar kursa geç kalıyorum gelince görüşürüz akşam geç girerim bayram yemeğine gideceğiz eşimle öpüyoruummm hepinizi
açık konuşmamı istersen...belirtilerin yüzde yüz hamilelik belirtileri ve içimde olduğuna dair çok büyük bi beklenti var ama kendi kendime söz vermiştim umutlandırmakta istemiyorum,sonra Allah korusun hayal kırıklığı olunca inan ki ben senden fazla üzülüyorum..o yüzden test yapana kadar yoruma kapattım kendimi...
ne bayramı kabatoj bayram yemeği var?
alemsin canım bugün ayın 15şiya malum memurun bayramı deler nasıl bayramsa para ele geçmeden gidiyo bende dün dedim eşime yarın bize bayram yemeği ısmarla yemek yapasım yok miden kötü diye tmm dedi o yani
canım babam gırtlak kanseri ocak ayında 2 ameliyat geçirdi ve sonrasında bizde kalmaya başladılar annemle cünkü annem kaynanasıyla yaşıyor ve alkolik bide amcam var ayriyetten ziyaretçi yasağı olduğundan bizde kalıyorlar gelen giden babaneme gidip geliyorlar
neyse bizim burda çalışan bir abla diyorki onun ablasıda radyoterapi görmüş biz bile yaklaşmıyoduk bir süre diyor (hamile falan değil) bakalım doktor ne diyecek
kız bende düşünce bebişin hareketi kesildi sandımdı :))merhaba kızlar doktora gitmedim aradım korkmamamı söyledi doktorkanama olmadıysa bişey olmaz hareketlerini sıkıntı etmememi söyledi genede çok endişe yapıyorsan mutlaka gel dedş ama hala hareket yok 20 hafta içindeyiz hiç oynamıyor.
valla nazom memişler dün acımaya başladı normalde 8-9gün varken başlardı şimdi 3gün kala başladı ve çok değil akıntı normal ağrı değil geceden buayana arada acı var batma gibi halsizliğim çok fazla bikaçgündür iki adım atsam yoruluyom oturduğum yerde kolumu oynatsam halsizleşiyom akşam yemekten sora bi yattım hiç bişey yapmadım bulaşık fela gözüm kesmedi bunlar neysede nazocum bende 3-4gündür gaz çok fazlagece gündüz bugün rahatım yok bişey ama bana bütün bunlar iğnenin etkisi gibi geliyo bide bende bademcik sorunu var halsizlik yapıyo ondanda olabilir
Edacım,
Ablan haksız değil ama açık açık doktoruna sor istersen kadın doğumcuna canım. Babacığına çok geçmiş olsun allah şifasını verecek bak görürsün torunu için.
Seda bence gene bir doktora git derim ne dersin aklında kalmasın ya
Gülsümüm bende Nazom la aynı düşünceler içindeyim ama testden sonra gene konuşalaım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?