Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

neyse kimseler yok bu saatte kim olacaksa
sabah görüşürüz 10nu geçerek gelirim bakalımbölemi yoksabölemi geliyorumhayırlısı

maşallah mehtapcım çıkmış göbüş şaşırdım görünce okadar oldumu diye oyyy rüzgar efendi içerde serpilmiş maşallah

Gülsümüm birde kilo almamış halim bu 9. ayda kendimi düşünemiyorum. ay hadi senden güzel haberler bekliyoruz allahım hayırlısı ile inşallah.

günaydın kızlarrr...

mehtapçım göbüşün bayağı çıkmış gerçekten..maşallahhhh, güzel görünüyoo

işyerimdeki son günümde buradaki son kahvaltımı edip geleyim...

:)) üzülme be ablam, sevin sevin..senin yerınde olmak istiyorum bende
artık eziyet gibi geliyo işe gelmek..gece uyuyamıyorum, uykusuz uykusuz işe geliyorum, sırt ağrılarım dayanılmaz...ne bileyim valla hayırlısı...

bende gülsümü merak ediyorum, 10 dan sonra gelirim diye yazmış, bekleyelim bakalım..inşallahh çift çizgi haberiyle gelir...

günaydın kızlarrrr
oooo mehtap çım o ne göbüş öyle maşallah rüzgar bey içerde koscamana olmuş maşallah nazo nunda dediği gibi erkek bebek göbeği valla.ne güzel hiç kilo da almamışsın süper yaaaaa.
7 hafta sonra benimde öyle çıkacakmı yanş göbüşümmm. oyyyyy çıksın çıksın ne güzellllllll

günaydın dilek çim. Sende inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Gülsüm ümmm seni bekliyozzz.biz hazırızzzzzzzzz

günaydın kızlarr
gülsümün haberiyle göbek atmaya hazır bi şekildeyim bugün iyiyim çok şükür

KAAN'ım adet günüme göre 34+1 usg göre 36+0...

Bende son halimi ekleyeyim dedim...Cuma günü dr. gidince çekmişti eşim...

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

göbüşümü beğendiğinize çok sevindim................. gülsüm için dua edek ya

Maşallah dilekçim harika gözüküyorsunuz bayıldım valla

bende alıntı yapayım tam olsun,kusur kalmayayım...maşallah dilekcim..çok tatlı bi gebe olmuşsun,kıyafetinde çok hoş..

hadi bakalım git gel doktora kasılmaların ne durumda,bakalım nst de kasılma çıkıcakmı?gelir gelmez durumlardan haberdar et...çabuk doğurda sıra bana gelsin artık...

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

göbüşümü beğendiğinize çok sevindim................. gülsüm için dua edek ya

valla ben endişelenmeye başladım,nerde kaldı bu hatun..hem ayrıca neden saat 10:00 demiş ki..keşke sabah kalkar kalkmaz ilk idrarıyla yapsaydı ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…