Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

nAZOM GİTMEDEN ÖNCE BENİ GÖR İSTEDİM. KIZLAR ALINTI YAPMAYIN BİRAZ BAKIN SONRADA SİLEYİM BEN

Eklentiler

• $P1030694.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
günaydınn ayrıcaa canımm çokk sıkkınn fenayımm kasıklarımda çok kötü gene yatamadım uykusuz geliyorum işe 8 9 aylıkta halimi düşünemiyorum

Mehtap çım çok güzelsin maşallah.seni gördüğüme sevindim.
Bu arada ben dilekin göbüşünü göremedim ama . Açmadı resmi :96:

mehtap incecik kolların var göbüşlü resminde de incecik bacakların dikkatimi çekmişti maşallah sana güzel gebiş çok beyendim

:84:ben turcelin hamile kulubüne üyeyim..sık sık mesaj geliyo..dünkü mesaj aynen şöyleydi:BU HAFTALARDA DUYGULARINIZDA DALGALANMALAR OLUR VE EŞİNİZE,ANNENİZE OLAN İHTİYACINIZ ARTAR,BU DÖNEM İLGİYE EN ÇOK İHTİYACINIZ OLDUĞU DÖNEMLERDİR....Bende diyorum iki gündür zeki mürenin üşüdüm üstümü örtsene anne..anne..anne..anneciğim..şarkısını dilimden niye düşüremiyorum....ben annemi istiyorum...

turcell ne nazomm yaa...ayy kıyamamm anneler özlenmez mi ana gibisi varmı..gerisi yalan valla üzülürse düşünürse annem eş sevgili hepsi boş ağlarsaa anam ağlar diye boşa dememişler ..ara bi sesini duy bari.

dünya güzeli kardeşim benim...daha öncede görmüştüm ben seni ama bu kadar yakından daha bi güzelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…