Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

saol canım benim ben sizlerin resimlerini görmüştüm eda ve sen çok güzel hatunlarsınız hele şimde daha bir güzel olmuşsunuz hamile hamile

teşekkür ederiz bidenemmm. Daha dışardan belli değil hamiş olduğum.ama ben çirkinleştğimi düşünüyorum. Midemde hep bulantı ve halsizlik var.ondan iyi hissetmiyorum kendimi.

eşimden kaynanamdaannn nefrettt ediyorummm yaaa bıktımm vallaa doğurmak istemiyorum stres stres başını almış gidiyor

Nazo

vesade ne yapıyor ya hiç gitmiyor

hiç bilmiyorum canım..girmiyor..aramıyor...ben kaç defa aradım..aramıyacağım artık..ben ablayım..böyüküm..siz beni arayın de mi?
bu arada mehtabım bi kötü haber evdeki vınn dün internete bağlanmadı..neden olabilir..süresi dolmuş,kotası geçmişte bağlanmıyo olabilir mi?
ben eve geçeyim size boy,portre hatta mayolu fotolarımı koyacağım....

bak vesade gelmiş bu kadar olur ya wınn hakkında hiç bir bilgim yok canım aldığınız yere sorun olmazsa

eşimden kaynanamdaannn nefrettt ediyorummm yaaa bıktımm vallaa doğurmak istemiyorum stres stres başını almış gidiyor

Canım benim, noldu ya, öylee doğurmak istemıyorum falan deme lütfen..
neden strese giriyosun...takma hiç ya..eşinle iyi olmaya bak, kaynanayı boşver...

Canım benim, noldu ya, öylee doğurmak istemıyorum falan deme lütfen..
neden strese giriyosun...takma hiç ya..eşinle iyi olmaya bak, kaynanayı boşver...
ebru valla bilmiyorum yaşım erken sırf kendisi istiyor diye okulumdan bile vazçgeip tamam dedm...şimdi de bi ilgi bile yok ben geceleri yatamıyoum arkasını dönüp bakmıyor bile bu insan mı ya..kaynana zaten allahım ıslah eylesin...benim iyi olup olmamaı geçmişler isime takmışlar..yok müzeyyenn..yok şaziyee eskilerden olmalıymış
seda cım ne oldu canım benim. Hamilelik stresidir bunlar.nefret etme kimseden canım...
ne bilim aybenim ama ettiriyor bi insan bu kadar umursamaz olamaz ya

ben bi sigara içip geleceğim..bu sedanın hali beni eski günlerime aldı götürdü,acı hatıralarım canlandı gözümde strese girdim,iki fırt çekip gelicem...offffff....offfffff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…