- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
saol canım benim ben sizlerin resimlerini görmüştüm eda ve sen çok güzel hatunlarsınız hele şimde daha bir güzel olmuşsunuz hamile hamile
teşekkür ederiz bidenemmm. Daha dışardan belli değil hamiş olduğum.ama ben çirkinleştğimi düşünüyorum. Midemde hep bulantı ve halsizlik var.ondan iyi hissetmiyorum kendimi.
sabah sabah iğrençleşeyimmiiiiiii
Böüüüğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
olacak bunlar canım ne yapalım idare edeceğiz herşey bebişler için bi doğsunlar popolarını ısırır 9 ayın hırsını alırız
Bu gülsüm nerde
iş yapma lazım çıkamıyorumda:26::26:
Nazo
vesade ne yapıyor ya hiç gitmiyor
hiç bilmiyorum canım..girmiyor..aramıyor...ben kaç defa aradım..aramıyacağım artık..ben ablayım..böyüküm..siz beni arayın de mi?
Bu arada mehtabım bi kötü haber evdeki vınn dün internete bağlanmadı..neden olabilir..süresi dolmuş,kotası geçmişte bağlanmıyo olabilir mi?
Ben eve geçeyim size boy,portre hatta mayolu fotolarımı koyacağım....
eşimden kaynanamdaannn nefrettt ediyorummm yaaa bıktımm vallaa doğurmak istemiyorum stres stres başını almış gidiyor
ayyyyyyyyy kulağım çınladıda bi bakayım dedim
meraba şekerler :79::79:
eşimden kaynanamdaannn nefrettt ediyorummm yaaa bıktımm vallaa doğurmak istemiyorum stres stres başını almış gidiyor
kız ne kulağı çınlaması...ben kankamı bilmezmiyim...misafir olarak bi gözü buralardadır hep...çakallllllll
ebru valla bilmiyorum yaşım erken sırf kendisi istiyor diye okulumdan bile vazçgeip tamam dedm...şimdi de bi ilgi bile yok ben geceleri yatamıyoum arkasını dönüp bakmıyor bile bu insan mı ya..kaynana zaten allahım ıslah eylesin...benim iyi olup olmamaı geçmişler isime takmışlar..yok müzeyyenn..yok şaziyee eskilerden olmalıymışCanım benim, noldu ya, öylee doğurmak istemıyorum falan deme lütfen..
neden strese giriyosun...takma hiç ya..eşinle iyi olmaya bak, kaynanayı boşver...
ne bilim aybenim ama ettiriyor bi insan bu kadar umursamaz olamaz yaseda cım ne oldu canım benim. Hamilelik stresidir bunlar.nefret etme kimseden canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?