Ben geldim...
iyilik canmm...senden naber?[/Q
çok yorgunum canım kaçgündür ev işi ile uğraşıyorum daha bitmede haricinde iyiyim kimsecikler yok herhal geziyorlarmı çalışmadalarmı acaba:kedi:
kızz gündüzde çalışmamı olur :icecream: :jeyyar:
ben tatildeyim bayanssulusmile daha adetin 3.günü kaydirigubbakcemile3
kızz gündüzde çalışmamı olur :icecream: :jeyyar:
ben tatildeyim bayanssulusmile daha adetin 3.günü kaydirigubbakcemile3
olurmu olur valla gece gündüz boş geçmesin derlerse:kedihaoldumsmile
selam kizlar, beni de ekleyin listeye, insallah bu ay hamis kalirim.... onceki ay 20 sinde olmustum, gecen ay ise 17 sinde oldum!!! mayista da 20 sini yazalim, 20 mayis adet gunum...
yakin akrabalarim gecen ay 3 gun once oldugum icin diyorlarki hamile kalmak icin araniyor yumurta mi ne bilmiyorum... cunku erken oldum bayagi... neese, hadi hayirlisi
kızz dur hele bi kırmızı gelsin öyle yazarım...Azize sen beni canım Haziran 6 yaz...
olurmu olur valla gece gündüz boş geçmesin derlerse:kedihaoldumsmile
kaydirigubbakcemile3 ahh vall olur ben müsait olsam kesin olurdu :kedi: :kedi: kaydirigubbakcemile3
kızz dur hele bi kırmızı gelsin öyle yazarım...
daha yok mu?
kaydirigubbakcemile3 ahh vall olur ben müsait olsam kesin olurdu :kedi: :kedi: kaydirigubbakcemile3
bak sen hele hem gündüz ne çalışması diyon hem ben çalışırdım diyon canım hem kız isteyenler gündüz çalışacakmış haberin olsun erkek için gecedelikafadulden
kızz dur hele bi kırmızı gelsin öyle yazarım...
daha yok mu?
bak sen hele hem gündüz ne çalışması diyon hem ben çalışırdım diyon canım hem kız isteyenler gündüz çalışacakmış haberin olsun erkek için gecedelikafadulden
aaaa biz gece ancak :kedi: gündüz nerdeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3
ozaman 2.erkek gelcek demek tir gamyoncuiremsu
aaaa biz gece ancak :kedi: gündüz nerdeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3
ozaman 2.erkek gelcek demek tir gamyoncuiremsu
hayırlısı olsun canım yaa ama kız farklı inş.bide kızın olur bende ikinciide kız istiyorumkaydirigubbakcemile2
Canım sen beni HAZİRAN 2 yaz...Son 3 ay adet hesabına göre öyle çıkıyor...Canım rengi açılmaya başladı bile akşama sabaha fazla gelir...Ben ateş ölçme yöntemine devam tabikide...2 ay oldu günümü şaşırtmadı bu tablo...7 Mayıs a baksaydım ben erken adet oldum diyecektim...Bu ay onaylandığında tam günümü veririm sana...Belkide beraber gün sayarız senin adetine 10 gün kala...
hayırlısı olsun canım yaa ama kız farklı inş.bide kızın olur bende ikinciide kız istiyorumkaydirigubbakcemile2
senin ilk te mi kız?
slm kızlar ben geldim birazcık bakayım dedim size ama pekte kimsecikler yok malum pazar
evet canım yaa kimsecikler yok nasılsın bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?