beni düşünen kim kiBunlar seni hamile hamile nasıl strese sokorlar anlayamadım valla yazıklar olsun
hayyydaaa....hadi kaynananı geçtim...eşinden nefret etme...bu erkek milleti yokmu sopalık oluyo bazen...
herkeşlere günaydıınnnnn
beni beklediğinizi biliyorum ama benden size yine güzel haber yok malesef olmadı yine hayırlısı demekki daha zamanı gelmemiş olsun diyorum ama yinede üzülmeden geçemiyorummm
anammmmm kıyamam seda hayri dert etme bak şimdi hamileler daha çok ilgi istiyor eşlerinde eşin belkide bunun farkında değildir üzülme
merhaba arkadaşlar benim adetim 3 gün geçti ve bgün pembemsi bir akıntı geldi sadece sizce bu ne ya çok canım sıkıldı
herkeşlere günaydıınnnnn
beni beklediğinizi biliyorum ama benden size yine güzel haber yok malesef olmadı yine hayırlısı demekki daha zamanı gelmemiş olsun diyorum ama yinede üzülmeden geçemiyorummm
ebru valla bilmiyorum yaşım erken sırf kendisi istiyor diye okulumdan bile vazçgeip tamam dedm...şimdi de bi ilgi bile yok ben geceleri yatamıyoum arkasını dönüp bakmıyor bile bu insan mı ya..kaynana zaten allahım ıslah eylesin...benim iyi olup olmamaı geçmişler isime takmışlar..yok müzeyyenn..yok şaziyee eskilerden olmalıymış
canım bi kaç defa söyledim bak böyle oluyormuş diye..ben bi günden bi güne ona ne saygısızlık ne ilgisizlik yapmadım kii aşermem oldu eziyet olmasın diye kendim aldm aldırdım bumu karşılığı erkek deyip deyip duruyordu kız olunca işte
Nasıl olmadı yaa adetine kaç gün var gülsümüm
herkeşlere günaydıınnnnn
herkeşlere günaydıınnnnn
Beni beklediğinizi biliyorum ama benden size yine güzel haber yok malesef olmadı yine hayırlısı demekki daha zamanı gelmemiş olsun diyorum ama yinede üzülmeden geçemiyorummm
yerleşme kanaması olabilir test yaptın mı
hoşgeldin ...seni bekliyorduk:)
herzaman hayırlısını istedin..hiç üzülme ...bu ay evde misafirde yok, rahat rahat çalışmalara devam edersiniz:)
canım benim yaaa. Olsun bidenem üzülme.önümüzdeki ay hırs yap benim gibi gelir inşallah
dur bakalım adete kadar hala şansımız var canım
ebrumm inan çok bunaldımm bunaltıyorlar benii... düz taban ayakkabı giiyiyorum kaynana diyo ki elden ayıp olur dışarılık bi topuklu ayakkabı alalaım saa onu giy ha günlük işe gidip gelirken benim sağolsun eşimde bişey demiyo..isim belliymiş erkek olursa mehmet hayrii eşim egemen diyodu biliyosun dünde diyoki evet anam bende onu koyackatım beynimden vuruldum yaayahuu bitanem, canım, tatlı arkadaşım benim....sen kaynanana bakma, benimkide tutturmuştu kayınbabamın adı olsunmuş ...hiç takmadım bile...konuşsun dursun aldırış etme, sen eşinle birlikte isim beğen ve verdiğiniz kararları başkalarının etkılemesine izin vermeyin..
eşine gelince; erkek milleti hep aynı, kasıtlı yapmıyordur inan..hepsinin genel özelliği olsa gerek bu:))
sende hassassın zaten; oyüzden sana batıyor tabiama büyütülecek bişey değil canımm..kendini üzme.
valla baya söylendm bende dedim ben tarlayım ne ekersen onu biçeyim erkek tohumu atsyadn o zman dedim erkek olsaymış arabalı yatak kıza tek beşik yeterli diyoıhe derdi belli senin adamın ben anlamıyorum allah sana evlat nasip etmiş sen kimsinde beğenmiyorsun valla kızıyorum tamam gönlünden geçen vardır ama olmazsa ne yapabilirsin
ebrumm inan çok bunaldımm bunaltıyorlar benii... düz taban ayakkabı giiyiyorum kaynana diyo ki elden ayıp olur dışarılık bi topuklu ayakkabı alalaım saa onu giy ha günlük işe gidip gelirken benim sağolsun eşimde bişey demiyo..isim belliymiş erkek olursa mehmet hayrii eşim egemen diyodu biliyosun dünde diyoki evet anam bende onu koyackatım beynimden vuruldum yaa
valla baya söylendm bende dedim ben tarlayım ne ekersen onu biçeyim erkek tohumu atsyadn o zman dedim erkek olsaymış arabalı yatak kıza tek beşik yeterli diyoı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?