Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

nasılsınız bakem pıtırcıklar artık karnım goccaman oldu kankam be şaka maka doğuma az kaldı sen daha çelşıyormusun ne zaman işi bırakacaksın ben mayıs sonu düşünüyorum ama doktorum bakalım duruma göre nisan sonundada çıkarabilirim dedi

anammmmm kıyamam seda hayri dert etme bak şimdi hamileler daha çok ilgi istiyor eşlerinde eşin belkide bunun farkında değildir üzülme

merhaba arkadaşlar benim adetim 3 gün geçti ve bgün pembemsi bir akıntı geldi sadece sizce bu ne ya çok canım sıkıldı

herkeşlere günaydıınnnnn
beni beklediğinizi biliyorum ama benden size yine güzel haber yok malesef olmadı yine hayırlısı demekki daha zamanı gelmemiş olsun diyorum ama yinede üzülmeden geçemiyorummm

herkeşlere günaydıınnnnn
beni beklediğinizi biliyorum ama benden size yine güzel haber yok malesef olmadı yine hayırlısı demekki daha zamanı gelmemiş olsun diyorum ama yinede üzülmeden geçemiyorummm

Nasıl olmadı yaa adetine kaç gün var gülsümüm

anammmmm kıyamam seda hayri dert etme bak şimdi hamileler daha çok ilgi istiyor eşlerinde eşin belkide bunun farkında değildir üzülme

canım bi kaç defa söyledim bak böyle oluyormuş diye..ben bi günden bi güne ona ne saygısızlık ne ilgisizlik yapmadım kii aşermem oldu eziyet olmasın diye kendim aldm aldırdım bumu karşılığı erkek deyip deyip duruyordu kız olunca işte

yahuu bitanem, canım, tatlı arkadaşım benim....sen kaynanana bakma, benimkide tutturmuştu kayınbabamın adı olsunmuş ...hiç takmadım bile...konuşsun dursun aldırış etme, sen eşinle birlikte isim beğen ve verdiğiniz kararları başkalarının etkılemesine izin vermeyin..
eşine gelince; erkek milleti hep aynı, kasıtlı yapmıyordur inan..hepsinin genel özelliği olsa gerek bu:))
sende hassassın zaten; oyüzden sana batıyor tabi ama büyütülecek bişey değil canımm..kendini üzme.

he derdi belli senin adamın ben anlamıyorum allah sana evlat nasip etmiş sen kimsinde beğenmiyorsun valla kızıyorum tamam gönlünden geçen vardır ama olmazsa ne yapabilirsin

herkeşlere günaydıınnnnn

hoşgeldin ...seni bekliyorduk:)
herzaman hayırlısını istedin..hiç üzülme ...bu ay evde misafirde yok, rahat rahat çalışmalara devam edersiniz:)

herkeşlere günaydıınnnnn
Beni beklediğinizi biliyorum ama benden size yine güzel haber yok malesef olmadı yine hayırlısı demekki daha zamanı gelmemiş olsun diyorum ama yinede üzülmeden geçemiyorummm

canım benim yaaa. Olsun bidenem üzülme.önümüzdeki ay hırs yap benim gibi gelir inşallah

ebrumm inan çok bunaldımm bunaltıyorlar benii... düz taban ayakkabı giiyiyorum kaynana diyo ki elden ayıp olur dışarılık bi topuklu ayakkabı alalaım saa onu giy ha günlük işe gidip gelirken benim sağolsun eşimde bişey demiyo..isim belliymiş erkek olursa mehmet hayrii eşim egemen diyodu biliyosun dünde diyoki evet anam bende onu koyackatım beynimden vuruldum yaa
he derdi belli senin adamın ben anlamıyorum allah sana evlat nasip etmiş sen kimsinde beğenmiyorsun valla kızıyorum tamam gönlünden geçen vardır ama olmazsa ne yapabilirsin
valla baya söylendm bende dedim ben tarlayım ne ekersen onu biçeyim erkek tohumu atsyadn o zman dedim erkek olsaymış arabalı yatak kıza tek beşik yeterli diyoı

oyyy sedacım kıyamam seni çok iyi anlıyorum ne kadar takma üzülme desekde boş Rabbim nasip etmiş vermiş kızı erkeği olurmu hiç isim konusuna gelince anlıyorum seni benim daha ortada hamilelik yokken kaynana şunu koyacam bunu kayacam diyo bende bi keresinde nasip ogün gelsin bi dedim nasıl laf söledi bağırdı bi görsen neymiş koyarım dememişim boşver canım bol bol dua et Rbbim seni görüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…