- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
ebrumm inan çok bunaldımm bunaltıyorlar benii... Düz taban ayakkabı giiyiyorum kaynana diyo ki elden ayıp olur dışarılık bi topuklu ayakkabı alalaım saa onu giy ha günlük işe gidip gelirken benim sağolsun eşimde bişey demiyo..isim belliymiş erkek olursa mehmet hayrii eşim egemen diyodu biliyosun dünde diyoki evet anam bende onu koyackatım beynimden vuruldum yaa
valla baya söylendm bende dedim ben tarlayım ne ekersen onu biçeyim erkek tohumu atsyadn o zman dedim erkek olsaymış arabalı yatak kıza tek beşik yeterli diyoı
ebrumm inan çok bunaldımm bunaltıyorlar benii... düz taban ayakkabı giiyiyorum kaynana diyo ki elden ayıp olur dışarılık bi topuklu ayakkabı alalaım saa onu giy ha günlük işe gidip gelirken benim sağolsun eşimde bişey demiyo..isim belliymiş erkek olursa mehmet hayrii eşim egemen diyodu biliyosun dünde diyoki evet anam bende onu koyackatım beynimden vuruldum yaa
valla baya söylendm bende dedim ben tarlayım ne ekersen onu biçeyim erkek tohumu atsyadn o zman dedim erkek olsaymış arabalı yatak kıza tek beşik yeterli diyoı
merhaba nasılsınız
canım benim gülsümüm sakın moralini bozma önümüzdeki ay alıcaz inşallah güzel haberini
gülsümümm aynı durumdayız sen atlatmışsın ama inan dayanamıyorum sbır çekmekten bi hal oldum anneme de diyemiyorum zaten rahatsız içime att at bi hal oldumoyyy sedacım kıyamam seni çok iyi anlıyorum ne kadar takma üzülme desekde boş Rabbim nasip etmiş vermiş kızı erkeği olurmu hiç isim konusuna gelince anlıyorum seni benim daha ortada hamilelik yokken kaynana şunu koyacam bunu kayacam diyo bende bi keresinde nasip ogün gelsin bi dedim nasıl laf söledi bağırdı bi görsen neymiş koyarım dememişim boşver canım bol bol dua et Rbbim seni görüyo
aybenim aynen ben napimayyy çok sinirlendim şimdi ama yaaaaaaaaaaa.
ayyyyyy ne sinir be kızda onun evladı Allahtan hayırlısını dilemek lazım topiktekiler bilir bende erkek bebiş istiyordum ama olmadı Allah ikinci kızımı gönderdi bana bundada vardır bir hayır bende eşim ne düşünür tepkisi nasıl olur diye çok yordum kafayı ama saşolsun benden daha makuldü ama sende üzülme doğduktan sonra anlar hata yaptığını
yok mehtabım heray öle diyoruz kırmızılar gelene kadar umut vardır diye ama bence yok olsa dediğim gibi belli olurdu
gülsümümm aynı durumdayız sen atlatmışsın ama inan dayanamıyorum sbır çekmekten bi hal oldum anneme de diyemiyorum zaten rahatsız içime att at bi hal oldum
aybenim aynen ben napim
allahım vermeyecek öyle anlayakctı saçını telini yaratabilir mi hele bilmiyor ki kaynana akıllı
gülsümümm aynı durumdayız sen atlatmışsın ama inan dayanamıyorum sbır çekmekten bi hal oldum anneme de diyemiyorum zaten rahatsız içime att at bi hal oldum
aybenim aynen ben napim
allahım vermeyecek öyle anlayakctı saçını telini yaratabilir mi hele bilmiyor ki kaynana akıllı
yok canım ne atlatması sölediğim şey daha yeni oldu ilkinde karıştı etti şimdi ikinciye geldi eşin çok suçlu kayananan yapar ben hiç iyi kaynana görmedim en iyisi biyerde kopuyo ama eşin destek olmalı
üzülme gülsümüm...ama kızma dost acı söyler..sanada kızıyorum..madem bebek istiyosun,madem tedavi oluyosun..milleti toplayıp durma başına..hayır yani tamam misafir misafirde..senin özel durumun var..onca tedavi kolay değil..yok ilacı yok iğnesi..yok zamanı kaçırmaması..streside cabası..bu tedavi rahat bi zamanda yapılmalı..bu ay adam gibi uygula şu tedaviyi..misafiri falan unut ve günlerinde harıl harıl çalış..herşeyin hayırlısı gülsümcüm..
haklısında nazom misafir durduk yere gelmediki babamın ciğerlerinde 7tane nodül var ona sürekli geliyo büyüme küçülme varmı diye şimddie zehirli guatr çıktı ona geliyo
bana tedaviyle olmayacak gibi geliyo ne bilem birbuçuk sene oldu
ya bende diyorum ki..madem misafirin gelmesi zorunlu sende o ay tedavi olma..hem annenler bişey değil,kaynanangil geldiğinde az mı stres yapmıştın,bu stres değil mi zaten hormonlarınla oynayan..neyse kuzum daha zamanı gelmemiş demek ki..hep beraber bekleyeceğiz..bir daha ki aya ne kaldı ki şurda..
biliyorum nazom geçen ay adetim geçikince doktora gitmiştim hani ozaman doktorda demişti stres yapmışsın diye haklısın zamanı gelmedi demekki daha bakalım önümüzdeki ay sıkı tutarım artık
hadi koçum...kim tutar gari seni...hem dur bakalım ya..adetin gelmedi ki daha..her an her şey olabilir..Rabbimin işine akıl sır mı erer?
nere gitti bu bacılar yaa
mehtapcım
edoşum
aybenim
ebrucum ve diğerleri
geldimmmmmmmmmmmmmmmm
miğdem çok kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü 3 kere kusmuğumu geri yuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?