Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

yok canım ne atlatması sölediğim şey daha yeni oldu ilkinde karıştı etti şimdi ikinciye geldi eşin çok suçlu kayananan yapar ben hiç iyi kaynana görmedim en iyisi biyerde kopuyo ama eşin destek olmalı

Mrb bayanlar,
Topikleri geziyodum buraya da bi bakim dedim. Ben hamile diilim ama denemelere başladık olur inş.

Sedahayri'nin yazılarını okuyunca cinlerim tepeme fışkırdı.Zaten hassas olduğum bi konu, kendime olmuş gibi oldum wallahi.

Gfr dediklerine aynen katılıyorum. Asla ii bi kaynana olamaz. Evlenmeden önce melek sanırdım ben
Evlendikten sonra gördüm hanyayı konyayıEş çoookkk önemli. Eş izin verirse bütün kaynanalar herr şeye karışır. Ve asla ve aslaaa hiç birr kaynana gelinini kızı gibi görmezzz...

canım bilmiyorum başımı alıp gidesimm isim bi bulsam tam bu olcak derim harıl harıl arıyoum şimdi

aynen haklısınnnn asla kızı gibi görmez benimkininde kızı yok o duyguyu bilmez taş kalpli

hoşgeldin bende deneme aşamasındayım
evet haklısınkaynanalar gelini kızı gibi görmezler mesela benimki gelin gibide görmez eşime sürekli sölüyorum resmen hizmetçi gibi görüyo eşin kimin yanındaysa o baskın çıkıyo ama anneye hanımını ezdirmemeli sonuçta oda ana kuzusu sana karılık ediyo evlat veriyo Rbbim iyi insanlarla karşılaştırsın

hoşgeldin canım topiğimize. Dediklerine katılıyorum ama bizde zaten kaynanalarımızı annemiz gibi görmeyiz onuda göz ardı etmemek lazım.

aynen haklısınnnn asla kızı gibi görmez benimkininde kızı yok o duyguyu bilmez taş kalpli

Benimkinin de yok cnm. 4 oğlu var. Ve işin daha kötüsü kayınpederim 10 yıl önce vefat etmiş. Bütün çocukları da üzerine titriyo aman anamıza da bişi olmasın diye. Düşün artık halimi. Krizlere giriyorum. Kadın acayip etkiliyo oğullarını. İlk evlendiğimizde daha kötüydüm ama son 1 yıldır eşim biraz düzeldi çok şükür. Beni anlıyabiliyo biraz biraz. Hak verdiği noktalar oluyo, gerektiğinde beni savunuyo. Ama bi fırsat verse var yaaa, evimin tüm yönetimini ele alacak kadın

ana benimkide öle fırsat bulsa benide evide yönetecek ilk senler eşimde çok annesi tarafında olurdu ama artık kim haklı ayırt ediyo aradabirde olsa savunuyo beni

hoşgeldin canım topiğimize. Dediklerine katılıyorum ama bizde zaten kaynanalarımızı annemiz gibi görmeyiz onuda göz ardı etmemek lazım.

Hoşbulduk tatlım..Cnm tabi ki görmeyiz ama biz onlara demiyoruz ki seni annem gibi görüyorum diye:) Onlar ısrarla sen benim kızımsın diyolar. Eşlerimiz de annelerini melek sanıyo. Bari dürüst olsunlar di mi

aynıyızz deseneee benim kayınbaba yaşıyorr ama bizde de 4 oğlan var en küçük gelinde benim daha zor bana benim eşim en küçükklerii benim kaynana yönetiyo herşeyimi çalışmasam 7/24 benle olur korkuyorum

Kızlar yaa

benim kaynanam gerçekten farklı ya bek 4 sene oldu hiç bir şeyini duymadım görmedim arada iyileri çıkıyor galiba.

allaha çok şükür hiç problem yaşamadım eşimin ailesi ile hep böyle gider inşallah

Kız benimki çok profesyonel. Evime gelir işimi gücümü yapar, evine gittiğimde mutfaktaysam mutlaka beraber yaparız filan..Bi de öle tatlı dillidir ki...Hakkını yiyemem o konularda sağolsun..İşte böle olunca melek kaynana oluyo
Ama her zaman şu imada bulunur: Ben istesem oğluma istediğimi yaptırırım. Ben istesem siz sürekli benim yanımda olursunuz, ama ben iyi kaynanayım, yapmıyorum ona göreeee..

Geçen ramazan bayramı eşimin kardeşlerinden kimse yanına gidememişti biz gittik. Kurban bayramında benim aileme gitmemiz gerekiyo doğal olarak. Kendisi büyük oğlunun evine gitti kurban bayramında Kars'a...Bana diyo ki "Ben sizin için gittim, sen aileme gidicem diceksin oğlum dinlemicek benim yanıma getiricek, sizi düşündüm yoksa ne işim var taa oralarda"...Durumumu özetleyebildim sanırım anladınız...

al seninkiyle vur benimkini aynııı ne diym cnım ben çok bunaldım bunaltıyor beni artık bi yerde patlıycam saygısızlık yapmak istemiyorm ondan susuyorum

yokkkkk benimki benim olduğum yerde oturduğu yerden kalakmaz onun evindede benim evimdede ama birisi varsa veya eşim kızımlı felan filen güzel konuşur göze girecek kaynanaya bak ne iyi diyeceklerya ama Rabbim biliyo herkezi biz her bayram kaynanamların yanında yaparız ilk gün annemlerle aynı şehirdeler ikinci gün annemlere geçeriz ama onuda burnumdan getirir misaifr geliyo şöle böle diye ne edem anneme gitmyimmi onun istediği o gerçi ama

İster gibi görünürler de istemezler:) Türk toplumunun genel yapısı işte. Erkek tarafı gelinin evlendikten sonra kendi yönetimine girmesini ister. Kız tarafı da kızı evlendikten sonra durumu kabullenir. Ama artık bizim gibi gelinler var ve bunu kabul etmiyoruz. Bizim ailedeçok sık tlfla görüşme alışkanlığı yoktur eşimin ailesinde de tam tersi.E dolayısıyla k.valideyi de aramıyorum. Annemi aramıyosam onu niye arim de mi. Yokk annemi aramasam da onu arıcakmışım..En sonunda tepemi attırdı annemi aramıyosam kimseyi aramam dedim

Ya bu arada hava da güzel ama ben dünden beri donuyorum hasta mı olcamkineee:44:

bu kadar olur benim kaynana tarafında da öyle telefonla konuşma çok sıktır isterler ki günlük aransın eltilerde öyle bizde de gereksiz görülür telefon konuşmaları

canım onların her dediklerini kafaya takıcak olsak ooooooo işimiz var, desin dursun işte..iş sende bitiyo, her dediğine heee dersen tepene kadar çıkar ...sen eşinle iyi olmana bak, ismede birlikte karar verin, dışardan birilerinin karışmasına izin vermeyin, benım kayınvalidem de her iki lafın arasında açtı konuyu ( kayınbabamın adı olacakmış) ...tabi hiç aldırış etmedim, kendimiz bulduk oğlumun adını biliyosun egemen olucak inşallah...şimdide ne diyo biliyomusun, bu egemen olsun ikinci çocuğunuza babanın adını koyarsınız...gelde bu lafa kızma ...benim 2. çocuğu yapacağımı sen nerden biliyosun?daha bismillah bunu atlatamadım... onu geçtim 2.nin erkek olacağı ne malum..hem sana noluyo.. diyeceksin diyemıyosun işte...en iyisi kulak tıkamak ve bildiğini yapmak:)))

nere gitti bu bacılar yaa
mehtapcım
edoşum
aybenim
ebrucum ve diğerleri

canım işlerim yoğunlaştı çıkmak zorunda kaldım..yemek yedım..şimdi geldim..ama sen gitmişsin..

miğdem çok kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü 3 kere kusmuğumu geri yuttum

heheheheeh..dularım kabul oldu..dün ayben' e cvp olarak ne yazdım gördünmü bilmiyorum edoşum..bak buraya kopyalıyorum:) kendimi suçlu gibi hissettim yaff

kıyamam sana ya, bilmezmiyim...kötü oluyoo gerçekten, gelde bunu bide edaya anlat :)
şöyle bi dua etsem kabul olurmu ki : Allahım aybenin bulantılarını edaya ver yarabbim...aybenin midesi bulanmasın..edanınki bulansın inşallahhhhhhhh oda dünyanın kaç bucak olduğunu görsün

haklısın canım hoca bildiği duayı okur derler yaa...tamam diyeceksn yapmayacaksın ama benim sorunum eşimde canım öküzz tam..az önce aradı dktora gidelm diyo gtmem grek yok dedm neden diyo yeni mi aklına geldim dedim git annene sor izin verirse gidelm dedim telefonu suratıma kapadı bende kökten kapadım bakalım nolcak hayırlısı artık..bebek olmasa belkide durmazdım

haklısın canım hoca bildiği duayı okur derler yaa...tamam diyeceksn yapmayacaksın ama benim sorunum eşimde canım öküzz tam..az önce aradı dktora gidelm diyo gtmem grek yok dedm neden diyo yeni mi aklına geldim dedim git annene sor izin verirse gidelm dedim telefonu suratıma kapadı bende kökten kapadım bakalım nolcak hayırlısı artık..bebek olmasa belkide durmazdım

aaaaaaa olmadı bak şimdi..bi taraf ateşse bi taraf su olacak ki orta yol bulunsun, sen ateş olursan, eşinde ateş olursa nolur bunun sonu....keşke öyle demeseydin eşine, aramış bak okadar, sen kayınvalidenin sana karşı olan tutumunu eşine bu şekilde yansıtma...hata yapıyosun sedacım ...düzeleceği varsa da düzelmez böyle konuşursan..kayınvaliden yüzünden eşinle kötü olma..uygun bi dille bu durumu eşine anlatmayı denesen daha iyi olur sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…