Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

kaççç defaa canımm kaç defaa ya neyden korkuyor onu anlamdım erkek olursa egemen diyor bana kadının yanında mehmet hayri koyacaktım bende diyo..kesin konuşuyo kızda zaten umrumda değil yaa anasına bıraktı iplerii ohh bilmiyorum valla kafam allah bullakk

Cnm seni çok ii anlıyorum kader arkadaşımmışsın benim:93: Senin k.validen nasıl bilmiyorum ama bazıları onun yüzünden kavga ettiğinizi, huzurunuzu bozduğunu hissettirince kendilerini çekebiliyolar. Bazıları da bundan haz duyar. Hangi türdense ona göre davran derim ben.

huzursuzluğu sevmezz ben susuyoruym saygımdan eşimede saygısızlık yapmak istemiyorum ama bi gün patlıycam ne zaman...allahım büyükk görüyor nası olsa yanlarına kalmaz

madem eşin annesinin ağzına bakıyo, kayınvaliden de herşeyi çok biliyo madem, iş sende bitiyo sedacım..kendini ezdirme, ama saygızılıkta yapma..eşinle aranı bozma sakın...evde huzurun olmadımı o hepsinden kötü!
kayınvalidenle muhattap olma bu tarz konuşarda..konuşsun boşver..onada uygun bi dille söylersiniz biz bu isme karar verdik diye...o istediği kadar olmaz desin...siz düşündüğünüz ismi koyun bak nasılda oluyomuş görür ozaman :)
önemli olan eşinle birlikte ortak bi karara varmanız canım...

huzursuzluğu sevmezz ben susuyoruym saygımdan eşimede saygısızlık yapmak istemiyorum ama bi gün patlıycam ne zaman...allahım büyükk görüyor nası olsa yanlarına kalmaz

Cnm ben de eşime patlıyorum ama yanlış yapıyoruz. Eğer ayrılmanızdan delice korkan biriyse, huzurunuzu bozduğunu ona hissettirmelisin. Benim eltimin taktiği odur. K.valide amman kavga etmesinler çocukları var diye susar. Bizde de car car Sen saygılı davran yine asla kötü olma ama kavga ettiğinizi bilsin, sebep olduğunu bilsin bi şekilde.

ahhh ahh ebrucumm ahhhh başa gelmeyince bilinmez akşam bana dio ki sen istediğin kadar isim bul konacağı zaman değişir diyo..bende bende habersiz kulağına isim mi çağırılacak dedim hakkımı helal etmem dedim eşime dedim çıtı çıkmadı.

sedacım sen yinede moralini bozmamaya çalış oldumu? düzelir inşallah...

kızlar niye aşağıda bekliyosunuz yaaaa
gelin yukarııı..
ayrıca fotoğrafın çok güzel welcome:)

haa şöyle ya:)
aman yavaş hopla bebiş var
işler çok yoğun aybencim ya, strese giriyorumm artık..bugun zaten herkeste bi haller vardı..moraller pek iyi değildi sanırım...bende neşeli olamıyorum oyüzden...

of ya ben acayip oldum kızlar herkese sinirleniyorum önümden geçene bile çok fena küfür ediyorum içimden hiç huyum değil ağzı bozuk insan değilim hele sebepsiz hiç pisleşmem ama ne biçim oldum ben böyle ya tahammülsüz takıntılı pimpirikli sıkıldım kendimden

aman ben dua etmiştimde, bu kadar olsun diye dememiştim valla...

okumadınmı kız yazdığımııı cadııı :)

aman ben dua etmiştimde, bu kadar olsun diye dememiştim valla...

okumadınmı kız yazdığımııı cadııı :)

okudum kız okumammı güldüm baya hatta
çok değil kız sabah 1 saat akşam 1 saat düzenli miğde bulantısı yaşıyorum şimdi bişeyim yok çok şükür
bu yazdıklarım 2 gündür hissettiklerim çok asabileştim çekilmez bişi oldum bu ne ya

:)) normal canım..adet dönemınse tam, o yüzden oluyo sanırım...adet olamadığın için, böyle sinir yapıyo..geçer merak etme..bende de olmuştu banada aynı böle sölemişlerdi:))
nesilden nesile aktarma gibi oldu buda..sende başkasına sölersin

çatlak ama tutturdun adet dönemim tam peki her dönem böylemi olucaz ebuş

çatlak ama tutturdun adet dönemim tam peki her dönem böylemi olucaz ebuş

genelde oluyo canım yaa, yani bende öyle oluyo en azından..bide canım tatlı çekiyoo...
gerçi her zaman bişiler çekiyoda:)) o vakıtler tatlıya daha bi düşüyorum...

genelde oluyo canım yaa, yani bende öyle oluyo en azından..bide canım tatlı çekiyoo...
gerçi her zaman bişiler çekiyoda:)) o vakıtler tatlıya daha bi düşüyorum...

benim canım artık ne tatlıya ne ekşiye eyilimli eşim dün akşamda erkek görmüş rüyasında doğar doğmaz koşup oynamaya başlıyomuş hergün rüya görüyo çok heyecanlı ya
sabah istermisin bi kız bi erkek çıksın dedi he dedim senden çıkmıyo nasılsa çıksın dedim bende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…