benim canım artık ne tatlıya ne ekşiye eyilimlieşim dün akşamda erkek görmüş rüyasında doğar doğmaz koşup oynamaya başlıyomuş hergün rüya görüyo çok heyecanlı ya
sabah istermisin bi kız bi erkek çıksın he dedim senden çıkmıyo nasılsa çıksın dedim bende
benim canım hiç tatlı istemiyooor.çikolata görmek bile istemiyorum.ıyghhhhhhhhh
ben ilk başlarda hep ekşi yedim...şimdide hep tatlı yiyorum:)
hadi hayırlısı bakalım...bizim evde rüyaları hep ben görürüm..sizin evdede tam tersi..
sen doğumdayken eşinin halini düşünemiyorummm edoş..
benim canım hiç tatlı istemiyooor.çikolata görmek bile istemiyorum.ıyghhhhhhhhh
merhaba kizlar yardim edebilirmisiniz bana 7 haftalik hamileyim canim hic bisey istemiyor ama cokta acim ne yiyebilirim acaba yumurta kirsam bi zarari olurmu
bende öyleydim geçen haftaya kadar şimdi ikiside pek cazip gelmiyor
Bebelerimizdemi ruh ikizi olcak nee
yumurta yememiz lazım zaten yiyebilirsin canım
ya kendiside bunu söylerken bi acayip oluyohatırlıyomusun ayben hatta sizde de konusu geçmişti "ben eda doğumdayken ne yapıcam ne yaparım ölürüm heralde" diyo
meğer ne kadar çok istiyormuşta ben üzülmiyeyim diye belli etmiyormuş canımın içi
ben geçen haftalarda masada turşu ve aynı anda danone yiyordum hemde çikolatalı ay çöp kutusu gibi midem
evet canım ekşi yiyebiliyorum.ekşi yiyomusun peki aybenim??
evet edoşum hatırlıyorum.onu söylerken bile okadar heyecan vardı ki yüzünde.gerçekten kamil sen doğumdayken ne yapacak düşünemiyorumya kendiside bunu söylerken bi acayip oluyohatırlıyomusun ayben hatta sizde de konusu geçmişti "ben eda doğumdayken ne yapıcam ne yaparım ölürüm heralde" diyo
meğer ne kadar çok istiyormuşta ben üzülmiyeyim diye belli etmiyormuş canımın içi
tebrikler canım.benimde canım pek bişey istemiyor bulantımdan dolayı. yumurtayı doktorlar iyice pişirerek yenilmesini tavsiye ediyor.rafadan ve tavada pişen yumurtalarda bakteri oluyormuş. yumurtanın kabuğundaki bakteriler çünkü yumurtaya geçiyormuş. suda iyice pişirince ancak o şekilde bakteriler ölüyormuş. aklında bulunsun canım.bende hiç sevmem çok pişmiş yumurtayı.rafadan yumurtayı çok severim. nasıl yiycem bilmiyorum bakalım.Merhaba kizlar yardim edebilirmisiniz bana 7 haftalik hamileyim canim hic bisey istemiyor ama cokta acim ne yiyebilirim acaba yumurta kirsam bi zarari olurmu
Tesekkür ederim ne yapsam bileedim bi an
Merhaba kizlar yardim edebilirmisiniz bana 7 haftalik hamileyim canim hic bisey istemiyor ama cokta acim ne yiyebilirim acaba yumurta kirsam bi zarari olurmu
neeeeeeeeeeeeeee
bence sen teksin ya o neeeeeay ben reçelle peyniri bile üst üste yiyemem aradan zaman geçicek sürüp yiyenler varya ondan aklıma geldi
:)) anlattığına göre öyle bi hali var eşinin zaten..sen doğumhanede bi taneyi doğurana kadar eşin dokuz tane doğuracak dışarda:))
şaka bi yana da; o yaşayacağımız duygular nasıl olacak acaba ya?? bende son günlerde hep onu düşünüyorum biliyomusun edacım..kendimi doğumhaneye giderken hayal ediyorum, eşim , ailem dışarda bekliyolar falan...doğumdan çıkınca nasıl olcak acaba? amannn böyle hayaller kurup düşünüyorum işte..sonra daha çok varr diyip uyandırıyorum kendimi
evet canım ekşi yiyebiliyorum.
hayırlı olsun öncelikle... kır yumurtanı ve afiyetle ye...
bitki çayı içme çok fazla, ada çayı falan ve maydonoz fazla tüketme...diğer herşeyi ye canım..
Sagolasin mevsim hepimizinki hayirli olsun midem bulaniyor suan ama yemek yemeyincede oluyor
doktor daha liste falan vermedi cekiniyorum herseyi yemege bilmiyorumki
7 haftamiz bitti daha
dün gece cok agrim oldu kasiklarda cok korktum
ben ikizlere hamileyim korkuyorum aksi bisey olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?