Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ben ilk başlarda hep ekşi yedim...şimdide hep tatlı yiyorum:)
hadi hayırlısı bakalım...bizim evde rüyaları hep ben görürüm..sizin evdede tam tersi..
sen doğumdayken eşinin halini düşünemiyorummm edoş..

ya kendiside bunu söylerken bi acayip oluyo hatırlıyomusun ayben hatta sizde de konusu geçmişti "ben eda doğumdayken ne yapıcam ne yaparım ölürüm heralde" diyo
meğer ne kadar çok istiyormuşta ben üzülmiyeyim diye belli etmiyormuş canımın içi

Merhaba kizlar yardim edebilirmisiniz bana 7 haftalik hamileyim canim hic bisey istemiyor ama cokta acim ne yiyebilirim acaba yumurta kirsam bi zarari olurmu

:)) anlattığına göre öyle bi hali var eşinin zaten..sen doğumhanede bi taneyi doğurana kadar eşin dokuz tane doğuracak dışarda:))
şaka bi yana da; o yaşayacağımız duygular nasıl olacak acaba ya?? bende son günlerde hep onu düşünüyorum biliyomusun edacım..kendimi doğumhaneye giderken hayal ediyorum, eşim , ailem dışarda bekliyolar falan...doğumdan çıkınca nasıl olcak acaba? amannn böyle hayaller kurup düşünüyorum işte..sonra daha çok varr diyip uyandırıyorum kendimi

ben geçen haftalarda masada turşu ve aynı anda danone yiyordum hemde çikolatalı ay çöp kutusu gibi midem

neeeeeeeeeeeeeee
bence sen teksin ya o neeeee ay ben reçelle peyniri bile üst üste yiyemem aradan zaman geçicek sürüp yiyenler varya ondan aklıma geldi

ekşi yiyomusun peki aybenim??
evet canım ekşi yiyebiliyorum.
evet edoşum hatırlıyorum.onu söylerken bile okadar heyecan vardı ki yüzünde.gerçekten kamil sen doğumdayken ne yapacak düşünemiyorum
Merhaba kizlar yardim edebilirmisiniz bana 7 haftalik hamileyim canim hic bisey istemiyor ama cokta acim ne yiyebilirim acaba yumurta kirsam bi zarari olurmu
tebrikler canım.benimde canım pek bişey istemiyor bulantımdan dolayı. yumurtayı doktorlar iyice pişirerek yenilmesini tavsiye ediyor.rafadan ve tavada pişen yumurtalarda bakteri oluyormuş. yumurtanın kabuğundaki bakteriler çünkü yumurtaya geçiyormuş. suda iyice pişirince ancak o şekilde bakteriler ölüyormuş. aklında bulunsun canım.bende hiç sevmem çok pişmiş yumurtayı.rafadan yumurtayı çok severim. nasıl yiycem bilmiyorum bakalım.

hayırlı olsun öncelikle... kır yumurtanı ve afiyetle ye...
bitki çayı içme çok fazla, ada çayı falan ve maydonoz fazla tüketme...diğer herşeyi ye canım..

o konuda hiç şüphem yok
o ooohooo oooo sana uzaksa ben düşünmiyeyim bile
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize çok güzel anılarla döneriz inşallah hepimiz doğumdan sonra hastaneden

hayırlı olsun öncelikle... kır yumurtanı ve afiyetle ye...
bitki çayı içme çok fazla, ada çayı falan ve maydonoz fazla tüketme...diğer herşeyi ye canım..

Sagolasin mevsim hepimizinki hayirli olsun midem bulaniyor suan ama yemek yemeyincede oluyor
doktor daha liste falan vermedi cekiniyorum herseyi yemege bilmiyorumki
7 haftamiz bitti daha
dün gece cok agrim oldu kasiklarda cok korktum
ben ikizlere hamileyim korkuyorum aksi bisey olur diye

Maşallah iki zha çok sevindim tedavi ile mi oldu? bizede doktorlarımız liste falan vermedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…