evet canım ekşi yiyebiliyorum.
Evet edoşum hatırlıyorum.onu söylerken bile okadar heyecan vardı ki yüzünde.gerçekten kamil sen doğumdayken ne yapacak düşünemiyorum
Tebrikler canım.benimde canım pek bişey istemiyor bulantımdan dolayı. Yumurtayı doktorlar iyice pişirerek yenilmesini tavsiye ediyor.rafadan ve tavada pişen yumurtalarda bakteri oluyormuş. Yumurtanın kabuğundaki bakteriler çünkü yumurtaya geçiyormuş. Suda iyice pişirince ancak o şekilde bakteriler ölüyormuş. Aklında bulunsun canım.bende hiç sevmem çok pişmiş yumurtayı.rafadan yumurtayı çok severim. Nasıl yiycem bilmiyorum bakalım.
zaten kamildi tam kamil olacak
sagolasin mevsim hepimizinki hayirli olsun midem bulaniyor suan ama yemek yemeyincede oluyor
doktor daha liste falan vermedi cekiniyorum herseyi yemege bilmiyorumki
7 haftamiz bitti daha
dün gece cok agrim oldu kasiklarda cok korktum
Ben ikizlere hamileyim korkuyorum aksi bisey olur diye
o konuda hiç şüphem yok
o ooohooo oooo sana uzaksa ben düşünmiyeyim bile
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize çok güzel anılarla döneriz inşallah hepimiz doğumdan sonra hastaneden
Maşallah iki zha çok sevindim tedavi ile mi oldu? bizede doktorlarımız liste falan vermedi canım
manyak (mehtap bunu beğendi)
hayırlı uğurlu olsun bebelerin canım
3 ay var be edacım....gözümde büyüyo inan..
Amin canım amin..hepimiz inşallahh hayırlısıyla atlatırız..kucağımıza alırız minnoşlarımızı..çişlerini , kusmuklarını temizleriz, banyo yaptırırız, emziririz..ayyyyyyyyyy ben uçtum yine..biri beni aşağı çeksinn
Sagolasin mevsim hepimizinki hayirli olsun midem bulaniyor suan ama yemek yemeyincede oluyor
doktor daha liste falan vermedi cekiniyorum herseyi yemege bilmiyorumki
7 haftamiz bitti daha
dün gece cok agrim oldu kasiklarda cok korktum
ben ikizlere hamileyim korkuyorum aksi bisey olur diye
ne yerim diye düşünme, herşeyi ye, doktorunun liste vermesine gerek yok canım...sigara içme, alkol alma yeterli:)))
asıl dikkat etmen gereken şeyler:kendini fazla yorma..uzanma dolap tepelerine falan, ani haraketlerde yapma, ağır kaldırma..bunlar şimdilik ...sen 3 canlısın dikkat et kendine
merak etme ebrum normalsin biz geeçen hangi okula göndersek diye konuşurken bulduk kendimizi
merak etme ebrum normalsin biz geeçen hangi okula göndersek diye konuşurken bulduk kendimizi
ayyy ben düşüncelerimi sana anlatsam benle hem dalga geçersin hem gülersin edoşum...
bende sizin hesap, yıllar sonrasına gidiyorum
ankaraya tayın çıkıyo tabi en başta...
çocuğa 3 yaşına kadar kayınvalidem bakıyo...
sonra kreşe veriyorum...
okul çağında mutlaka servise veriyorum...
böyle konuşurken eşimin bana dikkatlı dikkatlı baktığını farkettım...noldu dedim..aşkım önce bi doğsaydı deditabi ben bozuldumm bi an pat diye uyandım haya dünyamdan
ayyy ben düşüncelerimi sana anlatsam benle hem dalga geçersin hem gülersin edoşum...
Bende sizin hesap, yıllar sonrasına gidiyorum
Ankaraya tayın çıkıyo tabi en başta...
çocuğa 3 yaşına kadar kayınvalidem bakıyo...
Sonra kreşe veriyorum...
Okul çağında mutlaka servise veriyorum...
Böyle konuşurken eşimin bana dikkatlı dikkatlı baktığını farkettım...noldu dedim..aşkım önce bi doğsaydı dediTabi ben bozuldumm bi an pat diye uyandım haya dünyamdan
ben daha doktora gitmedim.bebikimi göremedim.daha hayaller kuramıyorum şimdiden
sabırlı hatun...sen kendin beklemek istiyosun ama...cumartesiden sonra sende dalış yaparsın hayal dünyasına merak etme canımben daha doktora gitmedim.bebikimi göremedim.daha hayaller kuramıyorum şimdiden
heeee teyzesi hele bi doğaydıanne baba olmak böyle birşey heralde ebuşum 3 sene sonrasını bile düşünüyosun evladının bir ömürde düşüneceksin ne kadar büyürse büyüsünBizimkilerden biliyorum
Eşine şu konuda haklı hele bi doğaydı
hiii yoldaşım benim biz sanki bebikmi gördük kese gördük
ınşallah sende bende göreceğiz bebelerimizi cuma ve ertesi
slm kızlar ben geldim kursdada duramadım içim dışım bi tuhaf omuzlarım ağrıyo kallorımın bacaklarımın feri yok çok halsizim neden bilmiyorum bende çıktım geldim nasılsınız
slm kızlar ben geldim kursdada duramadım içim dışım bi tuhaf omuzlarım ağrıyo kallorımın bacaklarımın feri yok çok halsizim neden bilmiyorum bende çıktım geldim nasılsınız
hoşgeldin gülomçokmu ev işi yaptın yordun kendini gerçi senin misafirlerin yeter adamı pestil etmeyede sen alışıksın nerden geldiki bu halsizlik:26:
ne yapalım gülsümcüm çene çalıp vakıt geçiriyoruz işte..
sen niye öyle oldun , hasta mı olcaksın acaba?
sabah yaptığın testi bi kaç gün sonra yine yapsan..belkide bebiş vardır
o testlerde net sonuç adetin 10 gün gecikince çıkıyo diyolar da ondan öle söledim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?