Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

zaten kamildi tam kamil olacak

hayırlı uğurlu olsun bebelerin canım

o konuda hiç şüphem yok
o ooohooo oooo sana uzaksa ben düşünmiyeyim bile
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize çok güzel anılarla döneriz inşallah hepimiz doğumdan sonra hastaneden

3 ay var be edacım....gözümde büyüyo inan..
amin canım amin..hepimiz inşallahh hayırlısıyla atlatırız..kucağımıza alırız minnoşlarımızı..çişlerini , kusmuklarını temizleriz, banyo yaptırırız, emziririz..ayyyyyyyyyy ben uçtum yine..biri beni aşağı çeksinn

Maşallah iki zha çok sevindim tedavi ile mi oldu? bizede doktorlarımız liste falan vermedi canım

Sali günü vericekmis doktorum hem kan falan aldi sonuclara bakilcak iste
evet benimki tedaviyle oldu
yumurtalarim tembeldi ve adet olamiyodum hic yumurta gelistirici kullandim
yaklasik 1,bucuk sene falan 2.ci catlatma ignesinde tuttu iste
ALLAH OLMAYANLARA VERSIN
KIMSENIN KUCAGI BOS KALMASIN

merak etme ebrum normalsin biz geeçen hangi okula göndersek diye konuşurken bulduk kendimizi

ne yerim diye düşünme, herşeyi ye, doktorunun liste vermesine gerek yok canım...sigara içme, alkol alma yeterli:)))
asıl dikkat etmen gereken şeyler:kendini fazla yorma..uzanma dolap tepelerine falan, ani haraketlerde yapma, ağır kaldırma..bunlar şimdilik ...sen 3 canlısın dikkat et kendine

Allah razi olsun canim ilgilendiniz hemen yok zaten simdilik bisey yapmiyorum sigarayida biraktim

kusura bakmayin böyle daldim topiginize tesekkeür ederim hepinize
biseyler atistirmam lazim midem fena kendinize cok iyi bakin
HEPIMIZE HAYIRLI DOGUMLAR DILIYORUM SIMDIDEN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HOSCAKALIN

merak etme ebrum normalsin biz geeçen hangi okula göndersek diye konuşurken bulduk kendimizi

ayyy ben düşüncelerimi sana anlatsam benle hem dalga geçersin hem gülersin edoşum...
bende sizin hesap, yıllar sonrasına gidiyorum
ankaraya tayın çıkıyo tabi en başta...
çocuğa 3 yaşına kadar kayınvalidem bakıyo...
sonra kreşe veriyorum...
okul çağında mutlaka servise veriyorum...
böyle konuşurken eşimin bana dikkatlı dikkatlı baktığını farkettım...noldu dedim..aşkım önce bi doğsaydı dedi tabi ben bozuldumm bi an pat diye uyandım haya dünyamdan

ben daha doktora gitmedim.bebikimi göremedim.daha hayaller kuramıyorum şimdiden

anne baba olmak böyle birşey heralde ebuşum 3 sene sonrasını bile düşünüyosun evladının bir ömürde düşüneceksin ne kadar büyürse büyüsün Bizimkilerden biliyorum
Eşine şu konuda haklı hele bi doğaydı

ben daha doktora gitmedim.bebikimi göremedim.daha hayaller kuramıyorum şimdiden
sabırlı hatun...sen kendin beklemek istiyosun ama...cumartesiden sonra sende dalış yaparsın hayal dünyasına merak etme canım

heeee teyzesi hele bi doğaydı ...demekki annelik hormonunu şimdiden kanımızda dolaşıyoo

slm kızlar ben geldim kursdada duramadım içim dışım bi tuhaf omuzlarım ağrıyo kallorımın bacaklarımın feri yok çok halsizim neden bilmiyorum bende çıktım geldim nasılsınız

slm kızlar ben geldim kursdada duramadım içim dışım bi tuhaf omuzlarım ağrıyo kallorımın bacaklarımın feri yok çok halsizim neden bilmiyorum bende çıktım geldim nasılsınız

hoşgeldin gülom çokmu ev işi yaptın yordun kendini gerçi senin misafirlerin yeter adamı pestil etmeyede sen alışıksın nerden geldiki bu halsizlik:26:

ne yapalım gülsümcüm çene çalıp vakıt geçiriyoruz işte..
sen niye öyle oldun , hasta mı olcaksın acaba?
sabah yaptığın testi bi kaç gün sonra yine yapsan..belkide bebiş vardır
o testlerde net sonuç adetin 10 gün gecikince çıkıyo diyolar da ondan öle söledim canım

hoşgeldin gülom çokmu ev işi yaptın yordun kendini gerçi senin misafirlerin yeter adamı pestil etmeyede sen alışıksın nerden geldiki bu halsizlik:26:

bilmiyorumki kızlar hasta değilim ama bikaçgündür böleyim halsiz yorgun nazoyada sölemiştim birde sinir var anlatamam eşim akşam diyo kaçgündür ne oluyo ne bu sinir böle diye ama elimde değil bide bualntı nerden çıkıyo anlamıyorum edoşun bulşantılar bende yesem yediğimden yemesem açlıktan bulanıyorum eşimde ozaman yede bula aç kalma diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…