Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

hoşgeldin gülom çokmu ev işi yaptın yordun kendini gerçi senin misafirlerin yeter adamı pestil etmeyede sen alışıksın nerden geldiki bu halsizlik:26:

bilmiyorumki kızlar hasta değilim ama bikaçgündür böleyim halsiz yorgun nazoyada sölemiştim birde sinir var anlatamam eşim akşam diyo kaçgündür ne oluyo ne bu sinir böle diye ama elimde değil bide bualntı nerden çıkıyo anlamıyorum edoşun bulşantılar bende yesem yediğimden yemesem açlıktan bulanıyorum eşimde ozaman yede bula aç kalma diyo

tam adet dönemlerinde o gerginlik çoğu kişide oluyo gülsümcüm, eda da bu konudan yakınıyodu bugun, bende de oluyo asabiyet...sen bu cumaya kadar beklede, gelmezse kırmızılar tekrar bi test yap canım..hayırlısı Allahtan...

bilmemki ebrucum ondan heralde bakalım cumaya aklımda tekrar test yaparım umudum yokda kırmızılar gelmezse yaparım yinede

bilmemki ebrucum ondan heralde bakalım cumaya aklımda tekrar test yaparım umudum yokda kırmızılar gelmezse yaparım yinede

ondandır canımm, stres yapma sen..sen ne kursuna gidiyosun? kaç zamandır sorcam hep laf karışıyo araya, bi türlü soramadım...

suskunluk suskunluk
benim topiğime yakışmıyo

ayş içim geçmiş uyumuşum kafamı masaya koyup alnımda kocaman kıpkırmızı iz war çok komik görünüyorum

Benide müfettiş çağırdı
bütün defterleri istedi..baya bi ter attım..şükür eksiğimizyoktu..
geldim hemencecik....ohhh rahatladım..
demek kuran kursuna gidiyodun ..canım tecvidli okumak çok güzel, ben normal okuyorum, tecvidi beceremiyorum..ama öyle okuyanları hayranlıkla dinliyorum...

bende düz biliyodum canım busene tecvid öğrenmeye karar verdim iyide yapmışım çok güzel bişeymiş üstelik daha güzel ve doğru okuyosun ikinci bebiş olmadan gidem dedim bu gidişle ben seneyede giderim hani bebişin geleceği yokya ondan

ay bugün uyukluyorum resmen haftasonu gelsede bebeğimi görsem doya doya uyusam
ben hamileliğimin ilk zamanları sırf uyumak için 5 gün rapor almıştım burdan itiraff ediyorummmm...hehehe

deme öyle ya, seneye kucağında olacak Allahın izniyle...

ben hamileliğimin ilk zamanları sırf uyumak için 5 gün rapor almıştım burdan itiraff ediyorummmm...hehehe

deme öyle ya, seneye kucağında olacak Allahın izniyle...

hayırlısı bakalım ebrucum zamanı gelince olur

yemeğimi yapam geliyorummm kızlarrrr

hayırlısı bakalım ebrucum zamanı gelince olur

yemeğimi yapam geliyorummm kızlarrrr

sen işini yap ozaman, bugun artık görüşemeyiz gülsümcüm..çünkü benım mesaim yarım saat sonra bitiyo..öptüm seni kocamannnn....
yarın görüşürüz..kendine iyi bak..

sen işini yap ozaman, bugun artık görüşemeyiz gülsümcüm..çünkü benım mesaim yarım saat sonra bitiyo..öptüm seni kocamannnn....
yarın görüşürüz..kendine iyi bak..

tamam canım görüşürüz senin evde net yokmu:26:
öpüyoruummmm

aybennnn hoppp yukarııı çık iki hanekk edekk acık iyiyimm şükürrr kafamı topladımm..sen nasıl oldun tatlım bulantıların nasıl inş. çok sürmezz barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…