akşam pazara varayım beline korse alayım
ha ha hahahahahahahahah uykucu edaaaaaaaaaaaaaaaa
Alnındaki izede koptum
ayy allahımm aynızyızz edoşum ev uyumak gözümde uçuşuyor resmen..Nazomm nerdee yaaa artık yok muu elveda da demediii :44:
ben hamileliğimin ilk zamanları sırf uyumak için 5 gün rapor almıştım burdan itiraff ediyorummmm...hehehe
deme öyle ya, seneye kucağında olacak allahın izniyle...
gidelim ayolll tutmayın bizi haydeeeeeeeeeee
uyku çooook tatlı bu aralar yaaaaaaa
Dün azcık geç yattım zorla osmanı izlemek için annem özlemişiz seni gözü açık görmeyi diyo:78:
Geldim bidenem geldim.ama rapor yapıyorum ben geneo yüzden pek giremiyorum muhabbete.
anammm bildim bildim yoğurtta varmı yanında
haydeeeeeeeeee gidekkkk
edoş gel yemek yiyelim kızzzzzzzzz acıktım adını sölemeyim ama geçenki istediğin yemek var menüde
bende osmanı izleyebilmek için osman çıkmadan öncesinde biraz kestirdim. Msn de umut annesiyle konuştu dün akşam.benimle konuşmak istedi kayınvalidem. Umut benim uyuduğumu söyledi. Hayırdır diye sorunca iş yerinde çok yorulmuş o yüzden dinleniyor biraz dedi
Hala söylemedik eşimin tarafına.umut sabırsız söyleyelim artık diyor ama ben bekle dedim cumaya kadar.önce biz bi görelim ondan sonra dedim. Bir daha aynı hataya düşmemmmm
bende osmanı izleyebilmek için osman çıkmadan öncesinde biraz kestirdim. Msn de umut annesiyle konuştu dün akşam.benimle konuşmak istedi kayınvalidem. Umut benim uyuduğumu söyledi. Hayırdır diye sorunca iş yerinde çok yorulmuş o yüzden dinleniyor biraz dedi
Hala söylemedik eşimin tarafına.umut sabırsız söyleyelim artık diyor ama ben bekle dedim cumaya kadar.önce biz bi görelim ondan sonra dedim. Bir daha aynı hataya düşmemmmm
aşkolsun beni neden çağırmıyorsunuz yemeğe
iyi etmişsin canım hafta sonu bebişi görünce sölersiniz
evet cuma günü söyleriz kız.hafta sonu nu beklemeye gerek yok. cuma günü bi görelimde hayırlısıyla fındık kurdunu
vay be hala söylemedinizmi biz size geldiğimizde umut söylememek için çırpınıyodu helal sana iyi geçirtmişin lafınıSabırsızlanmazmı bizimkinin babasına söyleyişini duyman lazım sanki ilk baba olan kendisi babasıda ilk dede Bütün ordu duydu tabisi duymayan yok ya inşallah allah utandırmasın En iyisini yaptın aybenim ne kaldı şunun şurasında cumaya bak çarşambayıda devirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?