Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

belim ağrıyor belim ağrıyor beline kurban olayımm

ha ha hahahahahahahahah uykucu edaaaaaaaaaaaaaaaa
Alnındaki izede koptum

ayy allahımm aynızyızz edoşum ev uyumak gözümde uçuşuyor resmen.. Nazomm nerdee yaaa artık yok muu elveda da demediii :44:

ben hamileliğimin ilk zamanları sırf uyumak için 5 gün rapor almıştım burdan itiraff ediyorummmm...hehehe

deme öyle ya, seneye kucağında olacak allahın izniyle...

uyku çooook tatlı bu aralar yaaaaaaa
Dün azcık geç yattım zorla osmanı izlemek için annem özlemişiz seni gözü açık görmeyi diyo :78:

bugün bi tuhafım yaaaa bi gülüyombi ağlıyombi mahsunlaşıyomne oluyo bna
hop hop hopppp
üffffffffffffff heral kafayı yiyom

uyku çooook tatlı bu aralar yaaaaaaa
Dün azcık geç yattım zorla osmanı izlemek için annem özlemişiz seni gözü açık görmeyi diyo :78:

bende osmanı izleyebilmek için osman çıkmadan öncesinde biraz kestirdim. Msn de umut annesiyle konuştu dün akşam.benimle konuşmak istedi kayınvalidem. Umut benim uyuduğumu söyledi. Hayırdır diye sorunca iş yerinde çok yorulmuş o yüzden dinleniyor biraz dedi
Hala söylemedik eşimin tarafına.umut sabırsız söyleyelim artık diyor ama ben bekle dedim cumaya kadar.önce biz bi görelim ondan sonra dedim. Bir daha aynı hataya düşmemmmm

iyi etmişsin canım hafta sonu bebişi görünce sölersiniz

vay be hala söylemedinizmi biz size geldiğimizde umut söylememek için çırpınıyodu helal sana iyi geçirtmişin lafını Sabırsızlanmazmı bizimkinin babasına söyleyişini duyman lazım sanki ilk baba olan kendisi babasıda ilk dede Bütün ordu duydu tabisi duymayan yok ya inşallah allah utandırmasın En iyisini yaptın aybenim ne kaldı şunun şurasında cumaya bak çarşambayıda devirdik

kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi muuuuuuaaaaaahhhhhh

evet umut zor tutuyor kendisini. nezaman ailesiyle konuşsa aşkım söyliyimmi diyip duruyor. ama dinler beni kocacığım.ayyyy üstünede aradı şimdi.canım kocam benim yaaaa. hiç çıkmaz sözümden birtanem benim..ayyy canım çekti şimdi yeeeeaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…