Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bana müsade kuzular namaz kılam yemeğimi yiyem sora gelirim inş.herifden fırsat bulursam

Kocaya aş eriyoo yeeeıııaaa kopardın beni burdaaaaaaaaaa

bana müsade kuzular namaz kılam yemeğimi yiyem sora gelirim inş.herifden fırsat bulursam

gülommm ellerine sağlık bende yemiş kadar oldum
Ana 10 dk mesaideyim hemen çıkmam lazım dalmışım
öpüyoruk deyzeleriiiiiiiiiii

slm kızlar sohbetiniz çk tatlı katılabilir miyim.bu arada ikinci kez anne olmak istiyorum.nasıl kolay hamiş olabilirim deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim doktora gidecem yarın adetimin 3.günü de ne olacak acaba?:97::97:

Kocaya aş eriyoo yeeeıııaaa kopardın beni burdaaaaaaaaaa

Valla dün umutu sıkıştırdım.illa ısırıcam da ısırıcam. Göster bir yer mutlaka ısırmam lazım aşkım çok kötüyüm dedim.nasıl gülüyor. En sonunda dayanamadı izin verdi ve sırtından ısırdımmm

selam canım.hoşgeldin. Bir problem varmı? Neden doktora gidiyorsun? Bizim bu topikte ovulasyon testleriyle 4 kişi hamiş kaldı.bunlardan biride benim. Istersen sende ondan al ve dene derim.

selam canım.hoşgeldin. Bir problem varmı? Neden doktora gidiyorsun? Bizim bu topikte ovulasyon testleriyle 4 kişi hamiş kaldı.bunlardan biride benim. Istersen sende ondan al ve dene derim.

canımcım bir sorun yok bence amaöncesi hormonlarım nasıl diye bakmak istiyorum yumurta takibi de yaptıracam kızım 4.5 yaşında oğlum olursa çk sevinirim onun için de duyduğum herşeyi yapacam bilginiz var mı cinsiyetle ilgili ama tabiki önce sağlıklı ve hayırlısını diliyorum rabbimden

günaydın fıstıklarrrrr.....

tamam canım görüşürüz senin evde net yokmu:26:
öpüyoruummmm

evde net var canım; ama misafirlerim var evde.annemle teyzem geldi memleketten..o yüzden eve gidince fırsatım olmuyor nete girmeye.

Kızlaar günaydınn,
Ya bu ovulasyon testleri hakkında bilgi verir misiniz bana? Nerden alınır, hangi marka alınır, nasıl uygulanır?

günaydınlarrrrrr topiğinnn göbişliii bitanecikk anneleriii...hepinizee günaydın....:86::86:
nasılsın sedacım iyimisin bu biraz daha
kızlaar günaydınn,
ya bu ovulasyon testleri hakkında bilgi verir misiniz bana? Nerden alınır, hangi marka alınır, nasıl uygulanır?

laboquıck gebelik testi canım. Ben g.g.dan almıştım. 18 yada 20 tane test var içinde + 3 adet gebelik testi. Sende g.g.dan bi bak bence.

Son düzenleme:
iyiyim aybencim akşam aldım karşımaa herşeyi konuştum dedim yürümez böyle..istemiyorsan bi hal çaresine bak..saçının telini yaratabileceksenal yarat dedim..haklısın çok kırmışım üzmüşüm inan farknda değildim özür dilerim dedi...bi ilgi bi ilgi...maşallahh az öncede aradı telefonu kapatırken iyi bak kızıma diyo

selam araadaşlar bende aranıza yeni katıldım 17+4 günlük hamileyim bir erkek bebiş bekliyoruz ilk bebeğimiz olduğu için sanırım içimiz içimize sıgmıyor.Siteyi takip etmeme ragmen ancak üye oldum

günaydın güzel anneler

sedacım yazını okudum valla nasıl sevindim eşin hatasını anlamış

OO SÜPER SEDA CIM.ÇOK SEVİNDİM.KONUŞARAK HALLEDİLİYOR BZI ŞEYLER CANIM.İYİ YAPMIŞSIN KONUŞMAKLA. MAŞALLAHHH

selam araadaşlar bende aranıza yeni katıldım 17+4 günlük hamileyim bir erkek bebiş bekliyoruz ilk bebeğimiz olduğu için sanırım içimiz içimize sıgmıyor.Siteyi takip etmeme ragmen ancak üye oldum

tebrikler canım.maşallah oğluşuna. yeni üye olmuşsun. hoşgedin ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…