evet cuma günü söyleriz kız.hafta sonu nu beklemeye gerek yok. Cuma günü bi görelimde hayırlısıyla fındık kurdunu
evet umut zor tutuyor kendisini. Nezaman ailesiyle konuşsa aşkım söyliyimmi diyip duruyor. Ama dinler beni kocacığım.ayyyy üstünede aradı şimdi.canım kocam benim yaaaa. Hiç çıkmaz sözümden birtanem benim..ayyy canım çekti şimdi yeeeeaaaaaaaaaa
bana müsade kuzular namaz kılam yemeğimi yiyem sora gelirim inş.herifden fırsat bulursam
bana müsade kuzular namaz kılam yemeğimi yiyem sora gelirim inş.herifden fırsat bulursam
Kocaya aş eriyoo yeeeıııaaa kopardın beni burdaaaaaaaaaa
slm kızlar sohbetiniz çk tatlı katılabilir miyim.bu arada ikinci kez anne olmak istiyorum.nasıl kolay hamiş olabilirim deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim doktora gidecem yarın adetimin 3.günü de ne olacak acaba?:97::97:
selam canım.hoşgeldin. Bir problem varmı? Neden doktora gidiyorsun? Bizim bu topikte ovulasyon testleriyle 4 kişi hamiş kaldı.bunlardan biride benim. Istersen sende ondan al ve dene derim.
tamam canım görüşürüz senin evde net yokmu:26:
öpüyoruummmm
günaydın fıstıklarrrrr.....
evde net var canım; ama misafirlerim var evde.annemle teyzem geldi memleketten..o yüzden eve gidince fırsatım olmuyor nete girmeye.
günaydınnnnnnn bitanelerrr
nasılsın sedacım iyimisin bu biraz dahagünaydınlarrrrrr topiğinnn göbişliii bitanecikk anneleriii...hepinizee günaydın....:86::86:
kızlaar günaydınn,
ya bu ovulasyon testleri hakkında bilgi verir misiniz bana? Nerden alınır, hangi marka alınır, nasıl uygulanır?
iyiyim aybencim akşam aldım karşımaa herşeyi konuştum dedim yürümez böyle..istemiyorsan bi hal çaresine bak..saçının telini yaratabileceksenal yarat dedim..haklısın çok kırmışım üzmüşüm inan farknda değildim özür dilerim dedi...bi ilgi bi ilgi...maşallahhaz öncede aradı telefonu kapatırken iyi bak kızıma diyo
selam araadaşlar bende aranıza yeni katıldım 17+4 günlük hamileyim bir erkek bebiş bekliyoruz ilk bebeğimiz olduğu için sanırım içimiz içimize sıgmıyor.Siteyi takip etmeme ragmen ancak üye oldum
tebrikler canım.maşallah oğluşuna. yeni üye olmuşsun. hoşgedin ozaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?