gülsümümm ay işallahh nasıl iyiyimm bugün anlatamam..oda anlıyormuş demek ki ama fit veren var iştegünaydın güzel anneler
sedacım yazını okudum valla nasıl sevindim eşin hatasını anlamış
OO SÜPER SEDA CIM.ÇOK SEVİNDİM.KONUŞARAK HALLEDİLİYOR BZI ŞEYLER CANIM.İYİ YAPMIŞSIN KONUŞMAKLA. MAŞALLAHHH
nasılsın sedacım iyimisin bu biraz daha
laboquıck gebelik testi canım. Ben g.g.dan almıştım. 18 yada 20 tane test var içinde + 3 adet gebelik testi. Sende g.g.dan bi bak bence.
nere kayboldu bu kızlar yaaaa birazdan çıkacağım
halıları yıkatmaya vermiştim bugün geliyolarmış ohhhhhhhh mis misss
ohhh miss miss tertemizz bende kalorifelrler sönsün öyle temizliğe başlıycam öldüm zaten günlük yer silmeden çok isli çıktı..
senin adına inan çok sevindim canım benim konuştuğun iyi olmuş zamanla anlayacak demiştim gitikçe daha iyi olur merak etme
2aydır misafir vardıya canım halılarım çok kirlendi yoksa bende temizlik yapacağımdan değil eşime dedim ne tutacak temizlenir gelir verelim oda tamma dedi perdelerle camlarım kaldı onlarıda halledersem tamamdır yaza kadar büyük bi temizlik yapmam işi bitirem sadeced bebek çalışmalsına konsantre olam
gülsümümm ay işallahh nasıl iyiyimm bugün anlatamam..oda anlıyormuş demek ki ama fit veren var işte
çokk sağoll canım benimm...sen nasılsın bu arada bulantıların nasıl..ayy şükür atlattımm benn
oooo haklısıın iyi yapmışsın o zaman bende işte nisan sonu mayıs ilk haftası gibi yapmayı düşünüyorum karnım büyüyünce hareket edemiycem gibime geliyo...baya hantallaştım zatebtemizliğinii yappp sonraa bol boll çalışma..ondan sonra daa ayy dinlenn bol bolll işallahhh gelecek merak etme hayırlısı ile...rabbimm her zaman için sağlıklısını versin işallahh
valla iyi değilim.bulantılarım hala devam ediyor. ilginç olan kısım bende midme bulandıkça alttan kusuyorum yaaaayani cırcır gibiyim. ama midem buanınca oluyor.eşimede dedim. alttan kusuyorum ben
eda nerelerdeki bugün gelmedi
kız yoksa yine masada uykuyamı daldınn
işte geldim burdayımmmmmmmmmm
yok kız hava çok güzel bugün bi dinçim bi dinçim maşallah yanisabahta şirkette resmen köy kahvaltısı ettik ohhh o gazla masamda yığılı 1 haftadır girmediğim bütün faturaları girdim şimdi akça pakça oldu masam
hoşgeldin datluuummm
ohhhh ne güzel afiyet bal şeker olsun günlerin hep böle güzel olsun inş.
amin gülommm hepimizin inşallah
sen ne ediyosun gülom var mı kırmızılardan haber
mehtapla ebruda yok piyasada haydi karılar toplaşınnnnnnn:84:
YETTİM KARILARRR
Eylül analarındaydın bir arkadaşa %75 erkek dediler bugünde kız oldu anam.....
bakın oğluşumun adı:
RÜZGAR ESER TÜRKER
NASILMIŞ TEYZOŞLARI
cinsiyet tam anlamıyla belli olmuyoki mehtapcım bazen yanılabiliyo doktorlar inş.seninkinde öle bişey olmaz isim amma uzun olmuş ama uyumluda omuş adıyla çok yaşasın
gelmesinler ne olur yaaaaaaaaaaaaaa
YETTİM KARILARRR
Eylül analarındaydın bir arkadaşa %75 erkek dediler bugünde kız oldu anam.....
bakın oğluşumun adı:
RÜZGAR ESER TÜRKER
NASILMIŞ TEYZOŞLARI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?