Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

nere kayboldu bu kızlar yaaaa birazdan çıkacağım
halıları yıkatmaya vermiştim bugün geliyolarmış ohhhhhhhh mis misss

günaydın güzel anneler

sedacım yazını okudum valla nasıl sevindim eşin hatasını anlamış
gülsümümm ay işallahh nasıl iyiyimm bugün anlatamam..oda anlıyormuş demek ki ama fit veren var işte
OO SÜPER SEDA CIM.ÇOK SEVİNDİM.KONUŞARAK HALLEDİLİYOR BZI ŞEYLER CANIM.İYİ YAPMIŞSIN KONUŞMAKLA. MAŞALLAHHH

çokk sağoll canım benimm...sen nasılsın bu arada bulantıların nasıl..ayy şükür atlattımm benn

nere kayboldu bu kızlar yaaaa birazdan çıkacağım
halıları yıkatmaya vermiştim bugün geliyolarmış ohhhhhhhh mis misss

ohhh miss miss tertemizz bende kalorifelrler sönsün öyle temizliğe başlıycam öldüm zaten günlük yer silmeden çok isli çıktı..

ohhh miss miss tertemizz bende kalorifelrler sönsün öyle temizliğe başlıycam öldüm zaten günlük yer silmeden çok isli çıktı..

senin adına inan çok sevindim canım benim konuştuğun iyi olmuş zamanla anlayacak demiştim gitikçe daha iyi olur merak etme

2aydır misafir vardıya canım halılarım çok kirlendi yoksa bende temizlik yapacağımdan değil eşime dedim ne tutacak temizlenir gelir verelim oda tamma dedi perdelerle camlarım kaldı onlarıda halledersem tamamdır yaza kadar büyük bi temizlik yapmam işi bitirem sadeced bebek çalışmalsına konsantre olam

oooo haklısıın iyi yapmışsın o zaman bende işte nisan sonu mayıs ilk haftası gibi yapmayı düşünüyorum karnım büyüyünce hareket edemiycem gibime geliyo...baya hantallaştım zatebtemizliğinii yappp sonraa bol boll çalışma..ondan sonra daa ayy dinlenn bol bolll işallahhh gelecek merak etme hayırlısı ile...rabbimm her zaman için sağlıklısını versin işallahh

valla iyi değilim.bulantılarım hala devam ediyor. ilginç olan kısım bende midme bulandıkça alttan kusuyorum yaaaa yani cırcır gibiyim. ama midem buanınca oluyor.eşimede dedim. alttan kusuyorum ben

amin canım inş.sende temizlik yapıp yorma kendini dikkat et boşver pis olsun evin kınayan kınasın senle bebiş iyi olsunda gerisi boş
amacakızı var 3aylık hamile anam 3aydır tuvalet hariç kalkmıyo kız doktor herşey normal diye vitamin ilaçlarını dahi kesmiş hiç bişey vermemiş dün gitmiş ama ona sorsan heryeri ağrıyo düşük tehlikesi var ayyy bi naz bi naz

valla iyi değilim.bulantılarım hala devam ediyor. ilginç olan kısım bende midme bulandıkça alttan kusuyorum yaaaa yani cırcır gibiyim. ama midem buanınca oluyor.eşimede dedim. alttan kusuyorum ben

kız Allah ne diyem sana emiolsun aybenim oda iyi kabuzluk çekmektense karnın bari rahat olur

eda nerelerdeki bugün gelmedi
kız yoksa yine masada uykuyamı daldınn

eda nerelerdeki bugün gelmedi
kız yoksa yine masada uykuyamı daldınn

işte geldim burdayımmmmmmmmmm
yok kız hava çok güzel bugün bi dinçim bi dinçim maşallah yani sabahta şirkette resmen köy kahvaltısı ettik ohhh o gazla masamda yığılı 1 haftadır girmediğim bütün faturaları girdim şimdi akça pakça oldu masam

hoşgeldin datluuummm

ohhhh ne güzel afiyet bal şeker olsun günlerin hep böle güzel olsun inş.

hoşgeldin datluuummm

ohhhh ne güzel afiyet bal şeker olsun günlerin hep böle güzel olsun inş.

amin gülommm hepimizin inşallah
sen ne ediyosun gülom var mı kırmızılardan haber
mehtapla ebruda yok piyasada haydi karılar toplaşınnnnnnn:84:

YETTİM KARILARRR

Eylül analarındaydın bir arkadaşa %75 erkek dediler bugünde kız oldu anam.....

bakın oğluşumun adı:

RÜZGAR ESER TÜRKER

NASILMIŞ TEYZOŞLARI

amin gülommm hepimizin inşallah
sen ne ediyosun gülom var mı kırmızılardan haber
mehtapla ebruda yok piyasada haydi karılar toplaşınnnnnnn:84:

yok canım daha gelen giden günüm yarın zaten bakalım iki aydır gecikiyo bukez nasıl olacak

YETTİM KARILARRR

Eylül analarındaydın bir arkadaşa %75 erkek dediler bugünde kız oldu anam.....

bakın oğluşumun adı:

RÜZGAR ESER TÜRKER

NASILMIŞ TEYZOŞLARI

cinsiyet tam anlamıyla belli olmuyoki mehtapcım bazen yanılabiliyo doktorlar inş.seninkinde öle bişey olmaz isim amma uzun olmuş ama uyumluda omuş adıyla çok yaşasın

gelmesinler ne olur yaaaaaaaaaaaaaa

ahhhhhh mehtabım keşke kendimi tekrar test yapmamak için zor tutuyorum yarın yaparım heralde nedense azda olsa umudum var dün çok topik gezdim baktım iğneden 14-15.günler silik çıkmış çoğunun ben 13.gün yaptım bence yok ama işte umut dünyası belki diyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…