Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

YETTİM KARILARRR

Eylül analarındaydın bir arkadaşa %75 erkek dediler bugünde kız oldu anam.....

bakın oğluşumun adı:

RÜZGAR ESER TÜRKER

NASILMIŞ TEYZOŞLARI

hoşgeldin kermitim
ismi güzel olmuş adıyla yaşasın
esip gürlemesin kız bu çocuk büyüyünce

valla iyi değilim.bulantılarım hala devam ediyor. ilginç olan kısım bende midme bulandıkça alttan kusuyorum yaaaa yani cırcır gibiyim. ama midem buanınca oluyor.eşimede dedim. alttan kusuyorum ben
canım benimm yaa kabızlık daha kötü ama oda kötü muz ye bari tutar o sakın kola filan içme..

aslında öyle olmak gerekir yan gelip yatacaksın ama hastalık var bende duramam ki...allah yardımcısı olsunn onundaa..inş.durur bebeği..benim kasıklarım fena yine büyüyo ondanmı ki acep?:44::44:

bende hala umutluyum gülom inşallah hamilesindir yaaaaa

ayy hele yapp işallahh vardırr vardırrr

olabilir canım bebek büyüdüğü için baskı yapıyo oda ağrı oluyo sana
bende hala umutluyum gülom inşallah hamilesindir yaaaaa

kızz bak boş çıkarsa bozuşuruz umutlandırdın beni dermişim şaka şaka bende 10da bir umut 10da9umutsuzluk var hayırlısı bakalım olmazsa bidahaki aya kaçarı yok

hoşgeldin kermitim
ismi güzel olmuş adıyla yaşasın
esip gürlemesin kız bu çocuk büyüyünce

evet evet bana kermit deyin artık

valla bu isme göre çok yaramaz bir bebek olmalı ama babası sakin bir adam başak burcuda pek sakin alormuş..

oktay ın oğlu rüzgar at ismi gibi oldu ya

Gözyaşının Bile Görevi Varmış.. Ardından Gelecek Gülümseme İçin Temizlik Yaparmış. . . !
.

kızlar fazla umutlanmayın sora bende üzülüyorum sizlerin umudunu kırınca hayırlısı olsun yarın da çıkmazsa yoktur demek 15gün olmuş oluyo iğneye

hayırlısıı olsun işallahhh ama senn böyle olmanada sevindm hani negatif çıksada moral bozulması yokk...süreklii çalışmaa olsun... işallahh gelicek ben inanıyorum bunabenim bi ark.günü geçiyomuş günlük arıyo seda test yaptım negatif çıktı dedm bi dur bekle dha iğne ucu kadardır...dayanamıyorum ya hasta olursam diyo..verende allahh alanda allah her daim sağlıklısını iste dedim

selam kızlar..sohbetini bol olsun inşallah...

en cok bu habere sevindim canım...

allahım seninde yüzünü güldürü inşallah canım
amin canım cümlemizin inş.

aslında moral bozukluğu oluyo canım heray yaşıyorum kırmızılarla beraber ama buay nedense rahatım kırmızlar gelsede üzülmeyeceğim alıştım heralde artık Rabbimn bi bildiği var zamanı gelmedi demekki hayırlı zamanda hayırlısı olsun

çokk seviyorumm senii yaa rabbim kalbindekini verir işallahh..hiç kuşkusuz ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…