YETTİM KARILARRR
Eylül analarındaydın bir arkadaşa %75 erkek dediler bugünde kız oldu anam.....
bakın oğluşumun adı:
RÜZGAR ESER TÜRKER
NASILMIŞ TEYZOŞLARI
türker soyadı ama
canım benimm yaa kabızlık daha kötü ama oda kötüvalla iyi değilim.bulantılarım hala devam ediyor. ilginç olan kısım bende midme bulandıkça alttan kusuyorum yaaaayani cırcır gibiyim. ama midem buanınca oluyor.eşimede dedim. alttan kusuyorum ben
amin canım inş.sende temizlik yapıp yorma kendini dikkat et boşver pis olsun evin kınayan kınasın senle bebiş iyi olsunda gerisi boş
amacakızı var 3aylık hamile anam 3aydır tuvalet hariç kalkmıyo kız doktor herşey normal diye vitamin ilaçlarını dahi kesmiş hiç bişey vermemiş dün gitmiş ama ona sorsan heryeri ağrıyo düşük tehlikesi var ayyy bi naz bi naz
ahhhhhh mehtabım keşke kendimi tekrar test yapmamak için zor tutuyorum yarın yaparım heralde nedense azda olsa umudum var dün çok topik gezdim baktım iğneden 14-15.günler silik çıkmış çoğunun ben 13.gün yaptım bence yok ama işte umut dünyası belki diyom
rabbim adıyla yaşatsınn işallahh çok beğendim....daha belli değil benimm prensesimin..YETTİM KARILARRR
Eylül analarındaydın bir arkadaşa %75 erkek dediler bugünde kız oldu anam.....
bakın oğluşumun adı:
RÜZGAR ESER TÜRKER
NASILMIŞ TEYZOŞLARI
ahhhhhh mehtabım keşke kendimi tekrar test yapmamak için zor tutuyorum yarın yaparım heralde nedense azda olsa umudum var dün çok topik gezdim baktım iğneden 14-15.günler silik çıkmış çoğunun ben 13.gün yaptım bence yok ama işte umut dünyası belki diyom
olabilir canım bebek büyüdüğü için baskı yapıyo oda ağrı oluyo sanacanım benimm yaa kabızlık daha kötü ama oda kötümuz ye bari tutar o sakın kola filan içme..
aslında öyle olmak gerekir yan gelip yatacaksın ama hastalık var bende duramam ki...allah yardımcısı olsunn onundaa..inş.durur bebeği..benim kasıklarım fena yine büyüyo ondanmı ki acep?:44::44:
bende hala umutluyum gülom inşallah hamilesindir yaaaaa
ayy hele yapp işallahh vardırr vardırrr
hoşgeldin kermitim
ismi güzel olmuş adıyla yaşasın
esip gürlemesin kız bu çocuk büyüyünce
ismiyle yaşasın canım.çok güzel ve uyumlu olmuş. beğendimmm.
kızlar fazla umutlanmayın sora bende üzülüyorum sizlerin umudunu kırınca hayırlısı olsun yarın da çıkmazsa yoktur demek 15gün olmuş oluyo iğneye
iyiyim aybencim akşam aldım karşımaa herşeyi konuştum dedim yürümez böyle..istemiyorsan bi hal çaresine bak..saçının telini yaratabileceksenal yarat dedim..haklısın çok kırmışım üzmüşüm inan farknda değildim özür dilerim dedi...bi ilgi bi ilgi...maşallahhaz öncede aradı telefonu kapatırken iyi bak kızıma diyo
selam kızlar..sohbetini bol olsun inşallah...
en cok bu habere sevindim canım...
amin canım cümlemizin inş.allahım seninde yüzünü güldürü inşallah canım
hayırlısıı olsun işallahhh ama senn böyle olmanada sevindm hani negatif çıksada moral bozulması yokk...süreklii çalışmaa olsun... işallahh gelicek ben inanıyorum bunabenim bi ark.günü geçiyomuş günlük arıyo seda test yaptım negatif çıktı dedm bi dur bekle dha iğne ucu kadardır...dayanamıyorum ya hasta olursam diyo..verende allahh alanda allah her daim sağlıklısını iste dedim
amin canım cümlemizin inş.
aslında moral bozukluğu oluyo canım heray yaşıyorum kırmızılarla beraber ama buay nedense rahatım kırmızlar gelsede üzülmeyeceğim alıştım heralde artık Rabbimn bi bildiği var zamanı gelmedi demekki hayırlı zamanda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?