Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

hiç deme ebrucumm herşey artık yoluna girsin istiyorum stresden başımı alamıyordum...inan ki..bu kız hantal olcak anam hala çıt yok
inşallah canım..yoluna girer tabiki..sizin elinizde birazda..ne güzel konuşmuşsunuz anlaşmışsınız bak.daha ne olsun..moralini bozma küçük şeyler için..
cidden hala kıpırtılarını hissetmiyomusun sedacım ya?

yok canımm yaa tatlı bişeyler yedm akşam biraz yattım ama yok çıt yok endişeleniyorum da doktorumu aramıştım ya oda 21.haftaya kadar bekle demişti...

yok canımm yaa tatlı bişeyler yedm akşam biraz yattım ama yok çıt yok endişeleniyorum da doktorumu aramıştım ya oda 21.haftaya kadar bekle demişti...

kız geç oynar derler, erkek bebekte aksine çok hareketli olurmuş..gerçektende öyle sedacım...
bekle bakalım 21. haftaya kadar..eninde sonunda oynayacak

kız geç oynar derler, erkek bebekte aksine çok hareketli olurmuş..gerçektende öyle sedacım...
bekle bakalım 21. haftaya kadar..eninde sonunda oynayacak

oynasınn zilli artık bi çıksın dışarı nasıl oynatcam onu...benim patronun hanmı burda milletvekili adayı oldu sedacım kahve yapar mısın dedi güzel oluyor senin kahven dedi...ayyy ebruu burnumda koktu kızz kendime de yaptımm ohh ohh

:)) afiyet olsun canım ama fazla tüketme sakın..
evet bi doğsalar hayırlısıyla, daha çok var... 3 ay var ya..geçmek bilmiyoo zaman..hele bide 2.5 ay daha çalışacağımı düşündükçe cinlerim tepeme çıkıyooo inan

bende canım temmuz sonuna denk geliyor doğumum maeleseff haziranda da çalışacağım aman daha iyi diyorum evde oturcağıma gelir giderim hareket ederim hiç yoktan ama ağrı sızı olmaz işallahh..senin doğum mayıs sonuna mı geliyo aramızda 1,5 ay var dimi?

yaklaşık 2 ay kadar var aramızda sedacım, ayyy ben burda hareket edemıyorum , otur otur popom, sırtım tutuluyo , istediğimi yiyemıyorum..vs. geriliyorum ya..evde olsam istediğimi yaparım..hayırlısı ne diyim, katlanmaktan başka çarem yok

edoş gördüm seni..hoşgeldin canım...

aslında haklısın otur otur bende bi hal oluyorum napalım canımmm başa gelen çekilir derler...bende uykuyu çok arıyorum eve gidince sadece uyku hiç bi iş yapamıyorum bi pazarları onda da eşim gezmeye şuraya buraya gidelm felan gene kalıyoru çok yogunluk oluyor hele hele büyüyünce naısl yapacam bende bilmiyorum büyüdü mü canım karnınn bnimki aynı mehtabınki gibi yada kilo aldım kilo almış gibi duruyor sen kaç kilo aldın ebrucum ben kaçınıyorum çok yemekten artık..

ben şimdiden dönemıyorum yatakta, yürürkende penguen gibi yürüyorum, eşim yürüyüşümden beni tanıyoo taaaa uzaktan geceleri uykum çok bölünüyo, deliksiz uyku hayal oldu sanırım artık...canım 9 kılo aldım tam olarak.. boyum uzun allahtan çok sırıtmıyor..ama kendimi frenleyemıyorum..yiyorum ben valla...:))

bende çok aldım bizimkide öyle yuvarlıycam seni diyor bende de boy vaar şükür ki o kadar gözükmüyor ama ben çatlakları istemiyorum o yüzden dikkat etmem gerek..ve daha çok zamanım var canım sana az kaldı..

kendilerine baksınlar önce
çatlak bende istemıyorum da, olursada yapacak bişey yok ...çatlak kremı doktorum önermedi, bende badem yağı , bebe yağı kullanıyorum, badem yağı tüylenme yaptı, bırakmıştım tekrar başladım...işlerim acayip yoğun bitanem..bugun çok çene çaldım, hem burda , hem haziran annelerinde, saat 2 olmuş bile, işler beni bekler..öptüm kocaman..dikkat et kendine..moralını bozma hiç bişeye..

haklısın canım bende napayım bdem yağı kullanıyorum...oo saat baya olmuş yarında cuma birikmesin bende seni çok öpüyorum kolay gelsn yorma kendiniii

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar,
ben de 14 haftalık gebeyım oğlum olacak hayırlısı ılee..
bu ılk dogumum olacak ve cok fazla panık atak oldum farkındayım hıssettırmemeye calsııyorum kımsye ama cok korkuyorum. duzenlı gıttıgım bır doktorum var fakat fıyatı cok yuksek oldugu ıcın ve ssk hastahanesınde bakmadıgı ıcın bana degıstırmeye karar verdık vermesıne de hala bır doktor bulamadım. ızmır karsıyaka da otuyorum. cumartesı son kez ara kontrolume gıdecegım doktoruma. cok heyecanlyıım. bu arada dışlerım de sorun yasamaya basladım var mı benım gıbı sorun yasayan ?

Geçen gün koyduğum fotoğrafta annesini ve oğlumu beğenenlere çok teşekkür ederiz...

GFR canım test sonucun tek çizgi çıkmış ama sakın dert etme çünkü daha gününe varmış...Yalnız NAZO7 dediğine katılıyorum artık eve misafir kabul etme...

VESADE canım hoşgeldin...Uzun zamandan beri görmüyordum seni...Arayı bukadar açma...

GÖKKUŞAĞI, EXPORTER, YSLZYTN, CENNETKOKULUM, ERKİL, SEDAHAYRİ27, NAZO7 daha aklıma gelmeyen hatunlar sizler nasılsınız...

Ben artık eskisi gibi giremiyorum kızlar...Ağrılarım çok var...Bazen ağlıyorum ama bukadar ağrıya göre nst temiz çıkıyor...Anlamadım gitti vallah...

Son düzenleme:
iyiyizz canım sen nasılsın oğluşunla....?

Oğlum gayet iyi canım...Tekmeliyor...Karnımı şekilden şekile sokuyor...Öyle geçinip gidiyoruz ama annesi hiç iyi değil...Bıktım bu ağrılardan...Hayırlısıyla sağlıklı olarak oğlumu kucağıma alsam diye dua ediyorum...

bıktımm deme canım benimmm bunlar güzel günlerimizmiş...anneme bende yakınıyorum şuram buram ağrıyor diyee oda bana diyor..kızıyor..bi doğsalar dediğin gibi kucağımıza alsakk işallahh sağlıklı doğumlar nasip eyler çok mu daha doğuma..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…