:79::79:
Selam kızlar...Nasılsınız...
çokk seviyorumm senii yaa rabbim kalbindekini verir işallahh..hiç kuşkusuz ol
güle güle git hayirlisiyla gel canimmiyi akşamal kızlarrrrr haber verem dedim sabah memlekete gidiyorum pazar döneceğim nişan var 3gün yokum yani özleyeceğim sizleri
beni özleyin anacıımmmmm
bıktımm deme canım benimmm bunlar güzel günlerimizmiş...anneme bende yakınıyorum şuram buram ağrıyor diyee oda bana diyor..kızıyor.. bi doğsalar dediğin gibi kucağımıza alsakk işallahh sağlıklı doğumlar nasip eyler çok mu daha doğuma..?
güle güle git hayirlisiyla gel canimmbenim yerime iki gobek atarsin artikk
ya belim çok ağrıyordu dayanamıyorum adet günüm 19 ama bi kan tahlil yaptırıyım şimdi doktorumuzun yanından geliyoruz kan sonucum çıktı ordan doktorumun yanına gittik. kan sonucu 85,55 çıktı gebelik pozitif görünüyor.doktora gösterdik sonucu bugün benim progestanım bitmişti hemen yazdı dedi bu ilaca devam fakat bizi biraz üzücü bişey söyledicumartesi bidaha kantesti istedi ve dediki bu değerin cumartesi 2 katına çıkması lazım henüz çok az benim için değer dedi. durumlar bunlar bende arkadaşlar...
hayırlısı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ailenize şans getirsin bebeğiniz
hiç düşünme bunu çünkü bütün dr.lar aynı şeyi söylüyor sadece sana has birşey değil yani olmama ihtimalini ben düşünmüyorum anne adayısın bence
iyi akşamal kızlarrrrr haber verem dedim sabah memlekete gidiyorum pazar döneceğim nişan var 3gün yokum yani özleyeceğim sizleri
beni özleyin anacıımmmmm
ya belim çok ağrıyordu dayanamıyorum adet günüm 19 ama bi kan tahlil yaptırıyım şimdi doktorumuzun yanından geliyoruz kan sonucum çıktı ordan doktorumun yanına gittik. kan sonucu 85,55 çıktı gebelik pozitif görünüyor.doktora gösterdik sonucu bugün benim progestanım bitmişti hemen yazdı dedi bu ilaca devam fakat bizi biraz üzücü bişey söyledicumartesi bidaha kantesti istedi ve dediki bu değerin cumartesi 2 katına çıkması lazım henüz çok az benim için değer dedi. durumlar bunlar bende arkadaşlar...
Gülsümüm bir test yapıp öyle gideydim be canım
hayırlı olsun canım..Allah analı babalı büyütsün inşallah..darısı bizim başımızakızlarr merhabaaa ben geldimm nasılsınızz var mı güzel haberlerimizz
bugün bebeğim 20 günlük oldu. biraz erken doğdu ama şuan çok iyi durumu çok şükür
güle güle git, güle güle gel gülsümcümiyi akşamal kızlarrrrr haber verem dedim sabah memlekete gidiyorum pazar döneceğim nişan var 3gün yokum yani özleyeceğim sizleri
beni özleyin anacıımmmmm
mehtap
ayben
eda
ebru
seda ve diğer arkadaşlar sizlerden sözzz istiyoruummm bana söz verin
kızlarr merhabaaa ben geldimm nasılsınızz var mı güzel haberlerimizz
bugün bebeğim 20 günlük oldu. Biraz erken doğdu ama şuan çok iyi durumu çok şükür
İyiyim ben biraz belim ağrıyor tatlım sen ne sözü istiyorsun kız yoksa hamilemisin he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?