Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

kızlarr merhabaaa ben geldimm nasılsınızz var mı güzel haberlerimizz

bugün bebeğim 20 günlük oldu. biraz erken doğdu ama şuan çok iyi durumu çok şükür

iyi akşamal kızlarrrrr haber verem dedim sabah memlekete gidiyorum pazar döneceğim nişan var 3gün yokum yani özleyeceğim sizleri
beni özleyin anacıımmmmm

Vallah canım normal doğum olacağı için nezaman gelecek paşa bilmiyorum...Dr. 15 Nisan'a kadar bekleyeceğiz dedi...Ozamana kadar heran gelebilirmiş...Gelmezse sezeryana alacak sanırım...

welcome az kalmış canım hayırlısıyla kurtarsın Rabbim inş.sağlıcakla alırsın bebşini

ya belim çok ağrıyordu dayanamıyorum adet günüm 19 ama bi kan tahlil yaptırıyım şimdi doktorumuzun yanından geliyoruz kan sonucum çıktı ordan doktorumun yanına gittik. kan sonucu 85,55 çıktı gebelik pozitif görünüyor.doktora gösterdik sonucu bugün benim progestanım bitmişti hemen yazdı dedi bu ilaca devam fakat bizi biraz üzücü bişey söyledi cumartesi bidaha kantesti istedi ve dediki bu değerin cumartesi 2 katına çıkması lazım henüz çok az benim için değer dedi. durumlar bunlar bende arkadaşlar...

hayırlısı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ailenize şans getirsin bebeğiniz
hiç düşünme bunu çünkü bütün dr.lar aynı şeyi söylüyor sadece sana has birşey değil yani olmama ihtimalini ben düşünmüyorum anne adayısın bence

ayyy canım benim çok teşekkür ederim gerçek öylemidir?? İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH ALLAH herkes gibi bana ve tüm anne olmak isteyen adaylara nasip etsin cnm benim...

günaydınnnnn herkeze güzel topiğimin güzel anneleri
ben bugün erkenciyim birazdan yola çıkacağım gitmeden size bakam dedim

Hayırlı olsun canım adet günün daha geçmediği için değerin az bekle canım ama lütfen kimseye söyleme daha... bizide haberdar et

mehtap
ayben
eda
ebru
seda ve diğer arkadaşlar sizlerden sözzz istiyoruummm bana söz verin

kızlarr merhabaaa ben geldimm nasılsınızz var mı güzel haberlerimizz

bugün bebeğim 20 günlük oldu. biraz erken doğdu ama şuan çok iyi durumu çok şükür
hayırlı olsun canım..Allah analı babalı büyütsün inşallah..darısı bizim başımıza

iyi akşamal kızlarrrrr haber verem dedim sabah memlekete gidiyorum pazar döneceğim nişan var 3gün yokum yani özleyeceğim sizleri
beni özleyin anacıımmmmm
güle güle git, güle güle gel gülsümcüm
ben çok severim nişanları-düğünleri, hiç tutamam kendimi , hemencecik kalkar oynarım bi güzelll
sende döktür bütün kurtları

inşallah cumartesi günü hayırlı haberlerle gelirsin nalancım...bekliyoruzz

mehtap
ayben
eda
ebru
seda ve diğer arkadaşlar sizlerden sözzz istiyoruummm bana söz verin

noldu canımcım...ne sözü istiyon, ben bişey anlamadım ki :97:

İyiyim ben biraz belim ağrıyor tatlım sen ne sözü istiyorsun kız yoksa hamilemisin he

yaaa söz istiyorum sizleri umutlandırmak istemiyorum aslında memleketten gelene kadar sölemeyim dedim ama dayanamadım ben test yaptım çok silik çizgi çıktı ama nolur umutlanmayaın sora bebiş yoktur üzmeyim sizi yarın tekrar yaparım test ama size haber veremem ancak pazar akşam veya pazartesi sabah inş.test doğrudur hayırlısı bakalım elim ayağım tutmuyo sabahdab beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…