yaaa söz istiyorum sizleri umutlandırmak istemiyorum aslında memleketten gelene kadar sölemeyim dedim ama dayanamadım ben test yaptım çok silik çizgi çıktı ama nolur umutlanmayaın sora bebiş yoktur üzmeyim sizi yarın tekrar yaparım test ama size haber veremem ancak pazar akşam veya pazartesi sabah inş.test doğrudur hayırlısı bakalım elim ayağım tutmuyo sabahdab beri
yaaa söz istiyorum sizleri umutlandırmak istemiyorum aslında memleketten gelene kadar sölemeyim dedim ama dayanamadım ben test yaptım çok silik çizgi çıktı ama nolur umutlanmayaın sora bebiş yoktur üzmeyim sizi yarın tekrar yaparım test ama size haber veremem ancak pazar akşam veya pazartesi sabah inş.test doğrudur hayırlısı bakalım elim ayağım tutmuyo sabahdab beri
allahım şükürler olsun ay gülsüm ağlayacam şimdi ya ne yazacağımı bilemedim canım çok mutluyum aslında gitmesen mi memlekete
:119::119::119::122::122::122::122::122:
bebiş varrrrrrrrrr..oleyyyy...ben umutlandım bi kere, silik milik sonuçta çizgi var...ayy inan çok duygulandım canım benimmm, az önce dediğim bütün sözleri geri alıyorum...nişanda oynamak falan yok, hanım hanımcık otur oturduğun yerde
bak ben niye söz istedim yaaa mehtabım umutlanma bugün yarın kırmızılar gelmez inş.hem çok silik zor gözüküyo hatta eşimi kaldırdım dedim ben test yaptım önce kızdı niye yaptın sora üzülüyosun diye baktı dedi burda bişey yok sen öle görmüşsün git yüzünü yıka gel dedim aradanda zaman geçti eşim dedi eveeeettt var sanki burda bişey
ebrucum doğrusu ben pek salonda oynamam nişanda düğün salonunda olcak sorun yok yani
ama kızıyorum ben size hani umutlanmak yoktu niye söz istedim benyaaaaaaaaaaaaaaa
olsun ben genede sevinmek istiyorum ne düşünürsek o sende kötü düşünme allaha emenat yavrun bence var bişiler dur bakalım cnm am akan testi falan yaptırma olur mu?
ben sana söz demedim ki...hehehehehe
hamiş gülsüm oleyyyyyyy, oleyyyyyyy...çok mutluyum..bugun aldğım en güzel haber...kimse keyfimi bozamaz....:92:
Oğluma kardeş geliyor oğluma kardeş geliyor
aybenimle edoşa sedacıma gelince sölersiniz ben birazdan çıkacağım onlarda fazla umutlamasın
söleriz söyle rhatta biz partimizi yaparız sen merak etme keşke nazo da bi şekilde öğrense ya
canlarım benim valla sabahdan ağladım yeter şimdi bide siz ağlatacaksınız dualarınızı bekliyorum hayırlısı olsun inş.doğrudur
bensiz sevinmeyin yaaaa beni bekleyin hem yarın bi test daha yapayım bakalım ne olacak
nazooooooooooooooooooommmmmmmmmm nerdesin:95:
doğrudur inşallah...dualarım seninle güzelim...hayırlısıyla git ve gel sen..burayı hiç düşünme :))))
senin için hayırlı olan ne ise o olsun inşallah( cinsiyet olarak)..onları hiç düşünme şimdi...yavaş hareketler et, ayyyyy panik oldum yaa...dikkat et işte sen..öptüm mucuk..
o kadar söyledim bir cep numarasını yazmadı ya neyse nasıl olsa bizi merak eder bakar. hadi canım güle güle git güle güle dön allah yardımcın olsun dualarımız seninl eo zamna partiye pazartesi yapalım
sağol ebrucum bende paniğim şuan hani çarşamba tek çizgi çıktı bunuda ölesine erkenmi yaptım belim felan ağrıyo diye yapmıştım ama şoktayım nasıl titredim ağladım eşim sakin ol diyo hayırlısı bakalım yarın tekrar test yap haber ver dedi yaparım dedim ayyyy öle heycanlıyımki ummadığım bi zamanda oldu yani buay olmadı demiştim ama yinede nedense umudum vardı dün sedayada sölemiştim hayırlısı Rabbimden
işte Rabbimin büyüklüğü, benimde ummadığım bi anda oldu biliyomusun? sende şimdi aynı şeyi söledin..ama hep hayırlısı dedık gülsümcüm..bak demek ki hayırlısı böyleymiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?