Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

allahım şükürler olsun ay gülsüm ağlayacam şimdi ya ne yazacağımı bilemedim canım çok mutluyum aslında gitmesen mi memlekete

:119::119::119::122::122::122::122::122:
bebiş varrrrrrrrrr..oleyyyy...ben umutlandım bi kere, silik milik sonuçta çizgi var...ayy inan çok duygulandım canım benimmm, az önce dediğim bütün sözleri geri alıyorum...nişanda oynamak falan yok, hanım hanımcık otur oturduğun yerde

allahım şükürler olsun ay gülsüm ağlayacam şimdi ya ne yazacağımı bilemedim canım çok mutluyum aslında gitmesen mi memlekete

bak ben niye söz istedim yaaa mehtabım umutlanma bugün yarın kırmızılar gelmez inş.hem çok silik zor gözüküyo hatta eşimi kaldırdım dedim ben test yaptım önce kızdı niye yaptın sora üzülüyosun diye baktı dedi burda bişey yok sen öle görmüşsün git yüzünü yıka gel dedim aradanda zaman geçti eşim dedi eveeeettt var sanki burda bişey

ebrucum doğrusu ben pek salonda oynamam nişanda düğün salonunda olcak sorun yok yani
ama kızıyorum ben size hani umutlanmak yoktu niye söz istedim benyaaaaaaaaaaaaaaa

olsun ben genede sevinmek istiyorum ne düşünürsek o sende kötü düşünme allaha emenat yavrun bence var bişiler dur bakalım cnm am akan testi falan yaptırma olur mu?

ebrucum doğrusu ben pek salonda oynamam nişanda düğün salonunda olcak sorun yok yani
ama kızıyorum ben size hani umutlanmak yoktu niye söz istedim benyaaaaaaaaaaaaaaa

ben sana söz demedim ki...hehehehehe
hamiş gülsüm oleyyyyyyy, oleyyyyyyy...çok mutluyum..bugun aldğım en güzel haber...kimse keyfimi bozamaz....:92:

olsun ben genede sevinmek istiyorum ne düşünürsek o sende kötü düşünme allaha emenat yavrun bence var bişiler dur bakalım cnm am akan testi falan yaptırma olur mu?

ben sana söz demedim ki...hehehehehe
hamiş gülsüm oleyyyyyyy, oleyyyyyyy...çok mutluyum..bugun aldğım en güzel haber...kimse keyfimi bozamaz....:92:

canlarım benim valla sabahdan ağladım yeter şimdi bide siz ağlatacaksınız dualarınızı bekliyorum hayırlısı olsun inş.doğrudur

aybenimle edoşa sedacıma gelince sölersiniz ben birazdan çıkacağım onlarda fazla umutlamasın

söleriz söyle rhatta biz partimizi yaparız sen merak etme keşke nazo da bi şekilde öğrense ya

bensiz sevinmeyin yaaaa beni bekleyin hem yarın bi test daha yapayım bakalım ne olacak

nazooooooooooooooooooommmmmmmmmm nerdesin:95:

canlarım benim valla sabahdan ağladım yeter şimdi bide siz ağlatacaksınız dualarınızı bekliyorum hayırlısı olsun inş.doğrudur

doğrudur inşallah...dualarım seninle güzelim...hayırlısıyla git ve gel sen..burayı hiç düşünme :))))
senin için hayırlı olan ne ise o olsun inşallah( cinsiyet olarak)..onları hiç düşünme şimdi...yavaş hareketler et, ayyyyy panik oldum yaa...dikkat et işte sen..öptüm mucuk..

bensiz sevinmeyin yaaaa beni bekleyin hem yarın bi test daha yapayım bakalım ne olacak

nazooooooooooooooooooommmmmmmmmm nerdesin:95:

o kadar söyledim bir cep numarasını yazmadı ya neyse nasıl olsa bizi merak eder bakar. hadi canım güle güle git güle güle dön allah yardımcın olsun dualarımız seninl eo zamna partiye pazartesi yapalım

sağol ebrucum bende paniğim şuan hani çarşamba tek çizgi çıktı bunuda ölesine erkenmi yaptım belim felan ağrıyo diye yapmıştım ama şoktayım nasıl titredim ağladım eşim sakin ol diyo hayırlısı bakalım yarın tekrar test yap haber ver dedi yaparım dedim ayyyy öle heycanlıyımki ummadığım bi zamanda oldu yani buay olmadı demiştim ama yinede nedense umudum vardı dün sedayada sölemiştim hayırlısı Rabbimden

o kadar söyledim bir cep numarasını yazmadı ya neyse nasıl olsa bizi merak eder bakar. hadi canım güle güle git güle güle dön allah yardımcın olsun dualarımız seninl eo zamna partiye pazartesi yapalım

giince öğrenir nasılsa bende yarın felan haber verebilirsem vermeye çalışırım

işte Rabbimin büyüklüğü, benimde ummadığım bi anda oldu biliyomusun? sende şimdi aynı şeyi söledin..ama hep hayırlısı dedık gülsümcüm..bak demek ki hayırlısı böyleymiş..

işte Rabbimin büyüklüğü, benimde ummadığım bi anda oldu biliyomusun? sende şimdi aynı şeyi söledin..ama hep hayırlısı dedık gülsümcüm..bak demek ki hayırlısı böyleymiş..

tabi ebrucum hayırlısı na zamansa dedik hep ama nedense biyanım hep tets hatalı diyo inş.öle değildir hayırlısı olsun bakalım

gunaydin herkese kizlar ben de yeniyim burda, hamileyim daha haftalik cok agrilarim var yorgunum kendimi kotu hiss ediyorum, halim yok, bu arada calistigim icin istediyim gibi yatib kalkamiyorum, bana yardim edin ne yapayim bebisim icin tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…