- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
tabi ebrucum hayırlısı na zamansa dedik hep ama nedense biyanım hep tets hatalı diyo inş.öle değildir hayırlısı olsun bakalım
Kızlar günaydın ve hepinize hayırlı cumalar.
Topiğe girdim ve şok şok şokGülsümmmmmmmmmm hamilemisin canım e tabi hamilesin silik milik çıkmış işte.yoksa çıkmazdı ya nasıl sevindim anlatamam. Mübarek günde yine güzel bir haber aldık bende cuma günü vermiştim müjdeyi yehhuuuuuuuuuuu gülsüm hamile gülsüm hamile gülsüm hamileeeeeeeee oleyyyyyyyyyyyyyy
Bu arada gülsüm testin resmini koysana kız nolur nolur
bence bir yere gitme sen yaa nereye gidiyorsun
o şeyi ilk test yapışımda bende yaşadım...tam 3 tane test yaptım..
hadi ilkine hatalı dedım, 2.side hatalı olsun, 3.südemi hatalı dedım kendime....ama yinede inanmadım gittim kan testine, doktor sonuç pozitif dediğinde beni bi görmen lazımdı..düşüp bayılacaktım
yani kuruntu yapıyoruz ...bence testin doğru..ve kızına bi kardeş geliyoo
Kızlar günaydın ve hepinize hayırlı cumalar.
Topiğe girdim ve şok şok şokGülsümmmmmmmmmm hamilemisin canım e tabi hamilesin silik milik çıkmış işte.yoksa çıkmazdı ya nasıl sevindim anlatamam. Mübarek günde yine güzel bir haber aldık bende cuma günü vermiştim müjdeyi yehhuuuuuuuuuuu gülsüm hamile gülsüm hamile gülsüm hamileeeeeeeee oleyyyyyyyyyyyyyy
Bu arada gülsüm testin resmini koysana kız nolur nolur
bence bir yere gitme sen yaa nereye gidiyorsun
tebrik ederim ikinizi de, ben de hamileyim, su an halim fena kendimi iyi hiss etmiyorum, peki ya sizde nasil?boyle olmam normalmi? :97:
gunaydin herkese kizlar ben de yeniyim burda, hamileyim daha haftalikcok agrilarim var yorgunum kendimi kotu hiss ediyorum, halim yok, bu arada calistigim icin istediyim gibi yatib kalkamiyorum, bana yardim edin ne yapayim bebisim icin tedirginim
tebrik ederim ikinizi de, ben de hamileyim, su an halim fena kendimi iyi hiss etmiyorum, peki ya sizde nasil?boyle olmam normalmi? :97:
aybenim sağol allah razı olsun ama umutlandırmak istememiştim ya doğru değilse resim nerden ekleniyo söle ekleyim bide siz bakın
resim nasıl ekleniyor kızlar
öncelikle hoşgeldin..hayırlı olsun..çok ağrı normal değil..doktor kontrolüne git istersen..ama yorgunluk, halsizlik bunlar normal şeyler merak etme..ilk zamanlar canın hep uyumak ister..oda normal.ama dedim ya ağrıların şiddetliyse hiç bekleme hemen doktora git derim canım..
Gülsümmmmmm :84:
Allahım şükürler olsun yarabbim
hissetmiştim hep bu kuz martta müjdeli haberi vericek dedim
test negatif çıktı ama benim yinede bir yanım hep pozitif diyodu
hatta sana cuma yap demiştim
Yine bu mübarek günde aldık güzel haberi
Gülsümüm nasıl sevinçliyim nasıl mutluyum anlatamam
Allahım tamamına erdirsin inşallah
Haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
öncelikle hoşgeldin..hayırlı olsun..çok ağrı normal değil..doktor kontrolüne git istersen..ama yorgunluk, halsizlik bunlar normal şeyler merak etme..ilk zamanlar canın hep uyumak ister..oda normal.ama dedim ya ağrıların şiddetliyse hiç bekleme hemen doktora git derim canım..
gülsümcüm yazıyorum aynen böyle yap..
1- "konuya cevap ver" kısmını tıkla
2- altta "eklenti ekle" kısmını tıkla
3-açılan sayfada sol üstteki " dosya ekle" tıkla
4-"dosyaları seç" e tıkla
5-bilgisayarında kayıtlı olanresmi seç çift tıkla
6-"upload files" tıkla
7-"içeriği ekle" tıkla
8- sonra cevap yaz kısmı gelir ekranına ordan "cevapla" de
tamamdırrrrr
aybencim-edoşum hoşgeldiniz bitaneler...
hos bulduk, iyi ki varsiniz insan kendisi gibileriyle konussunca rahatliyo, agri gibi de diyil aslinda. sanki karnimda basinc var, ne giysem dar gibi duruyo, geceler uyuyamiyorum ama uykum asiri var, idrar yaparken olur gibiyim, oram yaniyor gibi, her dakka her dakka ama tuvalete gitdiyimde bir iki damla yapiyorum, cok sinirliyim, her kesi dovesim var kusuyorum, aglamak istiyorum, bi de isdeyim su an her kese gicik durumdayim
teşekkürler canım benim. Sanada tebrikler
Bende iyi değilim canım benim bulantılarım var ve halsizlik var.zor çalışıyorum bende iş yerinde ama yapacak bişey yok maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?