sağol edoşum yaaaaa valla hepinizde iyiki varsınız seviyoruummmm ben sizleri ama edoşu dediğim gibi fazla umutlanmayın sora üzülürüm bişey çıkmazsa çok silik zaten resim ekleyim nerden oluyo sölesene canım
zor bi sey gercekden yanimda klavda isleyen tum arkadaslari su anda dove bilicek durumdayim, daha yeni oldugu icin kimseye de soyleyemiyorum, allah sonumuz hayirli etsin insallah, bir an once bebisime kavusmak istiyorum ben :84::84:
gülsümüm benim testim kadar silik olamaz heralde yada en fazla aynıdır sonuçta hayalet çizgi adı üstünde
gülsümüm benim testim kadar silik olamaz heralde yada en fazla aynıdır sonuçta hayalet çizgi adı üstünde
kızlar ben resmi eklemeyi beceremedim hem fotosunu çektim belli olmuyo resimde yarın felan yaptığımı ekleyim gelince okeyy
zor bi sey gercekden yanimda klavda isleyen tum arkadaslari su anda dove bilicek durumdayim, daha yeni oldugu icin kimseye de soyleyemiyorum, allah sonumuz hayirli etsin insallah, bir an once bebisime kavusmak istiyorum ben :84::84:
gülsümüm edoşa gönder o eklesin buraya hadi bekliyoooozzz.
anaa bu ne sinir? Sakin ol canım.kaç haftalıksın? Bende biran önce bebeğimi görmek istiyorum. Sağlıklı olduğunu bilmek isityorum hemen kavuşmak değilde göbeğim çıksın biraz hamişliğin tadını çıkarmak istiyorum
yaa bana güleceksiniz ama nasıl gönderecem bilmiyom daha önce hiç yapmamıştım
akşam 17:30 da randevum mehtapım.
msn ye gir güloo :84::84::84::84:
elalelm ne derse deisn hadi hadi amannnnnnn ohhhh
bu fasulyaaaa yedik buçuk lira bu fasulya hadi yazmaya mı geldiniz?
sabah olur çarşıya giderrrrrrrrrr sabah olur çarşı giderrrrrrrrrrr sabahlara dayanamam Gülsüm hanım
Rastık çekmek ister osman ağaaaaaaaaaaaaaaa
kuruüzüm habbesi le le le canım gönlüm sevmez herkesi esmersen güzelsinnnnnnnn
ay banada haber ver eda dan al numaramı olur mu?
canım yazdım nasıl yapacağını ..görmedin sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?