Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

gülsümüm benim testim kadar silik olamaz heralde yada en fazla aynıdır sonuçta hayalet çizgi adı üstünde

zor bi sey gercekden yanimda klavda isleyen tum arkadaslari su anda dove bilicek durumdayim, daha yeni oldugu icin kimseye de soyleyemiyorum, allah sonumuz hayirli etsin insallah, bir an once bebisime kavusmak istiyorum ben :84::84:

anaa bu ne sinir? Sakin ol canım.kaç haftalıksın? Bende biran önce bebeğimi görmek istiyorum. Sağlıklı olduğunu bilmek isityorum hemen kavuşmak değilde göbeğim çıksın biraz hamişliğin tadını çıkarmak istiyorum

kızlar ben resmi eklemeyi beceremedim hem fotosunu çektim belli olmuyo resimde yarın felan yaptığımı ekleyim gelince okeyy

Msn de online ım hadi gülsüm gir sende yolla bana yeğenimin varlığını ıspatlayan ilk resmini

gülsümüm benim testim kadar silik olamaz heralde yada en fazla aynıdır sonuçta hayalet çizgi adı üstünde

valla öle edoşum dedim ben görmek istediğim içinmi görüyorumm acaba ama eşimde tastikledi çok çok çok silik

zor bi sey gercekden yanimda klavda isleyen tum arkadaslari su anda dove bilicek durumdayim, daha yeni oldugu icin kimseye de soyleyemiyorum, allah sonumuz hayirli etsin insallah, bir an once bebisime kavusmak istiyorum ben :84::84:

Hoşgeldin canım

bende öyleydim ama inan 2 hafta sonra hiçbireşeyim kalamayacak idrarını yaparken yanma var ise idrar yolu enfeksiyonudur zaten doktora gidince gerekli bütün testleri isteyecek, sakin ol bebeğini düşün arada karnını okşa biliyorsun oda seninle birlikte geriliyor

elalelm ne derse deisn hadi hadi amannnnnnn ohhhh

bu fasulyaaaa yedik buçuk lira bu fasulya hadi yazmaya mı geldiniz?

sabah olur çarşıya giderrrrrrrrrr sabah olur çarşı giderrrrrrrrrrr sabahlara dayanamam Gülsüm hanım
Rastık çekmek ister osman ağaaaaaaaaaaaaaaa

kuruüzüm habbesi le le le canım gönlüm sevmez herkesi esmersen güzelsinnnnnnnn

hadi hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
li lil li li li li li li li li li li li li li li li li li tey tey tey tey tey tey ahey ahey ahey ahey li li li li li li

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…