Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

:118::118::118::118::118::118::118::118:

Günaydınnnnn geçmişi okuuyup füze hızıylaa geldimm...gülsüümm ayy inanamıyorumm allahım duydu gördü bak o kadar demiştim hayırlısı ise olsun diye silik değildirr oo minniktir ondan öyle çıkmıştır...ayy çok mutlu oldumm çokkk

doktora gitdim zaten bobreklerimde katilasma var bi de kum gibi seyler bol bol su ic dedi ama su icince karnim partlayacak gibi oluyor, bi de soda tozu diye bi sey onerdi (yillar once kabartma tozu yokken ninelerimiz kullanirdi) onu suda islatip pamukla orama silicekisim, ne kadar yarayi olur bilmiyorum ama daha 2 haftalik oldugu icin ilac yazmadi

sağol canımmmm bakalım hayırlısı inş.testte sorun yoktur gerçektir
yarın yine yapacam

aybenim mehtabım edoşum inş.doktordan hayırlı sonuçlarla gelirsiniz

kendimi sakinlesidrmeye calisiyorum surekli sakin ol kizim sakin ol kizim her sey iyi olucaak diyorum ama dinleyenmi var
sizi de uzdum dimi? aff edin. ben de su an 2 haftalik cok minicik yaa yavrum anasi deli napsin artik

mehtapp...edoşşş...aybenn...ne zaman gidiyosunuzzz doktora..mehtap kalbini ferah tut ense kalınlığı ölçüldükten sonra bişey çıkmaz işaşllahh altı üstü bi kan testi içerikli ama kalbini ferah tut..ben boşaaa telaşlanmışım

Kahvaltımı yaptım geldim
sedoşum aybenimin bugün 17:30 da benim yarın 13:00 civarı mehtabımın ikilisi bugün 16:00 da inşallah hepimiz hayırlı haberlerle gelicez

kendimi sakinlesidrmeye calisiyorum surekli sakin ol kizim sakin ol kizim her sey iyi olucaak diyorum ama dinleyenmi var
sizi de uzdum dimi? aff edin. ben de su an 2 haftalik cok minicik yaa yavrum anasi deli napsin artik

sakin olmaya çalış canım ne demek üzülmek? üzüldüğümüz falan yok aksine hamişliğin bizi sevindirdi
anneler deli olunca biraz insan kendini zor zaptediyor. bende öyleyim anlayabiliyorum seni canım..

Kahvaltımı yaptım geldim
sedoşum aybenimin bugün 17:30 da benim yarın 13:00 civarı mehtabımın ikilisi bugün 16:00 da inşallah hepimiz hayırlı haberlerle gelicez

afiyet olsun canım benim.ne güzel kahvaltı yapabiliyorsun. benim kahvaltılar artık işkence.şuanda da midem çok kötüüüüüüü

sakin olmaya çalış canım ne demek üzülmek? üzüldüğümüz falan yok aksine hamişliğin bizi sevindirdi
anneler deli olunca biraz insan kendini zor zaptediyor. bende öyleyim anlayabiliyorum seni canım..

sende 6 haftalik galiba? ne gibi kontrollerden gectin? doktor ne onerdi?

afiyet olsun canım benim.ne güzel kahvaltı yapabiliyorsun. benim kahvaltılar artık işkence.şuanda da midem çok kötüüüüüüü

ya bende mide bulantisi falan yok ama ben de hic istah yox, yemek istemiyorum, butun gunu ac otura bilirim yani o derece. qaliba sismanlamak korkusu sarmis beni psikoloji alti bi sey olsa gerek, yoksa onceleri her sey yerdim

eşim biliyo canım sabah uykudan kaldırdım dedim sende bak benmi le görüyom diye
sevindi değil mii ayy işallahh işallahhhh dularımzz kabul oldu
Kahvaltımı yaptım geldim

işalşlahhhhh canımm benimmm işallahh hayırlı haberlerlee gelin işallahhhh

sevindi değil mii ayy işallahh işallahhhh dularımzz kabul oldu

işalşlahhhhh canımm benimmm işallahh hayırlı haberlerlee gelin işallahhhh

sedacım önce kaldırdım bak dedim ben yine test yaptım tabi ben titriyom önce kızar gibi oldu üzülüyosun niye yaptın diye sora bunda bişey yok öle görmüşsün dedi dedim git yüzünü yıka gel geldi baktı gözüküyo var burda bişey dedi sevindi tabi ama benim kafdar dedğil

ayben bir öküzü tek başıma yiyebilirim yani o kadar
hay maşallah. Ah ahh özendim bak şimdi yaaa.ben bişey yiyemiyoruuuuum.şuanda bile nerdeyse kusucaaaam
sende 6 haftalik galiba? Ne gibi kontrollerden gectin? Doktor ne onerdi?

daha kontrolden geçmedim canım. Bugün ilk defa doktora gidicem. Bilerek geç gitmek istedim. Gitmişken bebeği göreyim dedim . Hemen gitseydim sadece keseyi görürdüm onada gerek duymadım. Bakalım akşam gidicez umarım bebeğimi görürüüüüm :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…