- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
Benimde bu saat 4 de ikilim sonuçları var kızlarrr dualar lütfen
elalelm ne derse deisn hadi hadi amannnnnnn ohhhh
bu fasulyaaaa yedik buçuk lira bu fasulya hadi yazmaya mı geldiniz?
sabah olur çarşıya giderrrrrrrrrr sabah olur çarşı giderrrrrrrrrrr sabahlara dayanamam Gülsüm hanım
Rastık çekmek ister osman ağaaaaaaaaaaaaaaa
kuruüzüm habbesi le le le canım gönlüm sevmez herkesi esmersen güzelsinnnnnnnn
Hoşgeldin canım
bende öyleydim ama inan 2 hafta sonra hiçbireşeyim kalamayacak idrarını yaparken yanma var ise idrar yolu enfeksiyonudur zaten doktora gidince gerekli bütün testleri isteyecek, sakin ol bebeğini düşün arada karnını okşa biliyorsun oda seninle birlikte geriliyor
Günaydınnnnn geçmişi okuuyup füze hızıylaa geldimm...gülsüümm ayy inanamıyorumm allahım duydu gördü bak o kadar demiştim hayırlısı ise olsun diye silik değildirr oo minniktir ondan öyle çıkmıştır...ayy çok mutlu oldumm çokkk
anaa bu ne sinir? Sakin ol canım.kaç haftalıksın? Bende biran önce bebeğimi görmek istiyorum. Sağlıklı olduğunu bilmek isityorum hemen kavuşmak değilde göbeğim çıksın biraz hamişliğin tadını çıkarmak istiyorum
sağol canımmmm bakalım hayırlısı inş.testte sorun yoktur gerçektir
yarın yine yapacam
sen gönlünü ferah tut işalahh minniğin vardırr işallahh..eşine diyecek misin..hıı düğünde de kalkmakk yok haa sakınn
kendimi sakinlesidrmeye calisiyorum surekli sakin ol kizim sakin ol kizim her sey iyi olucaak diyorum ama dinleyenmi var
sizi de uzdum dimi? aff edin. ben de su an 2 haftalik cok minicik yaa yavrum anasi deli napsin artik
Kahvaltımı yaptım geldim
sedoşum aybenimin bugün 17:30 da benim yarın 13:00 civarı mehtabımın ikilisi bugün 16:00 da inşallah hepimiz hayırlı haberlerle gelicez
afiyet olsun canım benim.ne güzel kahvaltı yapabiliyorsun. benim kahvaltılar artık işkence.şuanda da midem çok kötüüüüüüü
sakin olmaya çalış canım ne demek üzülmek? üzüldüğümüz falan yok aksine hamişliğin bizi sevindirdi
anneler deli olunca biraz insan kendini zor zaptediyor. bende öyleyim anlayabiliyorum seni canım..
Kahvaltımı yaptım geldim
sedoşum aybenimin bugün 17:30 da benim yarın 13:00 civarı mehtabımın ikilisi bugün 16:00 da inşallah hepimiz hayırlı haberlerle gelicez
afiyet olsun canım benim.ne güzel kahvaltı yapabiliyorsun. benim kahvaltılar artık işkence.şuanda da midem çok kötüüüüüüü
sevindi değil mii ayy işallahh işallahhhh dularımzz kabul oldueşim biliyo canım sabah uykudan kaldırdım dedim sende bak benmi le görüyom diye
Kahvaltımı yaptım geldim
sevindi değil mii ayy işallahh işallahhhh dularımzz kabul oldu
işalşlahhhhh canımm benimmm işallahh hayırlı haberlerlee gelin işallahhhh
hay maşallah. Ah ahh özendim bak şimdi yaaa.ben bişey yiyemiyoruuuuum.şuanda bile nerdeyse kusucaaaamayben bir öküzü tek başıma yiyebilirim yani o kadar
sende 6 haftalik galiba? Ne gibi kontrollerden gectin? Doktor ne onerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?