Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

görürüsün aybenim merak etme kız birazdaha beklesen cinsiyetide öğrenecen

hmm ben 2 gun once gitdim , son adetim 12 subatdi, doktor gorukmez dedi ben israr etdim yazdiklarimdan anlamissindir nasil bir deli oldugumu o da tamam dedi baktik ve minicik bi sey gordu, o kadar kucuk ki, hani fasulye derler yaa oyle bi sey anlamak cok zor, simdi 2 haftalikmis belki bir kac gun fazla ama benim bobreklerde kum var o yuzden idrarim yakiyo, surekli agriyo

insallah kontrolun iyi gecer tum organlarina baksinlar. canim hadi hayirlisi

işte erken gidicence doktorlar bakmıyor bile.baksada sadece kese görünüyor. Oda beni endişelendiriyor neden görünmedi diye bir sürü kafamda kurarım artık. önceki hamileliğimde boş gebelik geçirdim eylül ayında ve kürtaj oldum. Daha önce kötü şeyler yaşadığım için erken gidip bebeği görememek beni çok kaygılandırırdı. Böyledi daha iyi hiç olmazsa korkularım yok neden bebek yok diye düşünmüyorum.ben daha deliyim
Inşallah görürüz canım Sağolasın.

resmin formatını değiştirdim jpeg yaptım ama yinede yüklerken sorun çıkarıyor

kızlar nerdesiniz yaaaaa gelin hadi toplaşın ben sıkıldım nedense

gülsümüm çok uğraştım ama olmadı.bende yükleyemedim.
amaaaa çizgin belirgin canım hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

şirketten bi arkadaşla feci kavga ettik çok moralim bozuldu gittim sigara içtim
hala çok sinirliyim çatlıycam ya gerizekalı yüzünden

gülsümüm çok uğraştım ama olmadı.bende yükleyemedim.
amaaaa çizgin belirgin canım hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

olsun aybenim sağol ohh içimi rahatlattınız kızlar
beni alamaya geliyolar birazdan çıkacağım ama yinede kırmızılardan korkuyorum dua edin bana inş.hayırlısı olur sizleri seviyoruummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…