hay maşallah. Ah ahh özendim bak şimdi yaaa.ben bişey yiyemiyoruuuuum.şuanda bile nerdeyse kusucaaaam
daha kontrolden geçmedim canım. Bugün ilk defa doktora gidicem. Bilerek geç gitmek istedim. Gitmişken bebeği göreyim dedim . Hemen gitseydim sadece keseyi görürdüm onada gerek duymadım. Bakalım akşam gidicez umarım bebeğimi görürüüüüm :18:
görürüsün aybenim merak etme kız birazdaha beklesen cinsiyetide öğrenecen
he yaa doğru diyon. Biraz daha beklesemmi?
hay maşallah. Ah ahh özendim bak şimdi yaaa.ben bişey yiyemiyoruuuuum.şuanda bile nerdeyse kusucaaaam
daha kontrolden geçmedim canım. Bugün ilk defa doktora gidicem. Bilerek geç gitmek istedim. Gitmişken bebeği göreyim dedim . Hemen gitseydim sadece keseyi görürdüm onada gerek duymadım. Bakalım akşam gidicez umarım bebeğimi görürüüüüm :18:
bekle bekle pipiyi gör gell
Ana yazdık sora farkettim kız pipi nerden çıktı içime doğdu herhal oğlanmı acaba ayben :26:
oğlan deme kız kocam kızarErrrrrrrrrrrrkek diycen.
Benimde içime pipili doğuyor
hmm ben 2 gun once gitdim , son adetim 12 subatdi, doktor gorukmez dedi ben israr etdim yazdiklarimdan anlamissindir nasil bir deli oldugumuO da tamam dedi baktik ve minicik bi sey gordu, o kadar kucuk ki, hani fasulye derler yaa oyle bi sey anlamak cok zor, simdi 2 haftalikmis belki bir kac gun fazla ama benim bobreklerde kum var o yuzden idrarim yakiyo, surekli agriyo
Insallah kontrolun iyi gecer tum organlarina baksinlar. Canim hadi hayirlisi
vayyy erkekini sevem senin hayırlısı ama banda erkekmiş gibi geliyo aybenim
sağlıklı olsunda canım. Farketmiyor valla cinsiyeti.
Edoş nereye gitti yaa. Msn de de yok :26:
resmin formatını değiştirdim jpeg yaptım ama yinede yüklerken sorun çıkarıyor
boşver edoşum uğraşma sencede çizgi gözüküyosa tamam ben çizgi var diye kendimi kandırmıyorum demi
benimkinden daha belirgin çizgin gülomşimdi aybene mail attım bide o denesin bakalım
gülsümüm çok uğraştım ama olmadı.bende yükleyemedim.
amaaaa çizgin belirgin canım hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?