Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

şirketten bi arkadaşla feci kavga ettik çok moralim bozuldu gittim sigara içtim
hala çok sinirliyim çatlıycam ya gerizekalı yüzünden

yaaa hangi geri zekalı o seni üzen moralini bozmu kendini sıkma edoşum bebişe zarar dikkat et nolur kimmiş buaya valla bende sinirlendim şimdi haaaaaaa gelip saçını başını yolacam yaaaaa

olsun aybenim sağol ohh içimi rahatlattınız kızlar
beni alamaya geliyolar birazdan çıkacağım ama yinede kırmızılardan korkuyorum dua edin bana inş.hayırlısı olur sizleri seviyoruummm

keşke bi kan testi yaptırabilsen gülom

şirketten bi arkadaşla feci kavga ettik çok moralim bozuldu gittim sigara içtim
hala çok sinirliyim çatlıycam ya gerizekalı yüzünden
hangi gerizekalı o? edoşum göster bana. gelirim oraya bak göbeemle döferim o gerizekalıyı.edoş kız biz 4 kişiyiz altederiz valla onu
olsun aybenim sağol ohh içimi rahatlattınız kızlar
beni alamaya geliyolar birazdan çıkacağım ama yinede kırmızılardan korkuyorum dua edin bana inş.hayırlısı olur sizleri seviyoruummm

bizde seni sevfiyooooozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

yaaa hangi geri zekalı o seni üzen moralini bozmu kendini sıkma edoşum bebişe zarar dikkat et nolur kimmiş buaya valla bende sinirlendim şimdi haaaaaaa gelip saçını başını yolacam yaaaaa

gerizekalı grafiiker canım gece burda kalmış mesaiye benim odanın yanında yatmış leş gibi kokuyo odayı bırak şirkette durulmuyo sigarada içmiş içerde tabi mal bende söylendim o uyurken bütün camları açtım sonra kalktı günaydın diyorum cevap yok hapşuruyo çok yaşa diyorum cevap yok..gittim yanına noluyo dedim kızdım diyo neden dedim koku meselesi dedi o yüzdense tavrın devam et dedim leş gibi kokuyo hala dedim o zaman odanda oturma dedi Allah Allah dedim senin keyfine göremi benim mesai saatim işim var gücüm var dedim vurdum kapıyı kapadım salak diye bağırdı bende dururmuyum bende bağırdım patron zor girdi araya

heryerde böle ayılar çoıkar edoşum sen üzülme hakkaten geri zekalıymış yttın madem kimse gelmeden kalk havalandır demi sinir olurum bölelere hamile olduğunu biliyomu senin

ayy tam bi öküzmüş.neyse boşver edacım oluyor böyle insanlar. boşver sen takma bukadar sinirlenme. başkalarına sinirlenipte sigara içmeeeeeeeee
kıyamam sana ben

Sormayın kızlar öküzün önde gideni zatend bana yapmazdı böyle saygısızlık biliyoda hamile olduğumu ya onu bunu bırak kardeşim gibi benim evimizde çok kalmışlığı ekmeğimizi çok yemişliği var çok severiz birbirimizi manevi annem der bana bende on oğlum neden böyle çıkıştı anlamadım o yüzden çok zoruma gitti

bos ver diycem ama insan yapamiyor ki ben de var ayni kotu insanlaradn. hele biri var oda da bi telefonla konusmasi var isnani sinir ediyor, tam manyak, her yeri dingonun ahiri zann ediyo, bi gun patliycam suratina ma hala sabr ediyorum, huyu cok kotu bi sen soyle 10 o soyler, o derece bi tip, ama isimiz sonucta katlanmaq zorundayiz, fakat boyle durumlarda sigarayi aklindan bile gecirme, git tuvalete elini yuzunu yika bir az disari bak, temiz hava al, bir arkadasini caldir konus emin ol sakinleseceksin, simdi uzme tatli canini

hımm ozaman vardır bir sıkıntısı.madem okadar yakınsınız, sen ona tavır almak yerine al karşına otur konuş. yardımcı olmaya çalış. böyle davranırsan eğer,yaptığından çok pişmanlık duyarak senden mutlaka özür dileyecek ve sana bir daha böyle davranmayacaktır eda cım.kızma ona büyüklük yap ve yardımcı ol.sen onun büyüğüsün. belki çok ciddi problemi vardır.

saol canım umursamadığım önemsemediğim sıradan biri olsa zaten bu kadar takılmazdım neyse umarım hatasını anlayıp gelip özür diler

kızlar

ikili çıktı problem yok herşey harika 10.000 de bir ihtimal yani olabilecek en iyi sonuç

bir değer var orasda tbhcg2 diye 50 nin altında ise erkek üztü ise kız benim 32.3 %90 erkek

sizinkilerede bakarız kızlar 2 li de. beta değerlerine göre cinsiyet tahmini var hep doğru çıkıyo

SÜPPPERRRRRRRRR. ÇOK SEVİNDİM CANIM.NE GÜZE BİR PROBLEM YOK.
MAŞALLAHHHH. GELİYOR OĞLUŞUN HADİ BAKALIM .

sonucun hayirli olsun canim ,hevesini kirmak istemem ama benim 29.40 cikmisti ve allaha sukurler olsun ki cok guzel bi kizim oldu..bende tutmadi o tahmin:26:

tebrikler canim insallah hayirlisi olur

saol canım umursamadığım önemsemediğim sıradan biri olsa zaten bu kadar takılmazdım neyse umarım hatasını anlayıp gelip özür diler

simdilik bebeyinden ve kendinden baska kimseyi onemsememen gerek ha bi kocan. kalan her kesi bir kenara birak. boyle problemlerin zamana ihtiyaci var. bos ver her seyi, kendine iyi bak. mutlu bebisler verelim dunyamiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…