şirketten bi arkadaşla feci kavga ettik çok moralim bozuldu gittim sigara içtim
hala çok sinirliyim çatlıycam ya gerizekalı yüzünden
olsun aybenim sağol ohh içimi rahatlattınız kızlar
beni alamaya geliyolar birazdan çıkacağım ama yinede kırmızılardan korkuyorum dua edin bana inş.hayırlısı olur sizleri seviyoruummm
hangi gerizekalı o? edoşum göster bana. gelirim oraya bak göbeemle döferim o gerizekalıyı.edoş kız biz 4 kişiyiz altederiz valla onuşirketten bi arkadaşla feci kavga ettik çok moralim bozuldu gittim sigara içtim
hala çok sinirliyim çatlıycam ya gerizekalı yüzünden
olsun aybenim sağol ohh içimi rahatlattınız kızlar
beni alamaya geliyolar birazdan çıkacağım ama yinede kırmızılardan korkuyorum dua edin bana inş.hayırlısı olur sizleri seviyoruummm
keşke bi kan testi yaptırabilsen gülom
yaaa hangi geri zekalı o seni üzen moralini bozmu kendini sıkma edoşum bebişe zarar dikkat et nolur kimmiş buaya valla bende sinirlendim şimdi haaaaaaa gelip saçını başını yolacam yaaaaa
gerizekalı grafiiker canım gece burda kalmış mesaiye benim odanın yanında yatmış leş gibi kokuyo odayı bırak şirkette durulmuyo sigarada içmiş içerde tabi mal bende söylendim o uyurken bütün camları açtım sonra kalktı günaydın diyorum cevap yok hapşuruyo çok yaşa diyorum cevap yok..gittim yanına noluyo dedim kızdım diyo neden dedim koku meselesi dedi o yüzdense tavrın devam et dedim leş gibi kokuyo hala dedim o zaman odanda oturma dedi Allah Allah dedim senin keyfine göremi benim mesai saatim işim var gücüm var dedim vurdum kapıyı kapadım salak diye bağırdı bende dururmuyum bende bağırdım patron zor girdi araya
gerizekalı grafiiker canım gece burda kalmış mesaiye benim odanın yanında yatmış leş gibi kokuyo odayı bırak şirkette durulmuyo sigarada içmiş içerde tabi mal bende söylendim o uyurken bütün camları açtım sonra kalktı günaydın diyorum cevap yok hapşuruyo çok yaşa diyorum cevap yok..gittim yanına noluyo dedim kızdım diyo neden dedim koku meselesi dedi o yüzdense tavrın devam et dedim leş gibi kokuyo hala dedim o zaman odanda oturma dedi Allah Allah dedim senin keyfine göremi benim mesai saatim işim var gücüm var dedim vurdum kapıyı kapadım salak diye bağırdı bende dururmuyum bende bağırdım patron zor girdi araya
yaaa hangi geri zekalı o seni üzen moralini bozmu kendini sıkma edoşum bebişe zarar dikkat et nolur kimmiş buaya valla bende sinirlendim şimdi haaaaaaa gelip saçını başını yolacam yaaaaa
Sormayın kızlar öküzün önde gideni zatend bana yapmazdı böyle saygısızlık biliyoda hamile olduğumu ya onu bunu bırak kardeşim gibi benim evimizde çok kalmışlığı ekmeğimizi çok yemişliği var çok severiz birbirimizi manevi annem der bana bende on oğlum neden böyle çıkıştı anlamadım o yüzden çok zoruma gitti
bos ver diycem ama insan yapamiyor ki ben de var ayni kotu insanlaradn. hele biri var oda da bi telefonla konusmasi var isnani sinir ediyor, tam manyak, her yeri dingonun ahiri zann ediyo, bi gun patliycam suratina ma hala sabr ediyorum, huyu cok kotu bi sen soyle 10 o soyler, o derece bi tip, ama isimiz sonucta katlanmaq zorundayiz, fakat boyle durumlarda sigarayi aklindan bile gecirme, git tuvalete elini yuzunu yika bir az disari bak, temiz hava al, bir arkadasini caldir konus emin ol sakinleseceksin, simdi uzme tatli canini
kızlar
ikili çıktı problem yok herşey harika 10.000 de bir ihtimal yani olabilecek en iyi sonuç
bir değer var orasda tbhcg2 diye 50 nin altında ise erkek üztü ise kız benim 32.3 %90 erkek
sizinkilerede bakarız kızlar 2 li de. beta değerlerine göre cinsiyet tahmini var hep doğru çıkıyo
kızlar
ikili çıktı problem yok herşey harika 10.000 de bir ihtimal yani olabilecek en iyi sonuç
bir değer var orasda tbhcg2 diye 50 nin altında ise erkek üztü ise kız benim 32.3 %90 erkek
sizinkilerede bakarız kızlar 2 li de. beta değerlerine göre cinsiyet tahmini var hep doğru çıkıyo
sonucun hayirli olsun canim ,hevesini kirmak istemem ama benim 29.40 cikmisti ve allaha sukurler olsun ki cok guzel bi kizim oldu..bende tutmadi o tahmin:26:
kızlar
saol canım umursamadığım önemsemediğim sıradan biri olsa zaten bu kadar takılmazdım neyse umarım hatasını anlayıp gelip özür diler
ayyy canım benim çok teşekkür ederim gerçek öylemidir?? İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH ALLAH herkes gibi bana ve tüm anne olmak isteyen adaylara nasip etsin cnm benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?