kızlar
ikili çıktı problem yok herşey harika 10.000 de bir ihtimal yani olabilecek en iyi sonuç
bir değer var orasda tbhcg2 diye 50 nin altında ise erkek üztü ise kız benim 32.3 %90 erkek
sizinkilerede bakarız kızlar 2 li de. beta değerlerine göre cinsiyet tahmini var hep doğru çıkıyo
şirketten bi arkadaşla feci kavga ettik çok moralim bozuldu gittim sigara içtim
hala çok sinirliyim çatlıycam ya gerizekalı yüzünden
hu huuuuuuuuuuuuuuu kimse yokmu kızlaaarrrr. bizden kocaman günaydın hepinizeeeeeeeeeee.. böcek ailesi olaraktan
dün küçük böcüğümüzü gördük.
nasıl güzel
neyse bebeği görmek le kalmadık kalp atışını gördük. sesini bile duyduk. ritmi çok güzel dedi. herşey gayet iyi ve normal dedi doktorum. bir ara uzanırken bir korku sardı içimi doktoruma söylemiştim öncekini. korkuyorum dedim. normal dedi korman. sakin olmak lazım dedi ve korkulacak bişey yok dedi.herşey çok güzel dedi. sat ımla aynı çıktım. dün 6+4 tüm tam boyunu ölçtüğünde. bebeğimin boyuda 0.66 cm yani 6.6 mm.doktorumu çok sevdimmm. umutta çok sevdi. umut nasıl heyecanlandı nasıl tatlıydı kalp atışını duyduğunda anlatamam.bazı testler istedi hepsini yaptırdım dün. birtek aç karnına yapılan test hariç sanırım şeker testi oluyor o ? 10 gün sonra tekrar çağırdı. allahıma şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çoooook mutluyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:81:
hu huuuuuuuuuuuuuuu kimse yokmu kızlaaarrrr. bizden kocaman günaydın hepinizeeeeeeeeeee.. böcek ailesi olaraktan
dün küçük böcüğümüzü gördük.
nasıl güzel
neyse bebeği görmek le kalmadık kalp atışını gördük. sesini bile duyduk. ritmi çok güzel dedi. herşey gayet iyi ve normal dedi doktorum. bir ara uzanırken bir korku sardı içimi doktoruma söylemiştim öncekini. korkuyorum dedim. normal dedi korman. sakin olmak lazım dedi ve korkulacak bişey yok dedi.herşey çok güzel dedi. sat ımla aynı çıktım. dün 6+4 tüm tam boyunu ölçtüğünde. bebeğimin boyuda 0.66 cm yani 6.6 mm.doktorumu çok sevdimmm. umutta çok sevdi. umut nasıl heyecanlandı nasıl tatlıydı kalp atışını duyduğunda anlatamam.bazı testler istedi hepsini yaptırdım dün. birtek aç karnına yapılan test hariç sanırım şeker testi oluyor o ? 10 gün sonra tekrar çağırdı. allahıma şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyi haftasonları bacılarım
benimde bugün kontrolüm vardı ilk gittiğim hastaneye ve doktora çok ısınamamıştım bugün iiyice uyuz oldum çok ilgisizdi ve hiç konuşmadı elime ultrason kağıdı verip yolladı bide çift rahimlisin dedi bunun ne olduğuna dair bilgi bile vermedi sormama rağmen
bizde oradan çıkıp medicana çamlıca ya gittik hüseyin bey müsaitti hemen muayne oldum diğer hastanede 7+4 çıkarken medicanada 8+2 çıktı boyu 15.6 mm kalp atışlarını gördük ama cihazdan dolayı duyamadık ama doktorum o kadar ilgi alakalıydı ki içim çok rahat çıktım çift rahim meselesini onunlada konuştuk bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum dedi zaten rutin kontrollerinde de görürüz ileride bir sıkıntı yaratıp yaratmıyacağını dedi rahim armut şeklinde olurmuş genelde benimki kalp şeklinde kese sol tarafta sağ taraf boş gebeliğii bu geciktirmiş olabilirmiş... pahalı bir hastane muayne 50 tl testlerim 355 tuttu ama en azından kafam rahat çıktım ve çok sevdim bundan sonrada oraya devam edicez 2 nisanda 2.randevumuz var salı günü test sonuçlarımızı göstermek için tekrar gidicem işte böyleeee
:97: :97: :97: :97: :97:
Selam kızlar...nasılsınız...
gfr canım süper bir haber bu...birde söz istiyorsun...testtin elden ele gezmiş görenler hamilesin diyor işte...daha ne sözü...tebrik ederim canım...veee sonunda kadro tamamlandı...yuppi...
exporter canım test sonuçların çok güzel çıkmış...hadi gözünaydın...çok sevindim...
mehtapçım çok sevindim cnm sonucunun güzle çıkamsına maşallah oğluşunayanlız o değere fazla güvenme cnm evet benimde 40,89 çıktı o varsayıma göre tutuyo benimd eama tutmayanda çok kişi var.Sen takma nasıl olsa doktor %75 erkek demişti. Erkekin geliyooo merak etme
hu huuuuuuuuuuuuuuu kimse yokmu kızlaaarrrr. Bizden kocaman günaydın hepinizeeeeeeeeeee.. Böcek ailesi olaraktan
Dün küçük böcüğümüzü gördük.
Nasıl güzel
Neyse bebeği görmek le kalmadık kalp atışını gördük. Sesini bile duyduk. Ritmi çok güzel dedi. Herşey gayet iyi ve normal dedi doktorum. Bir ara uzanırken bir korku sardı içimi doktoruma söylemiştim öncekini. Korkuyorum dedim. Normal dedi korman. Sakin olmak lazım dedi ve korkulacak bişey yok dedi.herşey çok güzel dedi. Sat ımla aynı çıktım. Dün 6+4 tüm tam boyunu ölçtüğünde. Bebeğimin boyuda 0.66 cm yani 6.6 mm.Doktorumu çok sevdimmm. Umutta çok sevdi. Umut nasıl heyecanlandı nasıl tatlıydı kalp atışını duyduğunda anlatamam.bazı testler istedi hepsini yaptırdım dün. Birtek aç karnına yapılan test hariç sanırım şeker testi oluyor o ? 10 gün sonra tekrar çağırdı. Allahıma şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben yerim onun cicilerini ya ne güzel şeyler almış annesi
iyi haftasonları bacılarım
Benimde bugün kontrolüm vardı ilk gittiğim hastaneye ve doktora çok ısınamamıştım bugün iiyice uyuz oldum çok ilgisizdi ve hiç konuşmadı elime ultrason kağıdı verip yolladı bide çift rahimlisin dedi bunun ne olduğuna dair bilgi bile vermedi sormama rağmen
Bizde oradan çıkıp medicana çamlıca ya gittik hüseyin bey müsaitti hemen muayne oldum diğer hastanede 7+4 çıkarken medicanada 8+2 çıktı boyu 15.6 mm kalp atışlarını gördük ama cihazdan dolayı duyamadık ama doktorum o kadar ilgi alakalıydı ki içim çok rahat çıktım çift rahim meselesini onunlada konuştuk bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum dedi zaten rutin kontrollerinde de görürüz ileride bir sıkıntı yaratıp yaratmıyacağını dedi rahim armut şeklinde olurmuş genelde benimki kalp şeklinde kese sol tarafta sağ taraf boş gebeliğii bu geciktirmiş olabilirmiş... Pahalı bir hastane muayne 50 tl testlerim 355 tuttu ama en azından kafam rahat çıktım ve çok sevdim bundan sonrada oraya devam edicez 2 nisanda 2.randevumuz var salı günü test sonuçlarımızı göstermek için tekrar gidicem işte böyleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?