Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

:97: :97: :97: :97: :97:

Selam kızlar...Nasılsınız...

GFR canım süper bir haber bu...Birde söz istiyorsun...Testtin elden ele gezmiş görenler hamilesin diyor işte...Daha ne sözü...Tebrik ederim canım...Veee sonunda kadro tamamlandı...Yuppi...

EXPORTER canım test sonuçların çok güzel çıkmış...Hadi gözünaydın...Çok sevindim...

mehtapçım çok sevindim cnm sonucunun güzle çıkamsına maşallah oğluşuna yanlız o değere fazla güvenme cnm evet benimde 40,89 çıktı o varsayıma göre tutuyo benimd eama tutmayanda çok kişi var.Sen takma nasıl olsa doktor %75 erkek demişti. Erkekin geliyooo merak etme

off sayfada sorun var sayfalar arasında dolaşamıyorum gülsümcüm hamilemiymiş bakamadım.Çok sevindim cnm sonunda kavuştun sende Allah tamamnına erdirsin inşallah sağlıcakla kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsin.

şirketten bi arkadaşla feci kavga ettik çok moralim bozuldu gittim sigara içtim
hala çok sinirliyim çatlıycam ya gerizekalı yüzünden

ayy cnm yaa kolay değil sinir olmamak biliyorum ama bebeğin için dikkat et o senin bütün durumundan etkileniyor.Hem birde sakın haaaa ne sigarası bakayım sigarayı çıkar artık hayatından bebişin ve kendin için.

merhaba arkadaşlar ben rahim filmi çektiricem fakat ben şuan da trabzonda otuyorum iş gereği mayıs sonunda istla gidicem ve doktorum istda benim doktorum eski tip çekiyormuş ve ben anestezili çeklicem fakat aklımı kurcalayan sizce trabzonda bir doktor bulup çektiriym mi yoksa kendi doktorumumu bekliyim birde kist varken çekliyor mu rahim filmi

hu huuuuuuuuuuuuuuu kimse yokmu kızlaaarrrr. bizden kocaman günaydın hepinizeeeeeeeeeee.. böcek ailesi olaraktan

dün küçük böcüğümüzü gördük.
nasıl güzel
neyse bebeği görmek le kalmadık kalp atışını gördük. sesini bile duyduk. ritmi çok güzel dedi. herşey gayet iyi ve normal dedi doktorum. bir ara uzanırken bir korku sardı içimi doktoruma söylemiştim öncekini. korkuyorum dedim. normal dedi korman. sakin olmak lazım dedi ve korkulacak bişey yok dedi.herşey çok güzel dedi. sat ımla aynı çıktım. dün 6+4 tüm tam boyunu ölçtüğünde. bebeğimin boyuda 0.66 cm yani 6.6 mm. doktorumu çok sevdimmm. umutta çok sevdi. umut nasıl heyecanlandı nasıl tatlıydı kalp atışını duyduğunda anlatamam.bazı testler istedi hepsini yaptırdım dün. birtek aç karnına yapılan test hariç sanırım şeker testi oluyor o ? 10 gün sonra tekrar çağırdı. allahıma şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çoooook mutluyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:81:

Son düzenleme:

çok sevindim cnm senin adına maşallah yavruna yavaş yavaş büyücek annesinin karnında.Merak etme bu sefer herşey yolunda gidecek Allahın izniyle kucağına alıp koklıcaksın.

iyi haftasonları bacılarım
benimde bugün kontrolüm vardı ilk gittiğim hastaneye ve doktora çok ısınamamıştım bugün iiyice uyuz oldum çok ilgisizdi ve hiç konuşmadı elime ultrason kağıdı verip yolladı bide çift rahimlisin dedi bunun ne olduğuna dair bilgi bile vermedi sormama rağmen
bizde oradan çıkıp medicana çamlıca ya gittik hüseyin bey müsaitti hemen muayne oldum diğer hastanede 7+4 çıkarken medicanada 8+2 çıktı boyu 15.6 mm kalp atışlarını gördük ama cihazdan dolayı duyamadık ama doktorum o kadar ilgi alakalıydı ki içim çok rahat çıktım çift rahim meselesini onunlada konuştuk bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum dedi zaten rutin kontrollerinde de görürüz ileride bir sıkıntı yaratıp yaratmıyacağını dedi rahim armut şeklinde olurmuş genelde benimki kalp şeklinde kese sol tarafta sağ taraf boş gebeliğii bu geciktirmiş olabilirmiş... pahalı bir hastane muayne 50 tl testlerim 355 tuttu ama en azından kafam rahat çıktım ve çok sevdim bundan sonrada oraya devam edicez 2 nisanda 2.randevumuz var salı günü test sonuçlarımızı göstermek için tekrar gidicem işte böyleeee

bunlarda benim küçüklük kıyafetlerimmiş..annem saklamış :)) hatıra olarak.
bende oğluma giydirip , saklarım....

buda aldığımız oyun parkı..internetten kurulmuş halini buldum :))

gözünaydın aybenim, çok sevindim kontrolünün iyi geçmesine..maşallah 7 mm olmuş bile pirinç tanesi:)
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım..

o nasıl doktormuş öle
insanın moralini bi anda alt üst edebiliyolar yani..neyseki içini rahatlatıcak başka biyere gitmişsin..iyiki de öyle yapmışsın canım...kafanda soru işareti kalmasından iyidir..maşallah boyuda uzamış ..test sonucunu gösterince haberdar edersin....

çok teşekkür ederim canım sen ne yaptın ? Doğuma var dimi?

cANIM ÇOK SAĞOL AMAN NE FARKEDECEK NASIL OLSA İKİSİDE BİZİM SAĞLIKLI OLSUNDA BENİM İÇİN CİNSİYETİ HİÇ ÖNMELİ DEĞİL TATLIM EYMEN RÜZGAR NASIL?

çöok sevindim tatlım ben zaten ayben den almıştım haberlerini maşallah....

ben yerim onun cicilerini ya ne güzel şeyler almış annesi

saol teyzesi...senin oğluşunada nasip olsun inşallah...
geçmişi fazla okuyamadım , şimdi gördüm..2li testini yaptırmışsın mehtapçım...iyi, temiz çıkmış..3lüye gerek görmemiştir doktorun?? ne dedi?

maşallah canım bak gördün mü sana demiştim herşey yoluna diye hadi bakalım göbüşleri büyütmeye devam

günaydın bacılarımmm çok canım sıkkın annem akşam yine rahatsızlandı bizde yemeğe gelmişlerdi..kaynanam da vardı bunu koz olark kullanan bi insan allahım delireceğim kadın onun hasta olmasındn sevinç duyuyor sanki karışan eden olmaz tek ben karşırım diye..allahım bi an önce annem iyleiştirsinn çok kötüymmm bnde çookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…