gözünaydın aybenim, çok sevindim kontrolünün iyi geçmesine..maşallah 7 mm olmuş bile pirinç tanesi:)
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım..
o nasıl doktormuş öle
insanın moralini bi anda alt üst edebiliyolar yani..neyseki içini rahatlatıcak başka biyere gitmişsin..iyiki de öyle yapmışsın canım...kafanda soru işareti kalmasından iyidir..maşallah boyuda uzamış ..test sonucunu gösterince haberdar edersin....
maşallah canım bak gördün mü sana demiştim herşey yoluna diye hadi bakalım göbüşleri büyütmeye devam
günaydın bacılarımmm çok canım sıkkın annem akşam yine rahatsızlandı bizde yemeğe gelmişlerdi..kaynanam da vardı bunu koz olark kullanan bi insan allahım delireceğim kadın onun hasta olmasındn sevinç duyuyor sanki karışan eden olmaz tek ben karşırım diye..allahım bi an önce annem iyleiştirsinn çok kötüymmm bnde çookk
günaydın canımAllah sana sabır versin inşallah
saol ebrucumbu arada oğlunun cicilerine bayıldım Allah sağlıkla iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah
saol eda teyzesi...senin bebişinede nasip olsun inşallah...az bi eksiğimiz kaldı, onlarıda aldık mı tamamdır
mehtapçım bi önceki sayfada sana cvp yazdım ama görmedin sanırım! 3 lü test yapacakmı doktorun?
sedacım Allah sana sabır versin canım...
benim sonucumda iyi çıkmıştı, 3lü test yapmıcam dedi doktorum , ben yaptırmadım, oyüzden soruyorum, acaba seninki istedi mi diye...dediğin gibi çok stres oluyor..ben bide çok kafaya takarım, düşünürde düşünürüm..şeker testine giderken öldüm bittim resmen, ama bişey çıkmadı çok şükür:86:Görmedim tatlım,
bilmiyorum ki ister mi? 9 nisanda gidecem o zaman sorarım canım aman istemesin gerginlik ve sıkıntı oluyor be
saol ayben teyzesi...beğendiğinize sevindimGünaydın kızlar.... Nasılsınız?
Ebru cum oğluşunun cicişleri çok tatlı güle güle giysin canım.
Sedacım canım aLLah sabır versin sana inşallah. çok zor senin işin canım benim yaaa
Günaydın kızlar.... Nasılsınız?
Ebru cum oğluşunun cicişleri çok tatlı güle güle giysin canım.
Sedacım canım aLLah sabır versin sana inşallah. çok zor senin işin canım benim yaaa
sağol canım.amin inşallah...benim sonucumda iyi çıkmıştı, 3lü test yapmıcam dedi doktorum , ben yaptırmadım, oyüzden soruyorum, acaba seninki istedi mi diye...dediğin gibi çok stres oluyor..ben bide çok kafaya takarım, düşünürde düşünürüm..şeker testine giderken öldüm bittim resmen, ama bişey çıkmadı çok şükür:86:
Sağlıcakla gelsin bebişin...
Saol ayben teyzesi...beğendiğinize sevindim
Sizin bebişlerinizede nasip olsun her bişey :))
sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahhh...cümlemiz..
günaydın teyzesinin kaymağıgünaydın ballışım nasıl oldu miğden ilaçtan sonra daha iyimisin teyzesinin bitanesi nasıl
Saçlarını kestirdinmi :26:
Bu arada c.tesi kamilin kuzeni ve arkadaşı geldii bebeğimin ilk hediyeleri geldi 4 zıbın yeşil 4 çorap ama nasıl küçük anlatamamKamil diyorki edacım su verim yutta giysin bu ne hap kadar diyo bu kadar küçük mü olucak diyor
sağol canım.amin inşallah...
günaydın teyzesinin kaymağıIyiyim canım.ilaçtan sonra midem daha iyi.
Evet saçlarımı kestirdim
Umut söyledi aramışsın. Kuzeni gelecekmiş kamilin.olsun canım önemli değil başka zaman görüşürüz.bende yerim o minnak çoraplarını yaa.
Bizde cumartesi gittik taksime . Saçlarımı kesitirdikten sonra kocamla başbaşa kutlama yaptık. Bebişimizin gelişini kutladık. Canım nasıl balık çekti. Girdik balık pazarında bir restauranta. Donattık masayı. Ohhhh. Tıka basa yedik tıkındıkçooook güzeldiii. Keşke sizde olsaydınız. Olmadı gene bi gün yapalım edoşummmmmm....
canımsınız ikinizde hatta üçünüzde umutu dışlamayalım
Geldi kuzenleri çarşamba dönüyolar annem bize güneytepe pansiyon diyo onlar gitti kuzenler geldi ya
Eminim çok güzel olmuşsundur aybenim
Bu arada bu kadar olmaz yani ama benimde cumartesi akşamı balık krizim tuttu ama anca pazar yiyebildik sen yerken bana koktu heralde
Kesşnlikle ay başınada bişi kalmadı zaten 2. Randevularımızdan sonra buluşalım mesela
gülo netti acaba test cumartesi msjlaştık gerçi bir test daha yapmış o daha silikmiş inşallah hayırlı haberlerini alırız bugün
inşallahhhh hayırlı haberle gelir, bende çok merak ediyorum..
gülooo gel hadi..bizi merakta bıraktın iyice..
yahu bu kadar olur ya ben ne kadar hissiyatlı bi karı oldum
hoşgeldin gülommmmm nasılsın varmı gelişme
:97: :97: :97: :97: :97:
Selam kızlar...Nasılsınız...
GFR canım süper bir haber bu...Birde söz istiyorsun...Testtin elden ele gezmiş görenler hamilesin diyor işte...Daha ne sözü...Tebrik ederim canım...Veee sonunda kadro tamamlandı...Yuppi...
EXPORTER canım test sonuçların çok güzel çıkmış...Hadi gözünaydın...Çok sevindim...
hu huuuuuuuuuuuuuuu kimse yokmu kızlaaarrrr. bizden kocaman günaydın hepinizeeeeeeeeeee.. böcek ailesi olaraktan
dün küçük böcüğümüzü gördük.
nasıl güzel
neyse bebeği görmek le kalmadık kalp atışını gördük. sesini bile duyduk. ritmi çok güzel dedi. herşey gayet iyi ve normal dedi doktorum. bir ara uzanırken bir korku sardı içimi doktoruma söylemiştim öncekini. korkuyorum dedim. normal dedi korman. sakin olmak lazım dedi ve korkulacak bişey yok dedi.herşey çok güzel dedi. sat ımla aynı çıktım. dün 6+4 tüm tam boyunu ölçtüğünde. bebeğimin boyuda 0.66 cm yani 6.6 mm.doktorumu çok sevdimmm. umutta çok sevdi. umut nasıl heyecanlandı nasıl tatlıydı kalp atışını duyduğunda anlatamam.bazı testler istedi hepsini yaptırdım dün. birtek aç karnına yapılan test hariç sanırım şeker testi oluyor o ? 10 gün sonra tekrar çağırdı. allahıma şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çoooook mutluyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:81:
iyi haftasonları bacılarım
benimde bugün kontrolüm vardı ilk gittiğim hastaneye ve doktora çok ısınamamıştım bugün iiyice uyuz oldum çok ilgisizdi ve hiç konuşmadı elime ultrason kağıdı verip yolladı bide çift rahimlisin dedi bunun ne olduğuna dair bilgi bile vermedi sormama rağmen
bizde oradan çıkıp medicana çamlıca ya gittik hüseyin bey müsaitti hemen muayne oldum diğer hastanede 7+4 çıkarken medicanada 8+2 çıktı boyu 15.6 mm kalp atışlarını gördük ama cihazdan dolayı duyamadık ama doktorum o kadar ilgi alakalıydı ki içim çok rahat çıktım çift rahim meselesini onunlada konuştuk bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum dedi zaten rutin kontrollerinde de görürüz ileride bir sıkıntı yaratıp yaratmıyacağını dedi rahim armut şeklinde olurmuş genelde benimki kalp şeklinde kese sol tarafta sağ taraf boş gebeliğii bu geciktirmiş olabilirmiş... pahalı bir hastane muayne 50 tl testlerim 355 tuttu ama en azından kafam rahat çıktım ve çok sevdim bundan sonrada oraya devam edicez 2 nisanda 2.randevumuz var salı günü test sonuçlarımızı göstermek için tekrar gidicem işte böyleeee
kızlar
ikili çıktı problem yok herşey harika 10.000 de bir ihtimal yani olabilecek en iyi sonuç
bir değer var orasda tbhcg2 diye 50 nin altında ise erkek üztü ise kız benim 32.3 %90 erkek
sizinkilerede bakarız kızlar 2 li de. beta değerlerine göre cinsiyet tahmini var hep doğru çıkıyo
geldim kızlar aklım burdaydı zaten ancak geldim ben çok kötüyüm her yerim ağrıyo ayağa kalkamıyorum bacaklarım fena yoldanmı oldu bilmiyorum yol beni pek etkilemezdi bide midem kötü yesemde bulanıyorum yemesemde birde kasık ağrım çoooooookkkk fazla iki büklüm duruyorum arada oluyor bayağı sürüyor cumartesi test yaptım siliğinde siliğiydi dün yapamadım kırmızılar gelmedi bugün üç gün oldu bugün yine test alıp yapacağım öğleden soraa hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?