hoşgeldin canımmm...
Siliğinde siliği olsada sonuçta silik çizgi var ama gülom. Hemen test alıp yap bekliyoruz hadiiii.aaaa çatlattın iyice adamı yaaa
hoşgeldin canımmm...
Siliğinde siliği olsada sonuçta silik çizgi var ama gülom. Hemen test alıp yap bekliyoruz hadiiii.aaaa çatlattın iyice adamı yaaa
Gülsümcüm
Hoşgeldin tatlım ya hadi bakalım bence keisn hamişsin yoksa senin adetin gecikmezdi ben diyeyim sana
aybenimmmm eczane çok uzak kahvaltı yapmadım öğlen kursa gidip izin alıp gelirkende almayı düşünüyorum kırmızılar gelmedi şükür kasık ağrısı batması var acaba diyorum geç döllenme olduda ondanmı çok silik:26:
bide nazoyu anayım yahu belki o da çıkar gelir baya oldu haber yok hiçmi aklına gelmiyor merak etceğimiz
kızlar ya bu çift rahim meselesi için bişi demediniz bi bilginiz varmı ben ilk defa duydum bu arada rahimin şekli elle çizilse bu kadar güzel kalp resmi çıkmaz yanibirazdan tarattırıp koycam teyzoşlerı resmini şeklide görürsünüz
hayırlısı mehtabım bende istiyorum aslındaay bide ikiz olmuyor mu tadından yenmez yavvvvvvvvvvvv
kızlar ya bu çift rahim meselesi için bişi demediniz bi bilginiz varmı ben ilk defa duydum bu arada rahimin şekli elle çizilse bu kadar güzel kalp resmi çıkmaz yanibirazdan tarattırıp koycam teyzoşlerı resmini şeklide görürsünüz
Gülom
sen bilirsin kız benim kasıklarımda ağrı gibi bişiler var bazen canımı yakıyor acaba bebek mi oynuyor ne dersin
kızlar ya bu çift rahim meselesi için bişi demediniz bi bilginiz varmı ben ilk defa duydum bu arada rahimin şekli elle çizilse bu kadar güzel kalp resmi çıkmaz yaniBirazdan tarattırıp koycam teyzoşlerı resmini şeklide görürsünüz
kızlar öğleden sora kan versem hastanede bugünmü yoksa yarınmı çıkar
ben 45 dk.da almıştım gülombu arada içim rahatladı saol verdiğin canlı örnek için ben düşük ihtimalini çok okudum araştırdığımda ama doktorum herkesin ne kadar düşük riski varsa seninde o kadar demişti takmıycam kafama yaaa zaten yeterince eziyet ettim bebeğime var olduğuna inana nakadar yeter gerilmesin yavrum herşey güzel olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?