Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

hoşgeldin canımmm...
Siliğinde siliği olsada sonuçta silik çizgi var ama gülom. Hemen test alıp yap bekliyoruz hadiiii.aaaa çatlattın iyice adamı yaaa

evet hadi git alda gel artık sonuç kesin sonuç olur
üstelik aybene katılıyorum hiç bişi olmasa sliğin siliğide çıkmazdı

hoşgeldin canımmm...
Siliğinde siliği olsada sonuçta silik çizgi var ama gülom. Hemen test alıp yap bekliyoruz hadiiii.aaaa çatlattın iyice adamı yaaa

aybenimmmm eczane çok uzak kahvaltı yapmadım öğlen kursa gidip izin alıp gelirkende almayı düşünüyorum kırmızılar gelmedi şükür kasık ağrısı batması var acaba diyorum geç döllenme olduda ondanmı çok silik:26:

bide nazoyu anayım yahu belki o da çıkar gelir baya oldu haber yok hiçmi aklına gelmiyor merak etceğimiz

Gülsümcüm

Hoşgeldin tatlım ya hadi bakalım bence keisn hamişsin yoksa senin adetin gecikmezdi ben diyeyim sana

hoşbuldum mehtabım bende artık öle olduğunu düşünüyorum kasık batmasından felan hayırlısı bakalım öğlen sorası alıp gelir tekrar yaparım testi

evet canım geç döllenmeden dolayı silip olabilir.dediğim gibi eğer bişey yoksa silikte olsa bile çıkmazdı.böyle düşün.

kızlar ya bu çift rahim meselesi için bişi demediniz bi bilginiz varmı ben ilk defa duydum bu arada rahimin şekli elle çizilse bu kadar güzel kalp resmi çıkmaz yani birazdan tarattırıp koycam teyzoşlerı resmini şeklide görürsünüz

bilmiyom tatlım ama sankii normal doğum yapman zor olur diye duymuştum ama nerden bilemedim. hadi koy bakalım yavrunun resmini

Gülom

sen bilirsin kız benim kasıklarımda ağrı gibi bişiler var bazen canımı yakıyor acaba bebek mi oynuyor ne dersin

ay bide ikiz olmuyor mu tadından yenmez yavvvvvvvvvvvv
hayırlısı mehtabım bende istiyorum aslında

canım benim amca kızımnda öle çift rahimli üç tane çacuğu var hatta torun ssabibi oldu bi sorun yok yani sadece korunmak için spiral taklıyoya hani doktor takamam birine taksam diğeriyle yine hamile kalırsın demişti çiftin sorunu yok yani canını sıkma

Gülom

sen bilirsin kız benim kasıklarımda ağrı gibi bişiler var bazen canımı yakıyor acaba bebek mi oynuyor ne dersin

olabilir mehtabım benim arkadaşım üç aylık hamile kasıklarımda çok ağrım var diyo hatta sürekli yatıyo doktora sorduk bebek büyüyüp geliştiği için bbaskı yapıyo sende ağrı hissdiyosun demişti

kızlar öğleden sora kan versem hastanede bugünmü yoksa yarınmı çıkar

anaa bende koysammı bebekimin resmi acaba???

hiç bir bilgim yok o konuda edacım ya, uzman tv diye bi site var biliyosundur..aç orayı, yaz.
orda doktorlar videoda anlatıyo herşeyi..belki bu konuda vardır orda canım..

kızlar öğleden sora kan versem hastanede bugünmü yoksa yarınmı çıkar

ben 45 dk.da almıştım gülom bu arada içim rahatladı saol verdiğin canlı örnek için ben düşük ihtimalini çok okudum araştırdığımda ama doktorum herkesin ne kadar düşük riski varsa seninde o kadar demişti takmıycam kafama yaaa zaten yeterince eziyet ettim bebeğime var olduğuna inana nakadar yeter gerilmesin yavrum herşey güzel olacak inşallah

hani ben normal muayane saatinde gideceğim yarına kalırmıki kalsada olsun yaaa silik milik demektense içim rahatlasın varmı yokmu demekten sıkıldım hayırlısı gideyim ben yine gelirkende tekrar test alırım
sevindim rahatladığına edoşum stres yapma kendine bebişi düşün dediğim gibi hiç bişey olmaz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…