Neyse akşam yüklerim bende
bu ilk resim 5+5 daha önce cepten çekip koymuştum bu taranmış hali
Eki Görüntüle 164985
bu sur hastanesinde çekilen rahmin kalp şekli burda bağriz
Eki Görüntüle 164986
buda medicanadaki resmimiz
Eki Görüntüle 164987
bide nazoyu anayım yahu belki o da çıkar gelir baya oldu haber yok hiçmi aklına gelmiyor merak etceğimiz
evet yaa.nazo özletti kendini. Ama bir elvada demeden gittiiii
valla 10 kere nazo dan cep numaranı ver dedim ama nerdeeeee
bu ilk resim 5+5 daha önce cepten çekip koymuştum bu taranmış hali
Eki Görüntüle 164985
bu sur hastanesinde çekilen rahmin kalp şekli burda bağriz
Eki Görüntüle 164986
buda medicanadaki resmimiz
Eki Görüntüle 164987
Ahaaaaaaaa vallahide geldi nazo geldi
Hoşgeldin nazooooo
lan ben bir yere gitmedim ki elveda diyeyimmmmm....vınnda bi problem çıktı ama anlayamadık,bilgisayara virüs mü girdi,vınamı bişey oldu bilemedik,eşim aldı ikisinide bilgisayarcıya götürdü,bi iki güne kalmaz gelir elbet,sabredin azcıkım..sizleri çok özledim yavv..gülsümüm çok sevindim,kırmızılar gelmemiş,büyük ihtimal hamilesin canım.hadi inşaallah..zamanım çok az olduğu için geçmişe bakamıyorum,umarım herkes iyidir,herşey yolundadır.mehtabım kasıklarındaki oşey bebişinin hareketleridir canım,erkekler daha erken oynuyorlar,bende sen kadarken hareketlerini hissediyordum.internet cafeden giriyom,birazdan eve gidicem.Beni soracak olursanız iyiyim çok şükür.Mustafa nın hareketleri inanılmaz çoğaldı ve sertleşti,bazen canımı yakıyo..Daha ev hanımlığına adapte olamadım,ev işi nankör be..yapıyom yapıyom bitmiyo bi türlü..benden kurtulabileceğinizi sanıyorsanız aldanıyorsunuz..
lan ben bir yere gitmedim ki elveda diyeyimmmmm....vınnda bi problem çıktı ama anlayamadık,bilgisayara virüs mü girdi,vınamı bişey oldu bilemedik,eşim aldı ikisinide bilgisayarcıya götürdü,bi iki güne kalmaz gelir elbet,sabredin azcıkım..sizleri çok özledim yavv..gülsümüm çok sevindim,kırmızılar gelmemiş,büyük ihtimal hamilesin canım.hadi inşaallah..zamanım çok az olduğu için geçmişe bakamıyorum,umarım herkes iyidir,herşey yolundadır.mehtabım kasıklarındaki oşey bebişinin hareketleridir canım,erkekler daha erken oynuyorlar,bende sen kadarken hareketlerini hissediyordum.internet cafeden giriyom,birazdan eve gidicem.beni soracak olursanız iyiyim çok şükür.mustafa nın hareketleri inanılmaz çoğaldı ve sertleşti,bazen canımı yakıyo..daha ev hanımlığına adapte olamadım,ev işi nankör be..yapıyom yapıyom bitmiyo bi türlü..benden kurtulabileceğinizi sanıyorsanız aldanıyorsunuz..
CANIM BEBİŞİNİ MAŞALLAH.AMA BEN TAM ANLAMADIM YA LAAA. OLSUN GÖRÜŞTÜĞÜMÜZDE BAKARIM ARTIK. MAŞALLAHHHH
lan ben bir yere gitmedim ki elveda diyeyimmmmm....vınnda bi problem çıktı ama anlayamadık,bilgisayara virüs mü girdi,vınamı bişey oldu bilemedik,eşim aldı ikisinide bilgisayarcıya götürdü,bi iki güne kalmaz gelir elbet,sabredin azcıkım..sizleri çok özledim yavv..gülsümüm çok sevindim,kırmızılar gelmemiş,büyük ihtimal hamilesin canım.hadi inşaallah..zamanım çok az olduğu için geçmişe bakamıyorum,umarım herkes iyidir,herşey yolundadır.mehtabım kasıklarındaki oşey bebişinin hareketleridir canım,erkekler daha erken oynuyorlar,bende sen kadarken hareketlerini hissediyordum.internet cafeden giriyom,birazdan eve gidicem.Beni soracak olursanız iyiyim çok şükür.Mustafa nın hareketleri inanılmaz çoğaldı ve sertleşti,bazen canımı yakıyo..Daha ev hanımlığına adapte olamadım,ev işi nankör be..yapıyom yapıyom bitmiyo bi türlü..benden kurtulabileceğinizi sanıyorsanız aldanıyorsunuz..
ayyy çok komik oldu yaaa, ermiş gibi hatunsun vesselam
hoşgeldin nazan abla...nasıl gidiyo anlat hadi..hemen gittin mi yoksa??
ben sana demiştim vın sorun çıkarıyo diye..ben ilk zamanlarda sinirden kıracaktım bizimkini...şimdi aramız iyi bakalım :)
bide nazoyu anayım yahu belki o da çıkar gelir baya oldu haber yok hiçmi aklına gelmiyor merak etceğimiz
evet yaa.nazo özletti kendini. Ama bir elvada demeden gittiiii
valla 10 kere nazo dan cep numaranı ver dedim ama nerdeeeee
Ahaaaaaaaa vallahide geldi nazo geldi
Hoşgeldin nazooooo
ayyy çok komik oldu yaaa, ermiş gibi hatunsun vesselam
hoşgeldin nazan abla...nasıl gidiyo anlat hadi..hemen gittin mi yoksa??
ben sana demiştim vın sorun çıkarıyo diye..ben ilk zamanlarda sinirden kıracaktım bizimkini...şimdi aramız iyi bakalım :)
hoşgeldin nazommmmm.
aybenim sur hastanesinin resminde altta büyütülmüş fotoda içi siyah bir daire var onun içindeki beyaz gölge işte benim minnağımaşk olsun teyzesi koca bebeğimi görmedin
nazom hoşgeldin inş.çabucak yapılır da aramıza dönersin senden kurtulmak isteyen kim sensiz olmaz
bakalım nazom hayırlısı test silik çıktı bugün hastaneye gideceğim
musatafa paşa sabırsızlanıyo heralde çöıkmak içim hayırlısıyla gelir inş.
herkese tek tek hoşbulduk..teşekkür ederim...sizleri çooookkkk seviyorummmm..ayrıca edacım ben bebişini gördüm,maşallah baya büyümüş ve ultrasonda sağ tarafta duruyodu bu onun erkek olma ihtimali demek...ben zaten senin oğlan doğurma ihtimalini sevdim gülsümcüm panik yapma güzelim..hamilesin..geç döllenme olmuştur büyük ihtimal..sakın ağır falan kaldırma,dikkat et kendine.
aybenim sur hastanesinin resminde altta büyütülmüş fotoda içi siyah bir daire var onun içindeki beyaz gölge işte benim minnağımaşk olsun teyzesi koca bebeğimi görmedin
sorma ya ebru bende tırstım içgüdülerimle nazoyu internet kafeye soktum
herkese tek tek hoşbulduk..teşekkür ederim...sizleri çooookkkk seviyorummmm..ayrıca edacım ben bebişini gördüm,maşallah baya büyümüş ve ultrasonda sağ tarafta duruyodu bu onun erkek olma ihtimali demek...ben zaten senin oğlan doğurma ihtimalini sevdim gülsümcüm panik yapma güzelim..hamilesin..geç döllenme olmuştur büyük ihtimal..sakın ağır falan kaldırma,dikkat et kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?