Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bana müsade kahvaltımı edeyim gelirim birazdan

bu ilk resim 5+5 daha önce cepten çekip koymuştum bu taranmış hali

bu sur hastanesinde çekilen rahmin kalp şekli burda bağriz

buda medicanadaki resmimiz

bide nazoyu anayım yahu belki o da çıkar gelir baya oldu haber yok hiçmi aklına gelmiyor merak etceğimiz

evet yaa.nazo özletti kendini. Ama bir elvada demeden gittiiii

valla 10 kere nazo dan cep numaranı ver dedim ama nerdeeeee

lan ben bir yere gitmedim ki elveda diyeyimmmmm....vınnda bi problem çıktı ama anlayamadık,bilgisayara virüs mü girdi,vınamı bişey oldu bilemedik,eşim aldı ikisinide bilgisayarcıya götürdü,bi iki güne kalmaz gelir elbet,sabredin azcıkım..sizleri çok özledim yavv..gülsümüm çok sevindim,kırmızılar gelmemiş,büyük ihtimal hamilesin canım.hadi inşaallah..zamanım çok az olduğu için geçmişe bakamıyorum,umarım herkes iyidir,herşey yolundadır.mehtabım kasıklarındaki oşey bebişinin hareketleridir canım,erkekler daha erken oynuyorlar,bende sen kadarken hareketlerini hissediyordum.internet cafeden giriyom,birazdan eve gidicem.Beni soracak olursanız iyiyim çok şükür.Mustafa nın hareketleri inanılmaz çoğaldı ve sertleşti,bazen canımı yakıyo..Daha ev hanımlığına adapte olamadım,ev işi nankör be..yapıyom yapıyom bitmiyo bi türlü..benden kurtulabileceğinizi sanıyorsanız aldanıyorsunuz..

Ahaaaaaaaa vallahide geldi nazo geldi
Hoşgeldin nazooooo

ayyy çok komik oldu yaaa, ermiş gibi hatunsun vesselam

hoşgeldin nazan abla...nasıl gidiyo anlat hadi..hemen gittin mi yoksa??
ben sana demiştim vın sorun çıkarıyo diye..ben ilk zamanlarda sinirden kıracaktım bizimkini...şimdi aramız iyi bakalım :)

hoşgeldin nazommmmm.

CANIM BEBİŞİNİ MAŞALLAH.AMA BEN TAM ANLAMADIM YA LAAA. OLSUN GÖRÜŞTÜĞÜMÜZDE BAKARIM ARTIK. MAŞALLAHHHH

aybenim sur hastanesinin resminde altta büyütülmüş fotoda içi siyah bir daire var onun içindeki beyaz gölge işte benim minnağım aşk olsun teyzesi koca bebeğimi görmedin

nazom hoşgeldin inş.çabucak yapılır da aramıza dönersin senden kurtulmak isteyen kim sensiz olmaz
bakalım nazom hayırlısı test silik çıktı bugün hastaneye gideceğim
musatafa paşa sabırsızlanıyo heralde çöıkmak içim hayırlısıyla gelir inş.

sorma ya ebru bende tırstım içgüdülerimle nazoyu internet kafeye soktum

nazo maşallah mustafaya iyi bakmışın demekki güçlüü kuvvetli oldu erkekimiz

dip not çabuk döööön :84:

bide nazoyu anayım yahu belki o da çıkar gelir baya oldu haber yok hiçmi aklına gelmiyor merak etceğimiz

evet yaa.nazo özletti kendini. Ama bir elvada demeden gittiiii

valla 10 kere nazo dan cep numaranı ver dedim ama nerdeeeee

Ahaaaaaaaa vallahide geldi nazo geldi
Hoşgeldin nazooooo

hoşgeldin nazommmmm.

aybenim sur hastanesinin resminde altta büyütülmüş fotoda içi siyah bir daire var onun içindeki beyaz gölge işte benim minnağım aşk olsun teyzesi koca bebeğimi görmedin

herkese tek tek hoşbulduk..teşekkür ederim...sizleri çooookkkk seviyorummmm..ayrıca edacım ben bebişini gördüm,maşallah baya büyümüş ve ultrasonda sağ tarafta duruyodu bu onun erkek olma ihtimali demek...ben zaten senin oğlan doğurma ihtimalini sevdimgülsümcüm panik yapma güzelim..hamilesin..geç döllenme olmuştur büyük ihtimal..sakın ağır falan kaldırma,dikkat et kendine.

nazocum dikkat ediyorum fazla bişey yapmıyorum ağrım çok fazla
bizde seni seviyoruzbizi sensiz bırakma

bizde seni çok seviyoruz nazoom teşekkür ederim nazo ben başından beri erkek hissediyorum ama tabi hayırlısı bu arada gene güldürdün beni hemde çok

3442. sayfaya bak nazom..oğluma aldıklarımın resmini çektim..beğencen mi bakalım

bizde seni çooook seviyoruz nazoooommmm.
Bu arada bende rüyamda erkek bebeğimi gördüm. Nasıl tatlı.uyuyordu ve bende deli gibi öpüp duruyorum. Hamile birinin rüyada erkek bebek görmedi kız bebeği olacağına müjde edermiş. Bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…