Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

size doyum olmaz bitanelerim..ben şimdi çıkmak zorundayım,kızım okuldan gelicek,anahtarı yok,evde olmam lazım.hayırlı haberlerinizi bekliyorum.şu an burda olmayan (bu şansı kaçıran)diğer arkadaşlarada selamlar..öpüldünüzzzzzzzzzzz...kendinize iyi bakın gebeşlerrrr...

bende erkek görmüştüm aybenim, emziriyodum sürekli...bak oğlum olacak..
yanıltıcı olabiliyor rüya tabirleri...sen ne hissediyosan genelde o oluyor ama orası yüzde 80 ihtimal doğru.

Delüüüüü.
Hadi kendine bebeklerine iyi bak gene geeel....

benimki hiiç belli olmuyor edoşum.sadece boyunu ölçmek için + işertiyle ölşüyorlar ya. Iki tane + nın içinde belli belirsiz sadece.

sen koy ben göremesem bebeğim görür kardeşini
hem en son 3 hafta önce yanyanalardı özlemişlerdir birbirlerini

güle güle nazom arayı uzatma mustafa paşaya iyi bak tabi senayada öpüyorum görüşürüz

benimki hiiç belli olmuyor edoşum.sadece boyunu ölçmek için + işertiyle ölşüyorlar ya. Iki tane + nın içinde belli belirsiz sadece.
ayyyyyyy öle oluyo hakketen ya..
pirinç tanesinin yarısı kadar demişti doktorum ilk boyuna
sonra pirinç tanesi kadar dedi, sonra fasulye kadar dedi
fasulye kadar deyince nasıl sevinmiştim anlatamam büyüdü ya hani, o bakımdan....
çok güzel bi duygu....

teşekkür ederiz ebrucumm
hisli karı oldum ben
bencede çok hisli karısın..
bundan sonra sana sorucam merak ettiklerimi..
söle bakalım, kaynanamlar nisanda mı gelcek yoksa mayısta mı? ben bunu merak ediyorum edoşum

Evet yaa özlemişlerdir tabi.anası özlemiş anasını zaten

anaaam anasınıda yerim yavrusunuda bizde sizi çok özledik yaaa en kısa zamanda inşallah kavuşucuk aybenim

bu arada ben doktora ya benim neden hiç miğdem bulanmıyor normalmi kötü bişi değill dimi dedim
kesinlikle çok şanslısın günde 5 kere kusan hastalarım var dedi adam delimisin diyecekti banada dilinin ucunda kaldı gördüm yani

sana duymak istediğin cevabı verim işleri çıkıcak bu yaz gelemiycekler ebrucum

edoşum banada bi tahminde bulun oğlummu kızımmı olacak ama benim istediğim cevabı değil içinden geçeni söle

edoşum banada bi tahminde bulun oğlummu kızımmı olacak ama benim istediğim cevabı değil içinden geçeni söle

edoşun yesin seni gülom vallahi çok çekimserim %50 %50 ağır basan taraf yok
istermisin ikiz olsun biri kzı biri erkek meğer ondan çekimsermişim

edoşun yesin seni gülom vallahi çok çekimserim %50 %50 ağır basan taraf yok
istermisin ikiz olsun biri kzı biri erkek meğer ondan çekimsermişim

oooooooo olmadı edoşum bencede zaten yarıyarıya onu bende biliyom
kız ikiz diye diye olacak heralde

oooooooo olmadı edoşum bencede zaten yarıyarıya onu bende biliyom
kız ikiz diye diye olacak heralde

illaki gülom ama napim tam kıza odaklanıyorum hop erkek geçiyo içimden tam erkeğe odaklanıyorum hop kız geçiyo içimden ya konsantre olamadım yada ikiside yüklendi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…