Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

kızlarrrrrrr kimse yokmu ben geldimmmm
kan tahlili yaptırdım sonuç güzel dedi doktor 1haftalık felan gebelik var dedi çarşamaba tekrar gel yine bakalım değer ikiye katlanırsa herşey yolunda sağlıklı gebelik dedi
şükürler olsun Rabbime artık içim rahat veeeeeeeeeeee söleye bilirim artıkkk
bennnn hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

ilkk halay benden TABIKIII
saglikla insallah melegine kavusursun canim benim seni cok seviyorummmhadi anlat yaaaaa bu ay neler yasadin sen .kac gunde regl oluyodunn .v.s.....

ilkk halay benden TABIKIII
saglikla insallah melegine kavusursun canim benim seni cok seviyorummmhadi anlat yaaaaa bu ay neler yasadin sen .kac gunde regl oluyodunn .v.s.....

canım benim sağolasın ben 24-25günde adet oluyodum ben buay klomen ve çatlatma iğnesi oldum oda hamilelik hormonu salgılıyo vücüda onun için belirtilere takılmadım zaten her belirti oluyodu adetime iki gün kala tetst negatif çıktı günümde çok çok silikti bugün tekrar yaptım bayağı belirgindi üstelik umutsuzdum buay hep burda sölüyodum evde misafir vardı veee ilişki sadece iğne olduğum gün ve ertesi gün oldu sorasında olamadı diye bilirim geç yatıyoduk uyku yoorgunluk derken olmuyodu bişey ama şükürler olsun Rabbime meleğimi gönderdi dularım seninle tatlım en kısa zamanda sendende güzel haber alacağız inş.

birazdan geliorum hadi toplaşınnnn:84::84:

Çok sevindim canım zaten rüyamda görmüştüm senin hamile olduğunu hatta eda ya sölemiştim rabbim tamamına erdirsin inşallahhhh

Son düzenleme:

Çok sevindim canım zaten rüyamda görmüştüm senin hamile olduğunu hatta eda ya sölemiştim rabbim tamamına erdirsin inşallahhhh

sağol canım benim Rabbim isteyen herkeze versin tattırsın bu duyguyu inş.
rüyanda nasıl gördün hani tanışmıyoruz daha önce yazıştıkmı sen nasılsın

offfffffffffffff nirdesiniz kızlarrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaa hadi gelin sıkıldım bak aybencim bebişin fotosunu koyacaktın
ebru eda seda mehtap ayben ve diğerleriiiiiii gelin hadi ne ediyonuz yahuuuuuuuuuuu çalışmada yok bebişler göbüşlerde

sağol canım benim Rabbim isteyen herkeze versin tattırsın bu duyguyu inş.
rüyanda nasıl gördün hani tanışmıyoruz daha önce yazıştıkmı sen nasılsın

amin canım.topiğinizi hep takip ediyordum eda ile de yazışıyorduk konuşmasakta hepinizi tanıyorum :))
çok şükür canım ben iyiyim bende çok zor bebiş elde edenlerdenim.Seni rüyamda erkek bebek kucağında görmüştüm.

hıııımmm hoşgeldin aramıza canım hayırlısı bende rüyamda ikiz erkek bebiş görmüştüm tersi olur derler genelde hayırlısı olsun önemli olan o daha cinsiyetine çoooooooookkkk var seninki bellimi tatlım

yeşilim zeytinim minnğıyla gelmiş nasılsın kmız usandın burda sizi bekliyorum

yeşilim zeytinim minnğıyla gelmiş nasılsın kmız usandın burda sizi bekliyorum

anam gülomla mipminnak yavrusuda burdaymışş biz seni az beklemedik kız aybenle
ceptende yazmıştım tebriklerimi ama göbek atamamıştım du az bi oyniiiyim :118::118::118::119::119::119:

Son düzenleme:
anam gülomla mipminnak yavrusuda burdaymışş biz seni az beklemedik kız aybenle
ceptende yazmıştım tebriklerimi ama göbek atamamıştım du az bi oyniiiyim :118::118::118::119::119::119:

aaaaaaaaaa intikmmı diyosun iyi bende bayağıdır bekliyorum ödeşdik sanırım
geldik evet ama sen dur bakalımoynama senin minnak yorulur sora teyzesi kıyamaz ona dur ben hoplayam biraz
:118::118:

edoşum senin derğer ne çıkmıştı hatırlıyomusun

gülom bu arada miranda topiğimizin en sıkı takipçilerinden ve hepimizin üzerinde duası var hamiş olalım diye hamiş olduktan sonra hem sağlıklı olsun hemde gönlümüzden geçen olsun diye burada tanıdığım en güzel insanlardan biri sanada çok dua etti rüyannıda görmüştü hamile olduğuna dair emindi yani ben senin hamile olduğunu söylediğimde biliyorum ki rüyamda görmüştüm demişti gayet sakin
canım arkadaşım benim miranda
gülo kız gel bide öpim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…