ilkk halay benden TABIKIIIkızlarrrrrrr kimse yokmu ben geldimmmm
kan tahlili yaptırdım sonuç güzel dedi doktor 1haftalık felan gebelik var dedi çarşamaba tekrar gel yine bakalım değer ikiye katlanırsa herşey yolunda sağlıklı gebelik dedi
şükürler olsun Rabbime artık içim rahat veeeeeeeeeeee söleye bilirim artıkkk
bennnn hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
ilkk halay benden TABIKIII
saglikla insallah melegine kavusursun canim benim seni cok seviyorummmhadi anlat yaaaaa bu ay neler yasadin sen .kac gunde regl oluyodunn .v.s.....
İnşallah Yüce Rabbim isteyen bekleyen bütün kullarına hayırlı bir evlat nasip eder
kızlarrrrrrr kimse yokmu ben geldimmmm
kan tahlili yaptırdım sonuç güzel dedi doktor 1haftalık felan gebelik var dedi çarşamaba tekrar gel yine bakalım değer ikiye katlanırsa herşey yolunda sağlıklı gebelik dedi
şükürler olsun Rabbime artık içim rahat veeeeeeeeeeee söleye bilirim artıkkk
bennnn hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
Çok sevindim canım zaten rüyamda görmüştüm senin hamile olduğunu hatta eda ya sölemiştim rabbim tamamına erdirsin inşallahhhh
sağol canım benim Rabbim isteyen herkeze versin tattırsın bu duyguyu inş.
rüyanda nasıl gördün hani tanışmıyoruz daha önce yazıştıkmı sen nasılsın
amin canım.topiğinizi hep takip ediyordum eda ile de yazışıyorduk konuşmasakta hepinizi tanıyorum :))
çok şükür canım ben iyiyim bende çok zor bebiş elde edenlerdenim.Seni rüyamda erkek bebek kucağında görmüştüm.
yeşilim zeytinim minnğıyla gelmiş nasılsın kmız usandın burda sizi bekliyorum
anam gülomla mipminnak yavrusuda burdaymışş biz seni az beklemedik kız aybenle
ceptende yazmıştım tebriklerimi ama göbek atamamıştım du az bi oyniiiyim:118::118::118::119::119::119:
edoşum senin derğer ne çıkmıştı hatırlıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?