gülom bu arada miranda topiğimizin en sıkı takipçilerinden ve hepimizin üzerinde duası var hamiş olalım diye hamiş olduktan sonra hem sağlıklı olsun hemde gönlümüzden geçen olsun diye burada tanıdığım en güzel insanlardan birisanada çok dua etti rüyannıda görmüştü hamile olduğuna dair emindi yani ben senin hamile olduğunu söylediğimde biliyorum ki rüyamda görmüştüm demişti gayet sakin
canım arkadaşım benim miranda
gülo kız gel bide öpim
kız sende çok sallama deli zaten bi yerde durduğun yok koşturup duruyosun
gülom hatırlamam mı benim reglme 2 gün kala 162 çıkmıştı
HAyırlısı olsun hakkında inşallah.Benim daha belli değil teyzesi bakalım 28 inde ikili testimiz var orada belki belli olurhıııımmm hoşgeldin aramıza canım hayırlısı bende rüyamda ikiz erkek bebiş görmüştüm tersi olur derler genelde hayırlısı olsun önemli olan o daha cinsiyetine çoooooooookkkk var seninki bellimi tatlım
gülom bu arada miranda topiğimizin en sıkı takipçilerinden ve hepimizin üzerinde duası var hamiş olalım diye hamiş olduktan sonra hem sağlıklı olsun hemde gönlümüzden geçen olsun diye burada tanıdığım en güzel insanlardan birisanada çok dua etti rüyannıda görmüştü hamile olduğuna dair emindi yani ben senin hamile olduğunu söylediğimde biliyorum ki rüyamda görmüştüm demişti gayet sakin
canım arkadaşım benim miranda
gülo kız gel bide öpim
HAyırlısı olsun hakkında inşallah.Benim daha belli değil teyzesi bakalım 28 inde ikili testimiz var orada belki belli olur
Sende benim canım arkadaşımsın edacımmm senin yüreğin okadar güzelki edacım rabbim yavrunu sana bağışlasın
sorma edoşum buara yoğun geçiyo daha doğrusu iki aydır bayağı yoğun ama dikkat ediyorum heleki bugünden sora
162 derken edoşum 162.00miydi
hakkında ne hayırlı olacaksa o olsun canım inş.ilk bebişmi:26:
HAyırlısı olsun hakkında inşallah.Benim daha belli değil teyzesi bakalım 28 inde ikili testimiz var orada belki belli olur
Sende benim canım arkadaşımsın edacımmm senin yüreğin okadar güzelki edacım rabbim yavrunu sana bağışlasın
161.96 gülom 1-2 haftalık demişti lab.daki çocuk
İlk canım rabbim kısmet ederse tüp bebiş benim yavrum teyzesi 2. denemede geldi bize
hımmm benimki düşük değil demi edoşum çünkü benim adet tarihi üçgün geçti
yok gülom hiç değil hemde sen hiç kafana takma bunları bende çok kıyaslama yapıp üzdüm kendimi sende o hataya düşme gülom üzme kendinide minnağınıda geldi artık huzur wer meleğimize
yok canım kafaya takmıyorumda aklıma geldi dedim acaba düşükmü çarşamba tekrar gideceğim zaten doktor tekrar test yapıp değerine bakalım ikiye katlanması gerek iki günde dedi hayırlısı bakalım üzmem minnağımı kaçaydır gelmiyo diye üzülürken şimdi böle yapmam doğru değil eveeeeeeeettt ozaman
haydi şimdi bütün eller havayaaaaaaaa
:81:
ha şöyle 2 melek annesi
bak ne kibar oynıycam sana
slm kızlar nasılsınız??ben kasımda hamile kalanlardanım
bu topiğe yazmayalı çok uzun zaman oldu ama geceleri takip ettim okudum yazdıklarınızı
eski tanıdıklarımdan kimse kalmamış maşallah herkes hamile
hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız
iyi akşamlar
aşk olsun canım ben seni çok net hatırlıyorum halbuki hatta listemizde de varsın hamiş kalınca uğramadın
çok şükür bekleyen listesi kalmadı hoş ravzanurla elmakurdu var ama onlar çok sık girmedikleri için azize listeyi kapadı
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımcinsiyeti nedir :26:
pardon çizelgendeki oğluşum yazını şimdi gördüm :78: Allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?