Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

sağolun kızlar bende sizlere duacıyım Rabbim herkezin gönlüne göre hayırlısı versin
bende seni öpemohhhhhhhhhhh pehde datluymuşşş

kız sende çok sallama deli zaten bi yerde durduğun yok koşturup duruyosun
gülom hatırlamam mı benim reglme 2 gün kala 162 çıkmıştı

sorma edoşum buara yoğun geçiyo daha doğrusu iki aydır bayağı yoğun ama dikkat ediyorum heleki bugünden sora
162 derken edoşum 162.00miydi

HAyırlısı olsun hakkında inşallah.Benim daha belli değil teyzesi bakalım 28 inde ikili testimiz var orada belki belli olur

Sende benim canım arkadaşımsın edacımmm senin yüreğin okadar güzelki edacım rabbim yavrunu sana bağışlasın

hakkında ne hayırlı olacaksa o olsun canım inş.ilk bebişmi:26:

özlemcim utandırdın beni
Allah herkesin yavrusunu bağışasın benim güzel kalpli merhametli arkadaşım

hımmm benimki düşük değil demi edoşum çünkü benim adet tarihi üçgün geçti

yok gülom hiç değil hemde sen hiç kafana takma bunları bende çok kıyaslama yapıp üzdüm kendimi sende o hataya düşme gülom üzme kendinide minnağınıda geldi artık huzur wer meleğimize

yok gülom hiç değil hemde sen hiç kafana takma bunları bende çok kıyaslama yapıp üzdüm kendimi sende o hataya düşme gülom üzme kendinide minnağınıda geldi artık huzur wer meleğimize

yok canım kafaya takmıyorumda aklıma geldi dedim acaba düşükmü çarşamba tekrar gideceğim zaten doktor tekrar test yapıp değerine bakalım ikiye katlanması gerek iki günde dedi hayırlısı bakalım üzmem minnağımı kaçaydır gelmiyo diye üzülürken şimdi böle yapmam doğru değil eveeeeeeeettt ozaman
haydi şimdi bütün eller havayaaaaaaaa
:81:

ha şöyle 2 melek annesi
bak ne kibar oynıycam sana

slm kızlar nasılsınız??ben kasımda hamile kalanlardanım
bu topiğe yazmayalı çok uzun zaman oldu ama geceleri takip ettim okudum yazdıklarınızı
eski tanıdıklarımdan kimse kalmamış maşallah herkes hamile
hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız
iyi akşamlar

ben şimdilik kaçıyorumm kızlar birazdan yine gelirim canım bişeyler istiyo meyva felan yiyem gelirim öpüyorummm

aşk olsun canım ben seni çok net hatırlıyorum halbuki hatta listemizde de varsın hamiş kalınca uğramadın
çok şükür bekleyen listesi kalmadı hoş ravzanurla elmakurdu var ama onlar çok sık girmedikleri için azize listeyi kapadı
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım cinsiyeti nedir :26:

pardon çizelgendeki oğluşum yazını şimdi gördüm :78: Allah bağışlasın

pardon çizelgendeki oğluşum yazını şimdi gördüm :78: Allah bağışlasın

amin canım hepimizinkini gerçekten hatırladın mı ??
cinsiyetle ilgili ben kendimden bişiler anlatim içimden hep kız geçti hatta dr. erkek diyince şok oldum ama rüyamda erkek gördüm erkek bebek çorabı alcaktım cins. öğrenim öyle alıcam dedim bu rüyayı 2 kere gördüm elime aldım bıraktım,tabi ben çorabı almadan uyanınca kız olacak diyodum
bakalım sizin cinsiyetler ne olcak sağlıklı olsunlar herşeyden önce
kendine çok iyi bak cnm

Çok şükür....

alalh hepimize bebek sahibi olmayı nasip etti inşallah sağlıkla kucaklarımızada alırız....

gülsümüm allah tamaına erdirsin canım arkadaşım ay çok mutluyum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…