Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

çok şükür....

Alalh hepimize bebek sahibi olmayı nasip etti inşallah sağlıkla kucaklarımızada alırız....

Gülsümüm allah tamaına erdirsin canım arkadaşım ay çok mutluyum valla.

çok şükür çatır çatır hamile kaldık
Inşallah çatır çatır doğurmakta nasip olur

Edacım,

gördüm miniş yavrunu önümüzdeki ay gidince şok olacaksın kocaman olmuş ya bu deyip duracan canım.

2 NİSANDA GİDİCEZ TEYZESİ 10 HAFTALIK OLMUŞ OLUCAZ TAM İNŞALLAH KOCAMAN OLMUŞ OLURDA BENDE GÖRÜRÜM KIPI KIPIR HALİNİ

oyyyyyy oyyyyyyyy.....süper bi haberle başladım bugüne :)
çok sevindim gülom...bak boş yere üzdün kendini...artık stres , üzüntü yok..bebişini düşün..hakkında hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin sana...
bir bebiş daha geliyoooo ..oleyyyyy:119::119::119::122::122::122::92:

gerçekten hatırladım kız neden hatırlamıyayım sanki seneler geçti alemsin hee
Bende erkek çocuğu görüyorum eşimde hissiyatımızda erkek bende heralde kızdenirse şok olurum Hayırlısı olsun kız erkek hiç fark etmez tabi sağlıkla gelsinler yeterki evlatlarımız
Sende kendine iyi bak canım Haa birde isim ne düşünüyorsun

Günaydın ebruuu
Egemenin cicilerini nerden aldın uğradınmı dediğim yere

Günaydın ebruuu
Egemenin cicilerini nerden aldın uğradınmı dediğim yere

günaydın canım edoşumm...
herşeyi havuzlu handan aldım canım..peşin olunca indirim yapıyolar..ben silivrideyim hatırlıyosundur..burdan bişey almak kazığın alası olurdu burası tatil yeri olduğundan sanırım, herşey çok pahalı...
havuzlu hana bi girdim, kendimi kaybettim orda nerdeyim ben falan dedim resmen..çok güzel bi yermiş..bayıldım..fiyatlarda hiç pahalı değil..
pahalı değil ama, buna rağmen 800 lira gitti, daha bunun içinde eksiklerde var yani...

canım benim sevindim tavsiye ettiğim yerin işine yaramasına
inşallah bende o günleri görürüm zaten acayip hevesliyim alışverişe eşimle ne zaman dışarı çıksak gözümüz hep bebe kıyafetlerinde hoş eskiden de öyleydi şimdi birde sıra almaya gelirse inşallah bende kendimi kaybetmeyi düşünüyorum üstelik yanımda beni kendime getirmek için akılı başında bir kocada olmayacak muhtemelen benden beter kontrolden çıkacak

ay ay ayyyyyyyy ne kadar güzel bir haberle başladım güne süper bir haber bu gülsümüm yaaa.nasıl sevindim anlatamam. ay dayanamıycam bende oynayacağım yehhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gülsümüm sen eşinle bozuşup bıraya yazdığında hatırlıyormusun aklıma mehtap geldi demiştim. ve o ay hamile haberini aldık demiştim.senden de haber gelicek inşallah demiştim.
ayy ne güzel listede herkes hamile. tek başına bıraktınız beni diyip duruyordun. sana yol açtık işte geldin sende bizi bırakmadın.oh oh ohhh ne güzel yaaaaaaaa. oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ben dün akşam giremedim topik coşmuş. keşke bende olsaydım. ama uykudan geberiyordum. sersem gibiydim valla. fena uykum oluyor akşamları. küçük böceğiminde resmini koyamadım zaten

gerçekten insan kendini kaybediyo...alışveriş yapmak çok güzel bişey edacım..Allahım sanada nasip etsin..bu kadar mutlu olacağımı düşünmemiştim...ama 2 gün kendime gelemedim o da ayrı konu tabi.öyle yorulmuşum ki, sözde doktorum kendini fazla yormayacaksın demişti..unuttum gittim :)

benim yanımda teyzemle , annem vardı..iyi kide varlardı..senınde yanında mutlaka annen olsun...

aaa aşkolsun eda cım beraber alışverişe gitmeyecekmiydik
hem ben sana küstüm beni başkalarıyla aldatıyorsun (kıskandımmm )

kız aldıktan sonrası fena onları mincıklamaktan zamanı unuturum en keyifliside odasını yerleştirmektir kesin ayyy heyecan yaptım
eşim çok meraklıdır canım annemde kesinlikle yanlız bırakmaz eeeeeeeeee bide ayben teyzoşumuzla böcük kardeşimiz var daha ne olsun kalabalığız biz

aaa aşkolsun eda cım beraber alışverişe gitmeyecekmiydik
hem ben sana küstüm beni başkalarıyla aldatıyorsun (kıskandımmm )

alttaki msjı yazdıktan sonra bu msjı gördüm bi kere
sen bana nasıl küsersin yaaaaaaaaa dağıtırım ulen topiği
hem naptım ki

alttaki msjı yazdıktan sonra bu msjı gördüm bi kere
sen bana nasıl küsersin yaaaaaaaaa dağıtırım ulen topiği
hem naptım ki

bananeee dağıt topiği. bananeee :84: küstüm sana.
beni miranda ile aldatıyorsun. görürsün sen bende başka topiklere gireyimde başka arkadaşlar bulayımda onlardan canım arkadaşım diye bahsedeyimde gör gününü hıh

bizde bu hafta sonu oğluşumuz için alış verişdeydik insan kendine bişiy alırken iki kez düşünüyo ama konu bebek olunca bilinç sıfıra iniyo ,biz eve geldiğimizde bide bakdık ki aynı model tulumdan kaç tane almışız tek rengi farklı ama çoooooooooook güzel bir duygu allah herkese nasip etsin .....

GÜLE GÜLE GİYSİN OĞLUŞUN CİCİLERİNİ. ALLAH BAĞIŞLASIN.

amanda aman benim ballı lokma tatlım sabah sabah bana naz mı yapıyormuş ben yermişmiyim onun göbüşünüüüüüüüü sen benim reelde de en iyi arkadaşımsın aybenim böceğim seni ne kadar sevdiğimi bilmiyormusunda kıskanıyorsun bakim
hem miranda başka topikten değilki bu topikten hem biz onunlada hep sen ben o buluşucaz diye konuşuyoruz valla bak gelince yazar o da inanmassan hay Allah yaaa sabah sabah hem güldüm hemde hoşuma gitti açıkçası ben seni çooook seviyorum benim ruh ikizimsin sen gel bakim

işte alışveriş sırasında kendini kaybeden bir anne adayı örneği daha
Allah sağlıcakla gülücükler saça saça giymesini nasip etsin yavruna inşallah canımm

buda benim hoşuma gitti işte
Bende seni çooooooook seviyorummmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…