- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
buda benim hoşuma gitti işte
Bende seni çooooooook seviyorummmmmmmmmmmmm
ayy ne güzel cicişleri.güe güle giysin rüzgar bebeğimiz canım...
sabah sabah ne güzel kur yapıyoruz birbirimize dimi
anaaam erkekimin gri eşofman takımlarına bayıldım hepsi çok güzel tabii
sağlıkla giysin tosunum düşündümde biz bebeleimizin kıyafetlerini birbirimize veremiycez küçülünce araları çok az
anaaam erkekimin gri eşofman takımlarına bayıldım hepsi çok güzel tabii
sağlıkla giysin tosunum düşündümde biz bebeleimizin kıyafetlerini birbirimize veremiycez küçülünce araları çok az
teşekkür ederiz teyzesi daha iyileri benim yiğenlerin başına
şimdi düşündüm de
ço değil bir kaç önce neler konuşuyorduk dimi şimdi neler çok duygulandım ağlyacam valla
inşallah canım....
ya kızlar bende hafta sonundan beri şalgam manyaklığı başladı. deli gibi şalgam suyu içiyorum. allahtan hiç bir zararı yok aksine her derde deva.hamileler içinde çok faydalıymış. süt yapıyormuş. kabızlığı önlüyormuş kan yapıyormış vs.vs. dünde 2 bardak içtim valla şimdi gene canım çekti yawww
size birşey anlatayımda gülün biraz....
cumartesi günü Mig... adlı marketteyiz kahvaltılık alıyoruz anam benim burnuma turşu kokusu geldi ve marketteyken başım ağrıyordu idem yanıyordu pek iyi değildim neyse gittim turşu istedim ev için kadın salatlık turşunu koyuyor resmen benim ağzımın suyu aktı ama resen dedim kadına hemen bir tane ver kadın bana bakıyor dedim yemem lazım öleceğim yoksa kadın gül gül neyse verdi bir tane anam ne yedim onu çocuk gibi gittim bide saklandım oktay istemesin diye sonra ne başımın ağrısı kaldı nede mide dedim aşermek böle birşeymiş demek. aa görmeniz lazım dı
ayben mehtap siz ne şekersiniz yaaa
Hoş benimde hikayem yok sanmayın turşuylan alakalı hemen yazim
Eşimin kuzen bizde bi tepsi irmik tatlısı yaptı çokta severim ama mıymıy 2 kaşık yiyebildim ve kendimi turşu yediğimi düşünürken buldumKendimi mutfağa zor attım bi kavanoz turşuyu aldım giitim içeri oturdum yiyorum kimseye bakmadan flaşlar patlayınca kendime geldim hande meğer resmimi çekiyomuş anneme göstercem anneme göstercem diye çektiği fotoya baktım gözüm kapalı mest olmuş durumdayım üç parmağım turşuyla beraber boğazıma kadar içerde tişörtümün göğüs kısmı ise turşu suyundan ıslak çenemden süzülenler Yahu rezil olacam silmedide
ayy canlandırdınm gözümde.edoş tam yemeliksin.bende seni turşu diye yememmiiiiiiiiii.. Ayy bu arada canımı çektirdiniz turşu turşu diye yaaa.ağzımın suyunu zor topluyorum. üffffffffffffffffffffffffffffffffffff.çok istiyom...
:84:
kız her yerde bulursun canım akşam hemen al
ayy canlandırdınm gözümde.edoş tam yemeliksin.bende seni turşu diye yememmiiiiiiiiii.. Ayy bu arada canımı çektirdiniz turşu turşu diye yaaa.ağzımın suyunu zor topluyorum. üffffffffffffffffffffffffffffffffffff.çok istiyom...
:84:
"ats" olsa keşke bizim için "acil turşu servisi"
Kamil dayanamadı zaten azcık ıstırdı Ama sana kadarda var yani yi benii
Sonra bende senden 1 kıt alıveriim heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?