Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

teşekkür ederiz teyzesi daha iyileri benim yiğenlerin başına

inşallah canım....
ya kızlar bende hafta sonundan beri şalgam manyaklığı başladı. deli gibi şalgam suyu içiyorum. allahtan hiç bir zararı yok aksine her derde deva.hamileler içinde çok faydalıymış. süt yapıyormuş. kabızlığı önlüyormuş kan yapıyormış vs.vs. dünde 2 bardak içtim valla şimdi gene canım çekti yawww

şimdi düşündüm de

ço değil bir kaç önce neler konuşuyorduk dimi şimdi neler çok duygulandım ağlyacam valla

şimdi düşündüm de

ço değil bir kaç önce neler konuşuyorduk dimi şimdi neler çok duygulandım ağlyacam valla

evet dimiii. hayat işte. bugün ağladığımız şeye ilerde gülebiliyoruz. o yüzden herşeyi aslında okadar çok kafaya takmamak lazım sanırım. çünkü giden bizden gidiyor.

cumaresi akşaı bende içtim canım içimiz yanıyor heralde ama gece yarısı bir bağırsak harekerleri hkarın ağrısı var ya 4 aylık büyük tuvalet ihtiyacım 10 dakikada çıktı yşasın şalgam

size birşey anlatayımda gülün biraz....

cumartesi günü Mig... adlı marketteyiz kahvaltılık alıyoruz anam benim burnuma turşu kokusu geldi ve marketteyken başım ağrıyordu idem yanıyordu pek iyi değildim neyse gittim turşu istedim ev için kadın salatlık turşunu koyuyor resmen benim ağzımın suyu aktı ama resen dedim kadına hemen bir tane ver kadın bana bakıyor dedim yemem lazım öleceğim yoksa kadın gül gül neyse verdi bir tane anam ne yedim onu çocuk gibi gittim bide saklandım oktay istemesin diye sonra ne başımın ağrısı kaldı nede mide dedim aşermek böle birşeymiş demek. aa görmeniz lazım dı

ayben mehtap siz ne şekersiniz yaaa
hoş benimde hikayem yok sanmayın turşuylan alakalı hemen yazim
eşimin kuzen bizde bi tepsi irmik tatlısı yaptı çokta severim ama mıymıy 2 kaşık yiyebildim ve kendimi turşu yediğimi düşünürken buldum kendimi mutfağa zor attım bi kavanoz turşuyu aldım giitim içeri oturdum yiyorum kimseye bakmadan flaşlar patlayınca kendime geldim hande meğer resmimi çekiyomuş anneme göstercem anneme göstercem diye çektiği fotoya baktım gözüm kapalı mest olmuş durumdayım üç parmağım turşuyla beraber boğazıma kadar içerde tişörtümün göğüs kısmı ise turşu suyundan ıslak çenemden süzülenler yahu rezil olacam silmedide

ayy canlandırdınm gözümde.edoş tam yemeliksin.bende seni turşu diye yememmiiiiiiiiii.. Ayy bu arada canımı çektirdiniz turşu turşu diye yaaa.ağzımın suyunu zor topluyorum. üffffffffffffffffffffffffffffffffffff.çok istiyom...
:84:

kamil dayanamadı zaten azcık ıstırdı ama sana kadarda var yani yi benii
sonra bende senden 1 kıt alıveriim heee

"ats" olsa keşke bizim için "acil turşu servisi"
Haha ne güzel olur valla. Kız edoş biz açsakmı acaba öyle bir servis. Döneriz köşeyi kız. Aşeren gebeler ats servisi ile turşu krizlerine sooonn..
Kamil dayanamadı zaten azcık ıstırdı Ama sana kadarda var yani yi benii
Sonra bende senden 1 kıt alıveriim heee

banada bıraksınnnn :84: Tamam sende benden al hadi bi kıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…