Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

günaydın hepinizee kız edoş görüyomusun ben ne kadar iyi niyetli davranıp aybende gelir falan demiştim ama kıskanıyormuş meğerse o gelmesin mehtap gelsin kıskançlıktan çatlasın hehehehhehe

Günaydın hepinizee kız edoş görüyomusun ben ne kadar iyi niyetli davranıp aybende gelir falan demiştim ama kıskanıyormuş meğerse o gelmesin mehtap gelsin kıskançlıktan çatlasın hehehehhehe

ahaaa flaş flaş flaş özlemden beklenmeyen açıklama topikte kriz yarattı
Yaktın beni özlem

Günaydın hepinizee kız edoş görüyomusun ben ne kadar iyi niyetli davranıp aybende gelir falan demiştim ama kıskanıyormuş meğerse o gelmesin mehtap gelsin kıskançlıktan çatlasın hehehehhehe

ba ba ba ba edaaaaaa aramızı açmaya çalışanlar var gibi geliyor.eda sen kanma bu ayaklara.
Miranda kız bak ben çatlamakla kalmaz çatlatırım da he ortadan ikiye ona göre. Heyyyttt du bakalım.

Miranda kız hem sen kimi nereye çağırıyon. Dur bakalım bence sen beklemelisin çağrılmayı hah hayyyyttttttttttttt

Anam anam içimden çirkef çıktı inanmıyorum. Kız eda bak bunlar hep senin yüzünden. Kırcam o bacaklarını. Kıçını kırıp otursan topiğinde adam akıllı bunlar olmayacak

Ayben gülmekten karnıma ağrılar soktun sen çok yaşa emi yaa üff çatladım yemin ederim gülmekten

Miranda kuzum noldu yaw. Korktunmu benden. Yok bişey yok yok. Gel geeeel.
Kuyruğunu kıstırdın duruyon aşağıda. Mmııııııırrrrr randa . Mırrrrrrrrrrrrrrrr randa
miyav

günaydın güzellerrrrr

mehtap ayben ebru hapinize çooooooookkkk teşekkürler sağolun iyiki varsınız

edoşum bak fazla yemyin turşuyu benden size tavsiye geçen seneki düşüğümde eşim turşu almış hiç bişey yiyemiyorum turşuyu bi yedim bi yedim anlatamam sora sofrada yedim yemekten kalktık birbardak suyunu içitim birbardakta eşimden istedim abarttım yani aradan 2saat felan geçti midemden dolanıyorum tuvalaete zor yetişiyorumsora bi tiksindim turşunun T sini duyunca midem alt üst oluyodu eşime ayrı sofra kendime ayrı hazırlıyodum ayrı odalarda yiyoduk artık o derece

ba ba ba ba edaaaaaa aramızı açmaya çalışanlar var gibi geliyor.eda sen kanma bu ayaklara.
Miranda kız bak ben çatlamakla kalmaz çatlatırım da he ortadan ikiye ona göre. Heyyyttt du bakalım.

Üstüme gelme tammıı yeni kustum zatennn bir kerem beni eda çağırdı işyerine heheheee
Benim bebem senin bebeni döverrrrrrr :)))))))))))))))

hooooooooooooppppp durun kızlar noluyo uleeeeeeennnn yemeyin birbirinizi anaaaamm heral hamilelik başlarına vurdu

günaydınnn kızlarr....gegitlerle nasılda yaşayan bi insanm..allahımm çok şükürler olsun..annemi içeriye aldılar biraz biraz olmaya başladı ilaçlardan serumlardan ama 1 aya yakın yataacak hastahanede..evide taşıyorlar annem hastahanede yatıyor iş bize düştü maelesef neyse kendisi iyi olsunda...bu arada dün azcık uzandım annemin yanında eşimi beklerken allahım kızm bi oynadı maşallahhhh...binbirkere hemde nasıl thaf oldum...

gülsümümm inann çokk sevindimm geçmişi okuyuncaaa rabbimmm sağlıklısını versinn işallahh kalbim seninle...sizlerleee

hoşgeldin sedacım...annene çok çok geçmiş olsun ..nesi var ki? Allah şifa versin canım...sende kendini üzme..maşallah bak prenseste oynamışş, sonunda hissettirdi kendini desene

Teyzoşlar biz bugün 13,30 da çıkıcaz işten cumartesi yapılan test sonuçlarım çıkıcak bende doktoruma göstericem dua edin bizeee tertemiz çıksın sonuçlarımız

hoşgeldin sedacım...annene çok çok geçmiş olsun ..nesi var ki? Allah şifa versin canım...sende kendini üzme..maşallah bak prenseste oynamışş, sonunda hissettirdi kendini desene

ebrucum hiç deme kızıma bakk nasılda tepki verdi..annemin hastalığı penfigus vulgaris canım..doktor allah muhafaza tadavi edilmezse ölümle sonuçlanır çok ciddi bi hastalık demişt..bundan öncede 1 ay yattı hastahnede 4 ay oldu çıkalı yaraları yine azmış büyük büyük yara çıkıyor...çok canı yanıyorr..ama çok şükür hastahanede iyi tedavi ediliyor..kendisi iyi olsun bişey istemiyorum inan..

KIZINA 41 BİN KERE MAŞALLAH CANIM
ANNENE ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…